換個時代再一起【換個時代再愛你】( 重製 )

940 回覆
180 Like 9 Dislike
個後記唔同左,之前係宗望死前求來生可以去保護清柔,那怕只係一次,所以今生先可以同清琴一齊,今次係因為宗望都殺左好多人,所以要今世要還,變左都一齊唔到

其實兩次佢同守義都係殺咗好多人,只係今次守義已經付出咗代價同埋算係贖咗罪(俾完顏宗望斬咗隻左手),因生果,果生因,就係因為咁至有細微改變,劇情至開始唔同!

新故已開
https://lihkg.com/thread/315663/page/1?post=1020dd17c82a3d9120a824c5528fa50793ad6813

因為一次免費擁抱,竟然識咗個做保險嘅女仔

有人問我點解會改一個咁嘅名,係跟返依家個風氣?

錯了,睇落去就知點解要改個咁嘅名
留名
唉瘋人 之前問個你出咩書,不過好亂,搞唔清咩前咩后,可以爲我講一次嗎? 應承你去書店嘗試掃曬d 書(有的話)。 求你啊

PS 睇完兩個故,真心想睇埋其他
唉瘋人 之前問你出咩書,不過好亂,搞唔清咩前咩后,可以爲我講一次嗎? 應承你去書店嘗試掃曬d 書(有的話)。 求你啊

PS 睇完兩個故,真心想睇埋其他
lm
新讀者留名 睇完舊版再黎睇新版
lm
大俠巴你係咪鍾意我又見到你
其實我幾年前睇完舊版
之後bookmark左呢個post一路未睇
係你推番上嚟先醒起
睇完好心up啊
好期待呢個故幾時出書 想買一份回憶收藏
真係超想依個故可以出書
今日又重睇咗一次
想要書同比個好結局馬仔同清琴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞