[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-7

1001 回覆
31 Like 32 Dislike
eleaf istick pico 同 kanger topbox mini邊個好d

如果只可以揀呢兩部機,唯有揀pico。BTW, 有無睇過smok al85?

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd
係咪正常價?有無邊到平d?

香港retail都係賣緊400蚊,BTW,你唔在香港?

想問al85係咪香港同淘寶差唔多價錢?
我見鬼佬網連電$489, 淘寶睇幾間都要4百幾人仔,唔知個套裝係咪一樣,因為一邊英文一邊中文驚睇錯
我係新手,唔介意俾貴少少至緊要岩用
求解,唔該
eleaf istick pico 同 kanger topbox mini邊個好d

如果只可以揀呢兩部機,唯有揀pico。BTW, 有無睇過smok al85?

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
見到佢個網寫住要usd99
香港邊到有得買?

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
香港邊到有得買?

幫襯巴打啦, 上面啲POST有講

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
香港邊到有得買?

有無名

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
香港邊到有得買?

有無名

ig: LetsVapePal
大家一日vape幾多ml

10~15ml

你係咪開水飲呀
邊食到咁多

依家一日一tank 3ml

食太多喉乾自此冇食咁多都係一日一tank

我未戒煙之前都1日2包
而家戒左當糖食咁

10~15ml

差唔多 sub ohm coil 食油食得好快
留名 最近先開account

Vape左大約1年到 crown忠實fans

呢度有冇人diy油? 溝左幾個月都溝唔到premium oil 既質素最後放棄左

純粹溝完冇得就咁食嫁至少要steep 兩三個月先會啲味blend 得好 如果唔係食落就係永遠都係得sweetener 同 food flavouring 感覺好似溝唔埋咁
利申:食左四年,homebrew 左年半

10~15ml

用左dripper已經冇再理過食得多與少 食6都一日到黑係度滴滴滴話唔定我仲多過你

呢度有冇人diy油? 溝左幾個月都溝唔到premium oil 既質素最後放棄左

純粹溝完冇得就咁食嫁至少要steep 兩三個月先會啲味blend 得好 如果唔係食落就係永遠都係得sweetener 同 food flavouring 感覺好似溝唔埋咁

我通常steep 2 星期, 都算溝得埋, 但陣味硬係差小小 食唔到premium juice d 層次感

最想溝到好似boost 隻betty boo 咁, 入口一種味呼氣有另一種味 可惜太貴同太傷coil, 2-3日就要換棉

10~15ml

用左dripper已經冇再理過食得多與少 食6都一日到黑係度滴滴滴話唔定我仲多過你

rda滴下滴下就無鳩曬
有次放假係屋企食差唔多食曬1支
平時買油一買就買8~9支

我通常steep 2 星期, 都算溝得埋, 但陣味硬係差小小 食唔到premium juice d 層次感

最想溝到好似boost 隻betty boo 咁, 入口一種味呼氣有另一種味 可惜太貴同太傷coil, 2-3日就要換棉

已經冇再玩 燒得太多錢同英國TPD出新例太仆街費事煩
食左十幾年煙,上兩個星期終於的起心肝轉食電子煙,自從轉左之後就無再食番紙煙啦,不過一定要食重薄荷既煙油先頂得順

中間藍色嗰支我都有 好正
食左十幾年煙,上兩個星期終於的起心肝轉食電子煙,自從轉左之後就無再食番紙煙啦,不過一定要食重薄荷既煙油先頂得順

左邊藍色嗰支我都有 好正

咩味 口感如何

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

我見鬼佬網連電$489, 淘寶睇幾間都要4百幾人仔,唔知個套裝係咪一樣,因為一邊英文一邊中文驚睇錯
求解,唔該

淘寶有D套裝唔包原裝TFV8 BABY霧化器,而係用其他,呢個你要自己睇清楚。淘寶有機會R減價,不過一般生客未必減比你。

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
香港邊到有得買?

有無名

多謝支持~~~
想買個位巴打如搵我當然開心,
但不妨自己多睇問~~
你可以聯絡我地, 買唔買都無所謂, 傾下計.

價錢我唔係度賣廣告, 你自己去IG睇啦

by the way...好多謝謝位....第二水我都同代理落左單了, 今星期五六到港

最快下星期我地會多加產品了, 多謝大家支持.....

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
香港邊到有得買?

有無名

多謝支持~~~
但不妨自己多睇問~~

by the way...好多謝謝位....第二水我都同代理落左單了, 今星期五六到港

巴打有冇多幾隻TFV8 Baby 既唔同coil呀

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

係呀
我純粹google一下
香港邊到有得買?

有無名

多謝支持~~~
但不妨自己多睇問~~

巴打有冇多幾隻TFV8 Baby 既唔同coil呀

基本上的有齊的....因為我係直接同SMOK的中國區代理直接拎貨

咩味 口感如何

Sorry呀 係左邊全藍色個枝 薄荷西柚mix唔知咩 係幾fruity 25pg75vg 我比8分

我都有在香港買機嘅時候

thanks巴打
smok要邊到買?
官網見到99usd

求解,唔該

淘寶有D套裝唔包原裝TFV8 BABY霧化器,而係用其他,呢個你要自己睇清楚。淘寶有機會R減價,不過一般生客未必減比你。

唔該業巴
聽日去台灣玩,帶vape上機有咩要注意

咩味 口感如何

Sorry呀 係左邊全藍色個枝 薄荷西柚mix唔知咩 係幾fruity 25pg75vg 我比8分

Bookmark先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞