身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
你覺得出賣肉體既職業好高尚既 應該好自豪同大聲同人講你係雞啦
下次識人自我介紹記住介紹自己職業係陪人出街
大話唔穿煲 = 事實
呢個世界發生咩事...
第時啲阿叔周街非禮少女呢
唔係俾人捉住報警話非禮
係要告佢摸完唔俾錢
好撚臭呀你,行開啲啦,臭雞
支持起樓主底
A0毒撚無女就係要比錢你地呢d ptgf安慰下心靈
渣下波仔 摷下西
五十蚊個鐘都唔夠洗 究竟洗曬d錢去邊
你男朋友好撚慘 小心傳染到性病比佢呀屌你
如果你讀書有料就同人補習 洗做ptgf

我讀書唔差 只係唔係最好
我有搵過補習
如果你有搵過就知幾難搵 競爭幾大
無人脈根本就無咩可能競爭得嬴人
再者補習都搵唔到幾多

廢就廢 係度揾藉口 你做雞揾到錢係咪想講你係一隻好雞? 無野無可能 但你咁諗已經注定你係個失敗者
睇撚哂成篇先知點解會有咁多負皮190>14

屌你老母你知唔撚知幾撚多人拎緊40-50蚊時薪
你話佢地低賤?

有留言話笑貧不笑娼,
但樓主就笑人地貧唔撚笑自己娼

用4字總結
屌你老母
屌你老母你覺得做PTGF咁正常咁合理咁點解你要咁大反應呀,唔通連你自己都覺得自己似隻雞?

揀客喎,係高級雞
其實講咁多,直接揀有錢佬埋單仲高級啦
咁就唔低賤啦
咩思想黎架
笑貧不笑娼 做雞就認啦
笑窮不笑娼咪講完
職業無分貴賤,做雞唔好咁大聲
總結幾個point:

樓主懶,接受唔到出賣勞力既工種

樓主覺得 出賣肉體高尚過出賣勞力 (比人屌既價值 高過 為社會勞動既價值??)

樓主認為 自己冇傷害人所以唔存在道德問題(男朋友??)

樓主覺得其他工都唔可行 ,補習唔請佢(咁d男人點算 男女都要女miss)

總之樓主就覺得女人係可以拎個西出黎賣,係天經地義既,怪就怪父母比唔到足夠資源佢去追夢去享受生活

好啦根據黎個logic所有孤兒,單親家庭,窮人既女 全部都要去做雞先合乎樓主既理想

喂樓主真係大學生?定hku space扮hku d fd
雞真係雞 唔識做人.jpg

留明等睇做雞都比人吹奏
女仔真係唔可以窮養,啲思想扭曲到
又要做雞又要驚俾人知
從來笑貧不笑娼,
你地柒係因為夠膽做唔夠膽認,
出得黎做就預左比人講,
又要做雞又要拎貞節牌坊?
自己用個閪腦諗下啦

認出黎只係比人笑
你地話我地假
其實你地一樣虛偽

臭雞 點解你仲要生存 認做雞係比人恥笑 點解會恥笑你 因為你做啲違反道德嘅野

樓豬比人屌得多都唔化嘅
教醒你做人仲要屌人虛偽 戇鳩鳩
我想知你有幾無恥先會打得出呢篇野 你個心態都根本畸形
呢個社會真係病左
笑貧不笑娼真係好撚恐怖
面對低微既兼職薪水
懶、有返咁上下姿色 同 過到自己果關既女仔 可以選擇去做ptgf,咁男仔就只配做低賤工呢?

收山之後
靚女market仍然好撚大,
就算普通貨色都大撚把人爭住埋單。

結論係 呢個世界真係好唔公平,
由其對 無父幹 無錢 唔靚仔 職場無人脈 社會低層 既男仔

巴打共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞