身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
臭雞
作為女仔嚟講我都睇你唔起 做雞做到你大大聲話人知你冇錯 你讀緊書有咩要咁高消費呢? 早你幾年前仲未有最低工資我都係返餐廳 pt 文員 幫人補習咋, 好心你正正經經幫人補習 試下唔同工種嘅嘢擴闊眼光仲好啦
錢一世都搵唔完你咁樣做雞對得住你良心對得住你父母你男朋友咩? Btw 唔好害你男朋友啦 冇乜男人接受自己女朋友做過雞
收皮啦咁多嗲
無錢一樣係咁生活
一樣係窮撚
打份牛工
但我愛惜自己身體
唔會隨便奉獻俾人去換錢

利申:有個好愛我既男朋友
基本上我ig/論壇出個post 已經幾百人比我揀
我唔需要好似以前既人咁無得揀
太樣衰 太老 太九唔搭八 我通通可以選擇唔接
出過幾次ptgf基本上已經foul走九成騎尼怪
剩低既都係我自己覺得高質/可接受同安全

依度睇到嬲,做雞揀客,所有野都係狗公做成
做雞就係想輕鬆月入 4, 5萬

唔係為咩 一買一賣

我唸有PTBF都會一堆人狗衝去做 但無價無市 成班友係到葡萄PTGF賣西搵錢 但自己無得賣J搵錢

照你咁講個個走去做ptgf 得啦
讀書把撚
推埋個老母出去一齊做啦
既然可以為左一堆鈔票可以連自尊都冇埋😂😂😂
所以d女其實係好能賤。你只要俾多少少錢,你要佢含就含,吠就吠。
做雞冇問題,但做雞得來又好理直氣壯話搵錢多過d人,同埋扼9人仲可以話一個大話講到最後會變真........

眾巴打唔該醒下la, 你地花咁多時間做兵做狗,又花咁多時間去追d雞,不如俾d心機做野,得閒拎一千幾百出來叫d專業ptgf吠兩聲聽下。玩厭左又可以換,你有錢,到左60歲都仲可以玩18歲。得閒帶隻AV叫佢跟住做又得,心情唔好大大力吊9佢又得。

都係果句,唔係處就當係雞la, 冇錯ga。最重要係你努力工作得來的成果例如樓,錢,千萬不要同d雞分享就可以了。

人地俾一千幾百,就可以點玩都得,基本上唔需要尊重佢
你成幅身家同人分一半,隨時掂都冇得掂,仲要俾人話你唔尊重佢

條數點計自己諗下la
你有無諗過父母感受 十月懷胎辛辛苦苦養大你
你唔撚出息都唔緊要 仲要做雞去報答父母
你老豆老母緊係前世殺人放火姦淫擄掠做齊哂先生到你件雞出黎
講到尾又咪自己唔捱得想搵快錢
放過你男朋友啦,要接個n手閪
錢永遠都彌補唔到身體受既傷
睇左咁耐點解起底組仲未做野
正宗又要做雞又要拎貞節牌坊
你可以繼續自我感覺良好
但你永遠阻止唔到人地對你呢樣職業既歧視同有色眼鏡
網上世界你咪繼續吔文吔武
現實生活上 你敢比人知咩 你敢咩 你唔敢因為一比人踢爆你就永遠都抬唔起頭做人
雞就係雞 唔識做人架
得罪講句,伯友係咪屬雞,定係都係雞,唔係做咩個女有人唔做去做雞
好恐怖,你男朋友真係慘
無知一問
我諗我同你差唔多年紀 都係廿歲廿幾歲咁
你話自己好摺
咁何來有洗費呢
我打份工 時薪42
間唔中返下 都夠養自己
夠錢同FD去打邊爐
你日洗幾千?

又要威 又要戴頭盔

呢句送比你啦
你呢挺人,做雞啱哂,利事當頭,思想幼稚,攞住啲雞蟲比你既錢去旅行啦,擺上網威下,諗起都打冷顫
收皮啦樓主
拎埋你d臭錢過主啦
拎個西黎消費仲咁撚大聲
叫你做m記 補習 又話低賤 浪費青春

笑撚死
屌你臭雞
又要做雞又要拎貞節牌坊
屌你做女仔做到咁冇尊嚴 有咁多工唔番走去番ptgf
證明而家d後生女仔都癲鳩左 為左錢可以出賣自己
你幾十年番諗起自己做呢d野一定好撚想打死自己
無知一問
我諗我同你差唔多年紀 都係廿歲廿幾歲咁
你話自己好摺
咁何來有洗費呢
我打份工 時薪42
間唔中返下 都夠養自己
夠錢同FD去打邊爐
你日洗幾千?

又要威 又要戴頭盔

呢句送比你啦

人地要個個月出trip 名牌先襯托出自己價值呀😂😂😂😂
雞就雞啦 講咁多廢話 m記洗碗都高尚過你呀 成世做雞啦去 比人屌到反哂皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞