身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
正皮嘅人出嚟傾下
On99
講到尾你都係因為自己係女人呢個身份去換取酬勞
乜撚野叫40蚊一個鐘你真係接受唔到?
有手有腳唔撚去用勞力賺錢 反而就以自己係女人去出賣身體
以為自己好撚高尚?咪又係臭雞
如果你唔係女人 照你所講你接受唔到 咁你點撚樣生存?
依家啲港女啲思想真係好撚恐佈
你搵到幾多呀妹妹
唉 真係有腦既 讀多d書學多d野
再加個外
起下底先啦大家 咪又係假膠
社會迫到你個價值觀扭曲到咁,真係好撚可悲。我認同你話唔想浪費時間係冇價值既工身上,但唔認同只係得ptgf呢條出路。

咪咁短視啦,當你而家覺得啲錢好易賺,你遲啲就跳唔返出黎架喇,同埋呢個世界唔係淨係得錢架。今時今日做雞都做到咁自豪
如果你讀書有料就同人補習 洗做ptgf

我讀書唔差 只係唔係最好
我有搵過補習
如果你有搵過就知幾難搵 競爭幾大
無人脈根本就無咩可能競爭得嬴人
再者補習都搵唔到幾多

你on9?作為女仔搵補習已經有優勢好多
搵得唔多?搵埋都唔夠平時生活費好心就諗吓點樣減少支出啦,搵撚埋晒啲懶係啱嘅道理黎講
洗唔洗整張poster俾你,話我做雞我自豪?
咁你賺d錢黎做咩?
有冇急到唔做雞唔得?
成編野出現得最多係個錢字
如果做ptgf冇問題,咁試想像下你男友係ptbf又會點。
成班女一定批鬥個男仔點可以同女友以外既人發生關係人渣乜乜物物
點解人地睇唔起係有原因,尊嚴唔係自己話有就有
衰d講句你地為錢出賣自己既身體同d冇能力冇學識既建制狗(i.e. 吳克儉)為錢為上位出賣自己靈魂係冇分別
冇分別啊
有乜所謂
依家咁多女人偷偷做雞
反正我都搵唔到女朋友㗎啦
都唔關我事
根本成個觀念錯撚哂,揾錢從來都唔容易,做pt揾幾十蚊一個鐘根本就好正常,你只係一個學生,你依家既生活就係番學,而唔係一年去幾次旅行,周身名牌,日日high tea咁,而你呢d就係叫不務正業,貪得無厭。

啱,一語中的
幾時開始覺得搵錢係輕鬆嘢
笑貧不笑娼
你搵到幾多呀妹妹
唉 真係有腦既 讀多d書學多d野
再加個外

覆唔晒 再加個外表執執 直接搵老闆賺得仲快
我有兩三個住公屋朋友咁樣食左有錢佬一大筆
而家先廿幾有公司/樓係手 仲可以搵人埋單
你雞都唔識做就緊係低賤啦
有乜所謂
依家咁多女人偷偷做雞
反正我都搵唔到女朋友㗎啦
都唔關我事

遲啲你埋單咋
成編野出現得最多係個錢字
如果做ptgf冇問題,咁試想像下你男友係ptbf又會點。
成班女一定批鬥個男仔點可以同女友以外既人發生關係人渣乜乜物物
點解人地睇唔起係有原因,尊嚴唔係自己話有就有
衰d講句你地為錢出賣自己既身體同d冇能力冇學識既建制狗(i.e. 吳克儉)為錢為上位出賣自己靈魂係冇分別
冇分別啊

算啦 佢唔會覺得有問題架
你講呢返說話之前有冇經過大腦?
話人地辛苦勞動低賤?
低賤得過你出賣肉體仲要理直氣壯
比套劇你睇啦 叫the girlfriend experience 女主角心態同你有d似 twisted左少少 可能你睇完會無咁大壓力 我就覺得好好睇
算把啦 你段文擺上連登只會比人踩多幾野 好好生活 有時間做自己開心既野都廢事同人拗啦
利申不是覺得做ptgf係對既行為 只係覺得樓主上黎同連登仔理論有d無謂
點解要為咗錢去出賣肉體
睇佢之前d post就知係on9 毒撚假絲啦
現實冇人理 就要係連登呃負評 攞存在感
咁你賺d錢黎做咩?
有冇急到唔做雞唔得?

一睇就知佢係貪慕虛榮啦

拎晒去飲飲食食買iphone名牌啦
臭雞港女除咗呢啲仲識乜
竟然有成80正評

痴撚線

死臭雞,你一世都係雞咋
雞咪雞囉
人地想點搵錢咪點囉
有需求就有市場啦
你地唔屌 大把人係後面排緊隊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞