身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
臭雞!
點呀,同條仔講踩單車破處?定係一早ptgf緊?求其話ex.屌破處
脷都可以傳染好多性病細菌,祝你條脷白雪雪,一撻撻
好撚心你分撚左手先做雞啦

你知不知男人帶帽有幾痛呀

係痛到仆街呀

屌你老母!
同男朋友高登識 你問我未必答 https://lihkg.com/thread/83339/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

邊位巴打rip
做雞都可以係度講道理

咁有道理冇錯 放相係度招呀笨

一個咁貪錢既人都唔會好得去邊

死臭雞
原本而家d後生道德淪亡到咁
做雞去滿足做人既需要
仲大大聲,所以你已經唔係人
你係不折不扣既臭雞
臭雞
香港地,學生哥,邊有錢係易賺架?無聽過唔辛苦邊得世間財咩?
踏實d啦,俾物質欲控制自己真係無任何好處,雖然社會係普遍吹奏物質欲呢種風氣,但起碼都要靠過到自己過到人啦,有男朋友都要呃佢出去接客,對唔對得住屋企人同男朋友先?
不過睇你個款都唔會聽得入耳,自己條路自己揀,第日仆街唔好怨人
講一大輪廢話正當化自己對男朋友既不忠
一個大話講到最後就變真
乜撚野邏輯黎
仲話犠牲好大
冇得做ig女神呃like有幾大犠牲呀講黎聽下?
人地當你肉便器渣
你消費緊自己女性身體仲咁開心
你有冇諗過你大個左三十幾四十歲做d咩?
見Hr工個時份CV寫做過 PTGF 幾年揀客經驗?
醒下啦 係香港邊個唔辛苦 唔捱得就做雞
你老豆老母會點諗
你而家一時享受 好多錢洗 好多人當你公主
將來你一定會後悔
你係男人眼過賤過隻狗
你唔諗下點解細個唔讀書博下上上流社會
反而係到怪pt低人工比唔到你享受
大把人無錢無樓自食其力都唔會做雞咁cheap
你咁想要錢做咩?做ptgf做一世?
個客有性病個時唔好出黎喊
呢d都係你自己攞黎

女權撚出埋黎呀唔該

人地三十歲就有人埋單,然後過幸福的生活。幾咁完美
你唔好害(性病,愛滋病)你男朋友
如果你真係愛佢,就同佢分手喇
到你後悔果陣就太遲
回頭是岸呀 施主
屌你咪撚上嚟教壞細路啦 d人正皮係咩心態
咪又係雞
屌你咪撚上嚟教壞細路啦 d人正皮係咩心態

姐係有73個同行
講到咁撚高尚 做乜撚嘢唔同屋企人唔同條仔講呀? 無傷害過人?你屋企人你條仔唔係人呀?雖然你只係件臭雞但你假假地都係個人 其實你做梗嘅嘢唔通唔係傷害自己咩? 不過可能你唔在乎啦 覺得搵到錢就得 但你依家唔學下基本生存能力 翻下pt儲經驗 第時靠塊爛西養你成世? ? ? 身為絲都睇你唔起 醒下啦
瞞住男朋友 咩厄到最後就係真 死臭雞 講到理所當然咁 講到尾咪又係貪錢
至於你話我做雞即係呃男朋友
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價

包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感
識朋友都要好小心謹慎 因為識多個朋友 就多一個機會比人認出黎甚至起底
因為咁我生活好摺

所以你地睇我地唔起唔緊要
但唔好搞笑到叫人公開自己做雞
話自己睇得起公開自己做雞既人
現實係點所有人都好清楚
更加唔好講叫人返低賤工做生做死得一萬幾千
我夜晚出黎幾個鐘
有時已經可以賺其他人半個月甚至大半個月人工
日頭其他時間我可以做自己鍾意做既野
我可以儲錢 我可以規劃將來
呢啲係我返上面啲低賤工永遠都唔敢想像

出呢個post既原因唔係話想美化/或者叫其他女仔去做ptgf
只係想你唔好講到返m記做洗碗好高尚咁
做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
我都唔會有一次選擇返去果啲工作之中
只會後悔點解一開始要浪費時間係果啲地方
m記七仔唔係屬於我既地方
永遠都唔會係

做雞本質係無問題,市場有需求有供應,又唔傷害到其他人,點會有問題?
但係做雞最大嘅衍生問題就係紅字,係欺詐。可能你會覺得只係幾句大話,唔太嚴重,我知日常大話,可能都係雞毛蒜皮;但係隱瞞自己過去,而令一個唔接受自己女友係妓嘅人為你付出人生最青春嘅時光,我覺得好大件事。雖知天下之大,有人接受唔到;有人就接受到,點解唔能夠坦誠,揾一個接受到你嘅人,而要用欺詐嘅方法。

你話講大話呃一世,就唔叫做呃。我都有些少認同,但邊個可以保證呃到一生?

希望一個mk妹能夠講大話呃人自己係處女去到最後佢真係會變返處女
好撚心你分撚左手先做雞啦

你知不知男人帶帽有幾痛呀

係痛到仆街呀

屌你老母!
其實樓主屋企等你開飯咩?點解會等錢洗到咁?
你去做ptgf,得返黎既錢可以幫你計劃將來?你計劃啲咩將來?開個ptgf中介網比人做交易啊?呢個世界比你後生,比你靚,比你身材好既女仔大把。你依家廿歲,你做雞個競爭力可以維持幾多年?當個market入面有更多比你更年輕貌美既人喺度既時候,你憑啲咩叫人地揀你?比人屌得多經驗豐富啊?咪玩啦。你自己都覺得出賣身體係輕鬆錢,當你同人攬下錫下摷下就有幾千蚊洗既時候,你就唔會想轉工,你只會一路沉落去。所謂既規劃未來,你永遠都唔會實踐得到。
我係絲我仲要今年同你同年,我都有男朋友,見到你呢一番說話我真係心都寒埋。比著我我真係唔會忍心咁樣傷害我男朋友。我唔知你同你男朋友相處成點,但係如果一個當你係寶咁錫,連扑野都怕整痛你既男朋友,知道你原來係比錢就有得屌,可以當性玩具比人發洩,你調轉角度諗下會有幾咁難受。
你做雞冇傷害人?你以為你可以暪到佢一世?
你傷害緊一個最愛你,甚至愛你多過愛佢自己既人。如果成個po咁多人屌你都屌你唔醒既話,咁我希望你可以快啲同你男朋友分手,放過個男仔。he deserves better, so much better.
我唔理你真膠定假膠,反正打得啲咁既垃圾出黎擺到明搏屌
首先我從來認為1樓1個啲先係雞,但以我所知好多都係低學歷離婚單親媽媽,佢地要係香港生存無辦法先去做鳳姐,佢地雖然係做雞但至少我唔會睇唔起人地
我屌你老母你擺一大堆清高理由又話唔怨老豆老母窮又話為讀書為將來唔甘心係7仔 老麥打份3/40蚊pt去做雞仲要拎貞節牌坊,你無撚野啊?而家屋企要靠開飯?你係家庭支柱?睇撚死你做雞賺返黎都唔撚敢俾屋企做家用啦!男朋友個part我屌你都廢撚事
做雞你就做雞啦
你用咩藉口都係做雞
雞黎呀你
講到正常打工既人浪費青春
到你三四十歲睇下邊個仲叫你隻老雞
影衰晒啲女人
咪撚教精佢啦 勸極唔聽咪由得佢做雞囉
唔撚使5年下面又臭又霉 做得幾耐啫?
拎住啲錢陪過世囉 除咗做雞一啲工作技能都冇
人地咁有遠見我地都係摺埋拎最低工資算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞