身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
[url]做左幾日性奴,你問我答 https://lihkg.com/thread/42616/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]

懷疑佢條仔都當佢係雞
Ho ball 樓主

支持你

Btw how much 1q

我想你含我條撚啊
各位拍緊拖嘅巴打自求多福
#1我不是姣婆 • 3-20
識照顧人嘅男仔真係好正
好似我男朋友咁
1.識煮飯會做家務(仲話結左婚之後佢煮飯都冇問題)
2.我喊果時會幫我抺眼淚,喊到佢成件衫都係口水鼻涕都唔介意,仲幫我拎我抺完鼻涕嘅紙巾去扔
3.會幫我洗底褲
4.從來唔會發我脾氣
5.一齊跌落地會好緊張問我有冇事先
6.明明自己都凍,但就除件褸俾我著
7.我攤喺度睇電視叫佢餵我食野,雖然把口話我懶但都會餵
暖男喺香港都有市場架未一齊之前聽佢講野已經覺得佢係一個好溫柔嘅男仔

你男朋友前世做左幾多壞事

應該係葉繼歡咁上下級數

唔講以為條友係傷殘人士

前世應該殺人全家

個男仔真係好慘
呢個世界真係愈來愈痴撚線

我係你老豆老母真係後悔生咗你
其實樓主篇野打得幾好
有講大話講到最後既覺悟
只不過樓主既價值觀不被人認同姐
做雞走去睇唔起其他工
老實講個身體係你自己嘅 你鍾意點冇人可以阻止你
但瞞住男朋友真係仆街都不足以形容
咪撚害人啦公廁
錢咁易搵呀
做得就唔好怕比人認到
高回報自然就高風險
至於你話我做雞即係呃男朋友
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價

包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感
識朋友都要好小心謹慎 因為識多個朋友 就多一個機會比人認出黎甚至起底
因為咁我生活好摺

所以你地睇我地唔起唔緊要
但唔好搞笑到叫人公開自己做雞
話自己睇得起公開自己做雞既人
現實係點所有人都好清楚
更加唔好講叫人返低賤工做生做死得一萬幾千
我夜晚出黎幾個鐘
有時已經可以賺其他人半個月甚至大半個月人工
日頭其他時間我可以做自己鍾意做既野
我可以儲錢 我可以規劃將來
呢啲係我返上面啲低賤工永遠都唔敢想像

出呢個post既原因唔係話想美化/或者叫其他女仔去做ptgf
只係想你唔好講到返m記做洗碗好高尚咁
做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
我都唔會有一次選擇返去果啲工作之中
只會後悔點解一開始要浪費時間係果啲地方
m記七仔唔係屬於我既地方
永遠都唔會係

做雞本質係無問題,市場有需求有供應,又唔傷害到其他人,點會有問題?
但係做雞最大嘅衍生問題就係紅字,係欺詐。可能你會覺得只係幾句大話,唔太嚴重,我知日常大話,可能都係雞毛蒜皮;但係隱瞞自己過去,而令一個唔接受自己女友係妓嘅人為你付出人生最青春嘅時光,我覺得好大件事。雖知天下之大,有人接受唔到;有人就接受到,點解唔能夠坦誠,揾一個接受到你嘅人,而要用欺詐嘅方法。

你話講大話呃一世,就唔叫做呃。我都有些少認同,但邊個可以保證呃到一生?
真係咪撚同港女拍拖 好撚危險
雞即係雞,祝你早日被屌到有性病
咁你係咪雞?

我只係知拎住四五十蚊人工浪費青春時間
仲低賤過雞
對唔住要我靠勞力生存我做唔到

香港地返parttime肯返都餓唔撚死人,甚至夠你拎埋去玩,待遇相對已經好過唔少fulltime啦,拎住嗰四五十蚊時薪係少啲,你慳啲使囉,你冇讀書嘅咪搵份fulltime囉,再唔夠咪返多份炒散囉,冇嘢係可以唔使付出就有㗎懵撚。而在我而言你搵緊嘅錢其實係仲冇尊嚴過妓女,妓女都只係出賣肉體,你直頭連人格都賣撚埋。

我唔知你係唔係啲唔識量入為出嘅人,不過得罪講句,掃地姐姐都高尚過你,每分錢咬開都有血有汗,辛苦搵食,唔到你睇人唔起,你連睇啲收入低嘅人嘅資格都冇啊,你收皮啦!
為左錢破壞作為人嘅基本道德已經夠on9
但係仲要踩低其他努力緊嘅人 同拾高自己做緊嘅畜生行為

人必自侮,然後人侮之

樓主冇資格歧視人
依條撚樣都唔知係咪假膠黎 開d post咁撚離地
又話做性奴 又話自己做雞
曾經有人叫過我去做ptgf,一晚萬幾蚊,我無做到,而家打份垃圾工

我諗我有資格同你講,你唔受得苦,對生活低頭,唔係高尚,係無骨氣,尊嚴都賣,點抬起頭做人?

不過生活係你自己過嘅,其他人不容置喙,只不過刻苦生活嘅人其實比你更高尚。

因為做雞真係太容易。
樓豬真係好有先見之明
係香港地讀書讀個專業又點
屋企冇家底咪又係幫人打撚死一世工
個個月逗逗埋埋果兩萬零蚊
點夠吃喝玩樂呀?
人生搏盡無悔
想問下點解對工作嘅眼光咁窄?
你嘅工作機會只限於7仔M記?
人地幾十蚊一個鐘又係錢
你幾千蚊一個鐘都係錢
自己搵得多過人咁又點?

做M記可以升職升到做經理又或者更高嘅職位
我反而會想知做雞有咩晉升嘅空間?
因為我覺得雞只會隨住時日嘅過去
會越黎越唔值錢
簡單啲講做雞係無得持續發展

做雞無問題,呢一點我認同
咁既然做雞係無問題咁你不如同你男朋友講聲
同你屋企人交代下你嘅職業
你嘅人生規劃
無問題嘅野又怕咩同身邊嘅人講?
道德淪亡
當你只係值一個價
用錢就可以買得起
真係好可悲
曾經有人叫過我去做ptgf,一晚萬幾蚊,我無做到,而家打份垃圾工

我諗我有資格同你講,你唔受得苦,對生活低頭,唔係高尚,係無骨氣,尊嚴都賣,點抬起頭做人?

不過生活係你自己過嘅,其他人不容置喙,只不過刻苦生活嘅人其實比你更高尚。

因為做雞真係太容易。

做雞容易,但做咗一次就唔會再有返轉頭嘅機會,一世都係雞
做左幾日性奴,你問我答 https://lihkg.com/thread/42616/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

懷疑佢條仔都當佢係雞

根主根本淫蕩到仆街

做雞有錢又享受

何樂不為
真係唔明搵呢d所謂ptgf個d為乜
根本做爛市 搞到乜閪港女都以為自己係女神
得罪講句 要屌閪大陸妹正好撚多啦
1000樓下都屌到好過你d所謂女神級多多聲啦
唔屌閪淨係同人食飯行街個d更加係on99唔知做乜鳩 係毒撚就留返自己屋企打j啦
btw我係雞蟲都睇唔起你地d ptgf 明明做雞又唔認 死臭閪
你呢挺人,做雞啱哂,利事當頭,思想幼稚,攞住啲雞蟲比你既錢去旅行啦,擺上網威下,諗起都打冷顫

錯喇,雞仲有尊嚴啲啊!雞如果唔係走投無路都唔落火坑啊,樓主呢啲援交妹?為物質享受咋!
男朋友話想我做雞 幫我搵客
https://lihkg.com/thread/200232/page/1?ref=ios

假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞