身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
咁大聲起度認 講到有哂苦衷咁
你夠唔夠膽起你屋企人/男朋友/未來男朋友面前承認自己做過ptgf呀?
你唔夠膽認姐係你自己都覺得係醜事
其實每個人價值觀唔同,永遠唔會一致
人地點睇你唔緊要,最緊要你知自己做緊咩
你用身體搵錢,其實唔係偷唔係搶不是傷天害理

但如果你男友/屋企人知道左,一定傷害左佢地
你可能個大話唔會穿,但你講大話呃自己重要既人,唔會有內疚?
真係凳你男朋友慘
放過佢啦
推埋個老母出黎做啦
一齊做兩年咪上樓囉
幾撚高尚😂😂😂😂
做一世雞啦八婆
臭雞
喂 你老豆老母生咗隻雞出黎呀
ptgf最撚扮野就係做雞做到多多規矩,唔好話唔屌得咁小兒科,睇下身體都唔得,砵蘭啲企街仲撚高尚
咁大聲起度認 講到有哂苦衷咁
你夠唔夠膽起你屋企人/男朋友/未來男朋友面前承認自己做過ptgf呀?
你唔夠膽認姐係你自己都覺得係醜事

雞就雞啦
ptgf😂😂😂
千字文都唔撚想睇
一句到尾咩原因都好 咁你係咪雞
貪錢到你咁 你講咁多野咪又係為錢
如果你讀書有料就同人補習 洗做ptgf

我讀書唔差 只係唔係最好
我有搵過補習
如果你有搵過就知幾難搵 競爭幾大
無人脈根本就無咩可能競爭得嬴人
再者補習都搵唔到幾多

樓主你都幾多藉口
咩補習競爭好大 競爭行行都有啦
家陣做雞冇競爭咩
補習唔係搵得多 又係嘅 你同做雞比
咁多藉口比自己 你做雞係正確架
做雞做到扭曲晒思想
好可怕
以前都有逼良為娼呢個成語,屌你走去做娼仲話人知係合堊

依家係逼娼為良呀
死臭雞
咁你係咪雞?

我只係知拎住四五十蚊人工浪費青春時間
仲低賤過雞
對唔住要我靠勞力生存我做唔到

容許我咁講
你無能力所以先打份四五十蚊人工搵食
你有能力你唔使拋個身出黎做
與其終日係到諗點樣搵快錢發達去滿足你啲所以quality of life
倒不如諗下點樣裝備自己,做一個專業人士
唔係係到作賤自己,搵一大堆理由去美化自己做緊既野
漫畫:賣肉的灰姑娘
高尚雞
價值觀錯撚哂
希望你唔好再害人洗人腦啦

屌你老母,講到尾未又係虛榮

講真小妹妹有咩要咁大洗先

就咁正正常常讀完書出來都萬幾兩萬,唔係買樓的話好好洗啦

屌你老母
如果你讀書有料就同人補習 洗做ptgf

我讀書唔差 只係唔係最好
我有搵過補習
如果你有搵過就知幾難搵 競爭幾大
無人脈根本就無咩可能競爭得嬴人
再者補習都搵唔到幾多

樓主你都幾多藉口
咩補習競爭好大 競爭行行都有啦
家陣做雞冇競爭咩
補習唔係搵得多 又係嘅 你同做雞比
咁多藉口比自己 你做雞係正確架

做雞比人屌一粒鐘收幾k
果d 低賤補習先舊幾水
樓豬呢d 臭雞點會睇上眼😂😂😂
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞