身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
幫樓主上位r多d客
請問你點規劃未來?
既然你認為用身體賺錢好高尚,未來你都唔洗點規劃啦
做雞真係無咩問題
但係依家所謂PTGF
又要話自己唔係雞
轉頭就收幾千蚊1Q
最撚仆街就係有男朋友都要出黎做
屌你老母幾十歲女有冇咁撚等錢洗
依家俾人話你地PTGF係雞就發老脾
想知係咪真係加錢可以中出

每個人都有個價,萬試萬靈
其實根本不能用錢拉近公平,就算你消費水平如何超蓮、沈月。

但你一同佢地比較相處,佢地真係千金,自己係草根。

呢個世界沒有公平,只是你如何調適自己在不公平的世界下生活

自以為唔低賤,但係有錢人眼中,真係低賤過做M記
個啲所謂"PTGF"快啲屈我係窮撚啦

佢哋會話你酸佢有得拎塊閪出黎嫌錢
笑到我收唔到聲
地底泥嘅思想就係咁好笑
幾錢q
就好似你買份禮物俾你男朋友,淨係講買嘅嗰筆錢,用做雞得返嚟嘅錢,同做M記得返嚟嘅錢,份禮物已經好大分別啦
自己女朋友買份禮物俾自己,淨係筆錢係辛辛苦苦賺返嚟,係會好感動好開心,而靠討好其他異性俾人攬攬錫錫,用後者所賺返嚟嘅錢去買禮物,已經冇人會想收

一個男仔知道自己女朋友係做雞,到底會有幾hurt,唔好講你同佢有啲咩將來,你根本冇資格同任何一個人擁有將來
#1我不是姣婆 • 3-20
識照顧人嘅男仔真係好正
好似我男朋友咁
1.識煮飯會做家務(仲話結左婚之後佢煮飯都冇問題)
2.我喊果時會幫我抺眼淚,喊到佢成件衫都係口水鼻涕都唔介意,仲幫我拎我抺完鼻涕嘅紙巾去扔
3.會幫我洗底褲
4.從來唔會發我脾氣
5.一齊跌落地會好緊張問我有冇事先
6.明明自己都凍,但就除件褸俾我著
7.我攤喺度睇電視叫佢餵我食野,雖然把口話我懶但都會餵
暖男喺香港都有市場架未一齊之前聽佢講野已經覺得佢係一個好溫柔嘅男仔

你男朋友前世做左幾多壞事
希望樓主敬業樂業
唔好30歲之後搵人埋單
有意,麻煩pm我
做雞真係無咩問題
但係依家所謂PTGF
又要話自己唔係雞
轉頭就收幾千蚊1Q
最撚仆街就係有男朋友都要出黎做
屌你老母幾十歲女有冇咁撚等錢洗
依家俾人話你地PTGF係雞就發老脾

有男朋友仲出嚟做真係低賤
笑撚死, 7仔M記唔屬於你
咁你有冇努力讀書入神科, 去令自己做個班專業人士呀
好似講到係個社會迫你去做雞咁
笑人地個d萬零蚊工係低賤
但有冇諗最低賤係你班出賣身體又唔想認既臭雞

人地話老豆老母無由細培養佢 所以入唔到神科
為消除人與人之間不公平 所以做雞
你地唔準笑

sor 樓主好高尚
收皮啦臭雞
做雞做到你咁自豪,我都冇咩補充猗

Btw,how much per q?
識照顧人嘅男仔真係好正
好似我男朋友咁
2.我喊果時會幫我抺眼淚,喊到佢成件衫都係口水鼻涕都唔介意,仲幫我拎我抺完鼻涕嘅紙巾去扔
3.會幫我洗底褲
4.從來唔會發我脾氣
暖男喺香港都有市場架未一齊之前聽佢講野已經覺得佢係一個好溫柔嘅男仔

心都酸埋
一定要起鳩樓豬底叫醒佢條仔
識照顧人嘅男仔真係好正
好似我男朋友咁
3.會幫我洗底褲
4.從來唔會發我脾氣

應該係葉繼歡咁上下級數
識照顧人嘅男仔真係好正
好似我男朋友咁
3.會幫我洗底褲
4.從來唔會發我脾氣

應該係葉繼歡咁上下級數

唔講以為條友係傷殘人士
你依家後生就話可以揀客姐 唔通做到三四十仲有一班後仔才俊幫襯你?仲值成千蚊1q? 到時打工既人份糧就越黎越多 你份'糧'只會越黎越少
人地做m記做返10年8年 升到區域經理乜乜柒柒分分鐘都3-4萬一個月 起馬唔洗比人屌比人睇唔起
而你無論做幾耐幾有經驗都好 都只會係一隻臭雞
仲話規劃未來 你咁既諗法證明左你好撚短視 你問心有無確實諗過你幾多歲搵到幾多錢要做咩生意/投資先夠你唔洗打工? 無既話你只不過係開緊一張空頭支票去說服自己做雞係岩 我只希望你唔好去到30歲之後後悔自己依家做緊既野
另外我真係好同情你將來既另一半
識照顧人嘅男仔真係好正
好似我男朋友咁
3.會幫我洗底褲
4.從來唔會發我脾氣

應該係葉繼歡咁上下級數

唔講以為條友係傷殘人士

前世應該殺人全家
為左錢破壞作為人嘅基本道德已經夠on9
但係仲要踩低其他努力緊嘅人 同拾高自己做緊嘅畜生行為
幾歲
同男朋友坦白左未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞