身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
香港樂崩樂壞,上至政府,下至ptgf 狗公,全部都壞了
仲要好似好有尊嚴同道德咁,真係想嘔
負皮有望突破5000

仲有望兩三個鐘就1001添
有男朋友都出嚟做都仲好意思講出嚟,我係你條仔真係屌到你打關斗。
https://lihkg.com/thread/83101/page/1?ref=android

繼續放蕩做雞啦 塊閪俾人玩爛睇你點面對現實生活
樓主好波 食撚屎一流
用勞力搵錢你話做唔到
係你唔肯做定點?
ptgf咁高尚你又要喱係連登講?
除左用勞力 用個閪去搵錢
有無諗過 用下個腦?
工黎講 有心機做 有恆心去做
做多幾年就搵得多啦 仲唔會有人睇唔起你
你咁撚高尚 你男朋友仲邊忽襯得起你呀,快啲飛咗佢,比個重生機會比自己啦
臭閪
你同男朋友分手啦唔好害人
做雞冇問題
做得雞就咪撚拎貞節牌坊
臭雞!臭雞!臭雞!
On9
價值觀完全錯撚晒
靜啦臭雞
臭雞
從來笑貧不笑娼,
你地柒係因為夠膽做唔夠膽認,
出得黎做就預左比人講,
又要做雞又要拎貞節牌坊?
自己用個閪腦諗下啦

有道理
你搵得別咁多快錢
比人指住黎笑都係一部份

人地擺明出黎做 我都仲有一分尊重 搵食姐
做福人群 為人民謀性福
呢條臭雞 又要出黎做又扮高尚 做乜撚
放過你男友啦,臭雞
其實你有無諗過點樣同男朋友交代?
係啊翻普通嗰嗰pt係好辛苦
我自己都喺一間成日比香港人屌嘅公司翻緊pt
日日都要企
有時爆獲又要ot
唔止要企,要跑嚟跑去
仲要比客問候全家
但係即使係咁我都無諗住靠塊閪嚟搵食
係啊做人ptgf搵錢係好快仲搵得多過普通西工pt好多又舒服喎同人出吓街拖手仔又加200攬吓又加300嘴嘴又加500比人屌埋埋單分分鐘有幾千蚊講緊只係兩三個鐘嘅事你兩三個鐘仲搵得多過我翻一個月
但你覺得啲錢真係靠你自己努力搵翻嚟咩?
你收到你啲恩客啲錢嗰刻有無一種羞恥嘅感覺?
人地問起你點搵咁多錢嗰陣你好唔好意思同人講你啲錢係點搵翻嚟?
本身香港女仔口碑已經唔係好
而家仲要爆單咁嘅嘢出嚟
而家就好似香港女仔=雞
我真係多謝你啊
我真係求吓你同你啲同行唔好同人拍拖結婚
唔好害人啦唔該

紅字好認同
依家太多女做ptgf
得罪講句
如果樓主追完依個post之後跳樓自殺嘅話
無人會可憐你

不過你咁撚無恥又點會care
你有你做臭雞
唔好講到自己好撚高尚咁唔該
快D去打劫銀行,揾得更多更快

仲好高尚添啊

打劫高尚過做m記

點解係打劫?我傷害過咩人

唔知,但係你傷害緊自己條仔
唔係果個LEVEL既人就唔好學人扮有錢啦
大把大學生都係捱生捱死PT借錢SEM BREAK去旅行
邊有你呢D臭雞又要名牌又要個個月飛
自己價值觀扭曲走去屌人鬧你係雞
富與貴,是人之所欲也,不以其道得之,不處也。貧與
賤,是人之所惡也,不以其道得之,不去也。
仲話讀書 喲價值觀錯撚哂 比你讀多多書都係無撚用
最後為左錢一樣可以去做埋陰質野 呢架為左錢 出賣自己身體
理直氣壯話無傷害過任何人
真係比你讀到書 為左生活 為左錢 倫敦金? 床單? 洗黑錢? 犯法野做撚齊
咪依然搵到理由去呃自己
其實你讀書讀黎做乜 品德都錯撚哂 讀到上去 不幸比同學知道背後做埋喲咁既野
背後日日笑你雞 淪為過街老鼠 不如你都接受到做雞 直接行呢行咪算
又唔洗拎貞節牌坊 又可以得到你想要既野
老實講,我唔會睇唔起性工作者,敢做敢認
但最撚睇唔起你依啲踩完人地攞得最低工資多少少嘅人
你係現實生活中入面你敢認你自己係ptgf ,同埋你男友講你先上嚟開post 啦
不過睇你係現實生活中都你呃呃騙騙嘅人

食屎啦,臭雞

樓主係咪會成日將自己條仔同班客做比較

照佢咁講,佢男朋友又可以同佢講話當叫鴨咁,屌完佢收翻錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞