身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
我個名
痴撚線
價值觀錯撚晒
成段字出現最多就係錢字
有錢就乜都可以犧牲,乜都可以放棄?
個社會幾時變到咁

個社會變成咁,真係幾多錢都無用
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價

屌你老母臭閪,笑死人咩
覺咩悟?呃就呃啦
咩叫大話講到最後就係真實?
小弟才疏學淺
你咁高知識水平做雞真係哂左你
俾正皮嗰啲係咪都係拜金雞黎
臭雞
至於你話我做雞即係呃男朋友
包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感
識朋友都要好小心謹慎 因為識多個朋友 就多一個機會比人認出黎甚至起底
因為咁我生活好摺

所以你地睇我地唔起唔緊要
但唔好搞笑到叫人公開自己做雞
話自己睇得起公開自己做雞既人
現實係點所有人都好清楚
更加唔好講叫人返低賤工做生做死得一萬幾千
我夜晚出黎幾個鐘
有時已經可以賺其他人半個月甚至大半個月人工
日頭其他時間我可以做自己鍾意做既野
我可以儲錢 我可以規劃將來
呢啲係我返上面啲低賤工永遠都唔敢想像

出呢個post既原因唔係話想美化/或者叫其他女仔去做ptgf
只係想你唔好講到返m記做洗碗好高尚咁
做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
我都唔會有一次選擇返去果啲工作之中
只會後悔點解一開始要浪費時間係果啲地方
m記七仔唔係屬於我既地方
永遠都唔會係

絲打,對唔住,我唔會撐你。
作為學生,你有乜真係咁需要用錢的地方?需要做一啲出賣肉體嘅工作?職業無分貴賤,但係出賣肉體、貞潔、靈魂,你覺得有乜咁值得自豪?

你做唔做ptgf 係你決定,搵快錢心態係就認咗佢,至少做老M 馬佰,同人講

包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感
識朋友都要好小心謹慎 因為識多個朋友 就多一個機會比人認出黎甚至起底
因為咁我生活好摺

現實係點所有人都好清楚
我夜晚出黎幾個鐘

出呢個post既原因唔係話想美化/或者叫其他女仔去做ptgf
做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
永遠都唔會係

個覺悟咪就係比人話係雞囉仲係度駁嘴
臭閪臭雞
你根本就揾緊藉口,
自己唔勤力仲笑鳩啲腳踏實地嘅人?
有錢大晒呀?
你連做人最基本要有嘅價值觀都無埋呀!
臭雞
銀行呢架得番97.5 成屋我同老人家 今日食左1餐 都未稔到解決之後問題
但無稔過做任何不道德既野 之前有人問過我做倫敦金 我仲屌尻佢
利申:有J
為一已私慾 做雞無問題 但唔好又厭三厭四 仲拎貞節牌坊 去屌尻人地M記
因為咁我生活好摺

現實係點所有人都好清楚
我夜晚出黎幾個鐘

做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
永遠都唔會係

乜都唔洗講啦係咪?你拍拖黎做乜?
個個一出世富二代咩,實有人富有人貧
做麥當勞你講到咁差,咁係咪唔會有人去做?
唔好講到好委屈,生活好慘況,你最後咪又係話唔夠錢而出賣自己身體

作為絲打 原本睇到咁多女去做已經覺好恐怖
宜家仲講到好慘咁 我覺得你男友好慘,知道真相都冇
我理解唔到咩叫一個大話講到最尾就會變左真實 咁你咪無撚敵呃埋自己?
因為咁我生活好摺

現實係點所有人都好清楚
我夜晚出黎幾個鐘

做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
永遠都唔會係

絲打,對唔住,我唔會撐你。
作為學生,你有乜真係咁需要用錢的地方?需要做一啲出賣肉體嘅工作?職業無分貴賤,但係出賣肉體、貞潔、靈魂,你覺得有乜咁值得自豪?

你做唔做ptgf 係你決定,搵快錢心態係就認咗佢,至少做老M 馬僲,同人講出嚟都唔會鄙視你。
ptgf冇問題 但咪撚呃男朋友 放過人啦仆街
咁你係咪雞?

我只係知拎住四五十蚊人工浪費青春時間
仲低賤過雞
對唔住要我靠勞力生存我做唔到

俾你依家做雞
做得幾多年,搵到過千萬過世?
到時你咪又係要返返去做4,50蚊
除非搵到個有米戇鳩仔幫你埋單
Brah brah brah

Btw 上咁多年網都未見過有人屌鳩過啲141姐姐
自己諗下點解
做雞就做雞啦 扮高尚咁
把口臭撚到
PT 40-50蚊一個鐘有幾低賤?
個個PT都係呢D價架啦?
M記就低賤,有錢就高尚?
祝你早日生性病
好撚恐怖 好奇一問
你男朋友姓咩

應該姓正
至於你話我做雞即係呃男朋友 我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟 係我眼中 一個大話講到最後就係真實

咁你永遠咪無撚敵?講乜撚野都變真?
死全家啦臭雞

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞