身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
傻撚左啦你一定係
補多句
做pt靠自己努力出汗搵番黎既錢 同 用身體換番黎既錢
因為疲勞同汗係洗得甩 你內心同身體既污糟 係洗一世都洗唔甩
祝你快啲死早啲超生 下世真係做一隻雞

做雞做到咁,狗也不屌
有grant loan non-means 唔申請
走去做雞
比正皮既你 不如分享下你意見 啲觀念錯撚到做人都不如 抵到雞。天生雞格。
比正皮既你 不如分享下你意見 啲觀念錯撚到做人都不如 抵做雞。天生雞格。
一句到尾 每個ptgf心目中都有個價 不如開個價等我幫你
你做雞
你老母都係隻臭雞?
你d仔女就係雞仔雞女
你係件無尊嚴既泄欲工具仲衰過玩具
起碼玩具乾淨 你比無數男人插過 係㚖同污糟
你全身都係男人既玩物
你d皮膚可能污糟過爛泥
你淫賤你下流你賤格
仲要搞人老公
有冇諗過自己點解咁撚賤?
死臭雞
我作為一個女仔都唔明你乜撚野心態
做女仔都咁唔愛惜自己
有手有腳 行得走得要靠呢樣野搵食
仲要拎件事出黎想人認同 合理化
你做得咁既野就預左人講咖啦

不過唔好侮辱d番緊40、50蚊part time既人
甚至拎緊最低工資既人都有骨氣過你
起碼人地真係付出勞力
真係替你老豆老母覺得羞恥
收皮啦臭雞
雞就雞啦屌
咪撚以為你打d垃圾出黎就想合理化自己做過既野
你係雞就一世都係
做女仔都咁唔愛惜自己

起碼人地真係付出勞力

agger
呢種賤雞仲想出黎博同情
咁你係咪雞?

我只係知拎住四五十蚊人工浪費青春時間
仲低賤過雞
對唔住要我靠勞力生存我做唔到

咁你唔好打劫?

我無傷害任何人
點解你可以拎得出呢啲比喻

你條仔真陰公 無傷害佢?定比埋錢佢洗?
咁你係咪雞?

仲低賤過雞

咁你唔好打劫?

我無傷害任何人

你冇傷害你條仔? 仲要講大話呃佢
話你係雞都比面你 你係肉便器就差唔多
話你係雞都比面你 你係肉便器就差唔多

公廁
咁你係咪雞?

仲低賤過雞

咁你唔好打劫?

我無傷害任何人

呢隻雞仲想合理化自己
雞就雞啦,古時做雞都係揀都無得再揀俾人賣撚左先做,依家啲人,因為賺得多就去做雞,仲要講到自己有幾慘。咪又係貪錢
咁你係咪雞?

仲低賤過雞

咁你唔好打劫?

我無傷害任何人

呢隻雞仲想合理化自己

咪臭閪 講完大話仲要理直氣壯面不改容真係第一次見
真係想大巴大巴車落你條臭雞身上 單憑你嘅言論已經想搵你做肉便器
做女仔都咁唔愛惜自己

起碼人地真係付出勞力

agger
呢種賤雞仲想出黎博同情

咁有骨氣將來真係唔好搵人埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞