身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
我係男人 我永遠唔會理解你點諗 而我都唔會因為你係ptgf就覺得你好低賤 只能講係個社會太有問題 所以係社會入面既人 有時係要作出一啲有問題既決定黎配合返個社會

加油啦 唔好再做喇 好好地 慳住洗 努力d打份大眾接受到既工 搵住好人家

巴打好好人
做哩啲野既女仔真係夠晒cheap
一代不如m代,本身觀念有問題,
講幾多都係廢
有24個ptgf絲打正皮咗
做雞都可以咁大條道理
有男朋友都仲可以話冇傷害任何人
PTGF表示:[size=4]笑貧不笑娼。你班毒L無得食就開酸post
負皮有望突破5000
祝你第時個女行你舊路

女承母業
屌你老母睇到有火 做雞都要拎貞節牌坊
屌睇完真係得啖笑 你好撚恐怖
鬼唔望你第時生性病 快d飛撚左你條仔啦咪再害人
我係你條仔真係喊三聲
我係男人 我永遠唔會理解你點諗 而我都唔會因為你係ptgf就覺得你好低賤 只能講係個社會太有問題 所以係社會入面既人 有時係要作出一啲有問題既決定黎配合返個社會

加油啦 唔好再做喇 好好地 慳住洗 努力d打份大眾接受到既工 搵住好人家

巴打好好人

埋單唔該!
半個鐘就已經咁大回響,絲打你反省下啦!
其實你有無諗過點樣同男朋友交代?
係啊翻普通嗰嗰pt係好辛苦
我自己都喺一間成日比香港人屌嘅公司翻緊pt
日日都要企
有時爆獲又要ot
唔止要企,要跑嚟跑去
仲要比客問候全家
但係即使係咁我都無諗住靠塊閪嚟搵食
係啊做人ptgf搵錢係好快仲搵得多過普通西工pt好多又舒服喎同人出吓街拖手仔又加200攬吓又加300嘴嘴又加500比人屌埋埋單分分鐘有幾千蚊講緊只係兩三個鐘嘅事你兩三個鐘仲搵得多過我翻一個月
但你覺得啲錢真係靠你自己努力搵翻嚟咩?
你收到你啲恩客啲錢嗰刻有無一種羞恥嘅感覺?
人地問起你點搵咁多錢嗰陣你好唔好意思同人講你啲錢係點搵翻嚟?
本身香港女仔口碑已經唔係好
而家仲要爆單咁嘅嘢出嚟
而家就好似香港女仔=雞
我真係多謝你啊
我真係求吓你同你啲同行唔好同人拍拖結婚
唔好害人啦唔該
臭雞
快D去打劫銀行,揾得更多更快

仲好高尚添啊

打劫高尚過做m記

點解係打劫?我傷害過咩人

你老豆老母
[quote]有男朋友仲去做雞,仲要理直氣壯講句「我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟」
你做人到底有冇羞恥之心?
唔好講話咩而家而個年代好多人有Sp,會出軌,所以人有男朋友仲咁做就一定錯到七彩,你有冇諗過你男朋友感受?點解到而一刻俾人爆哂出嚟仲可以咁覺得自己冇錯,理直氣壯?你面皮有幾厚,你男朋友依世人有過你而個女朋友直係千其唔好講出嚟,我唔識佢都登佢慘

你老母知道你做雞,一定會覺得生咗你出嚟係一世人最後悔嘅事!

唔好再講任何自己覺得嘅道理,最大嘅道理就係你係雞,仲要係臭雞

樓主係咪會成日將自己條仔同班客做比較
如果你讀書有料就同人補習 洗做ptgf

我讀書唔差 只係唔係最好
我有搵過補習
如果你有搵過就知幾難搵 競爭幾大
無人脈根本就無咩可能競爭得嬴人
再者補習都搵唔到幾多

籍口喇,上網大把中介大把補習等人用,我都唔係最叻,一日兩三個鐘補習教畫我一個月都4 5000蚊,仲有時間兩個月去一次旅行,朋友讀書全部都兼顧到,你個啲咩做完可以大把時間可以草錢計劃人生全部都係廢話,得罪講句你係有能力既你唔洗做雞都可以做到你講個啲嘢。定其實你覺得潔身自愛加5000一個月係比唔上出賣身體自尊賺過萬一個月?根本就係少少苦都唔想挨,講速食講享樂主義所以先想係最少付出內搵最多錢,同埋無曬道德觀念。我屌,你話呃一世就係事實呢個真係,我覺得其實都無藥可救架喇
跟本係你自己廢柴垃圾先揾唔到好嘅工作,仲要覺得人地低賤
正常大學生去做補習都百幾蚊個鐘啦,定係你廢到小學生都唔揾你補呀
你呢啲垃圾只係適合喺社會做最底層俾人地踩住上,幫人墊底咋,仲妄想要食好買貴,屙篤尿照吓自己咪料啦cheap雞
你只係一隻雞咋,仲污糟過地底泥呀,咁都覺得自己好高尚,人唔笑狗都吠啦
我係你老豆老母就跳樓死咗去算啦,養隻臭雞喺屋企

利申:唔使做雞都揾得多過你

有冇人覺得做雞好污糟?
收皮啦臭雞
你男朋友好撚慘 識著個做雞嘅女朋友
留contact
乜撚野價值觀 錢不嬲都係得來不易 無學歷就係靠勞力搵錢架喇 你又唔想靠勞力想靠身體賺錢 比人話臭雞都正常呀 你估唔洗付出就有錢收呀 人地賣勞力 你咪賣身體賣名聲囉 所以解釋咁多做乜撚 講到尾咪又係雞 唔洗特登開post話比人知你係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞