身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
見到有絲打話咩做雞就認 唔認不如去做洗碗
我好想講
其實你地想人認做雞 不過都係睇人折墮最開心既心態
我返過幾份pt 做過m記 馬會 7仔都返過
每一次返呢啲工既時候 我每分每秒都感覺自己同浪費時間無分別
拎住40蚊一粒鐘係度消耗青春
人地父母有錢既 可以成日去旅行 讀書唔成可以送佢去外國
但我父母乜都無 我唔係怨佢地
我只係知道人係永遠無可能公平
但要我日日返m記賺果一百幾十
我真係接受唔到

自己要讀書 但錢永遠唔夠用 去返十個鐘頭pt賺果幾百
已經人都散哂莫講話溫書
係做ptgf之前我唔敢諗將來
因為我知道自己無辦法靠出賣呢啲便宜勞力搵最低工資去生存
唔好同我講職業無分貴賤 呢句同人美醜唔重要 最重要係內在美無分別
只係自欺欺人

比起返低賤工種拎最低工資
得閒仲要比啲咸濕阿叔阿伯言語性騷擾甚至摸pat pat
靠討好男人生存落去實在容易太多
做ptgf即使無性交易 可以摸/攬/摷下已經可以賺到筆非常可觀既收入
最起碼我係做ptgf既時候 我完全無返低賤工種果種浪費時間感覺
我用身體討好男人
我可以搵到好多錢
我可以搵到好多錢去填補人與人之間果份不公平
我可以搵到好多錢同時間去做自己想做既野

除左錢之外 係做其他人ptgf期間
我可以切實感覺到被人所需要
而唔係上述低賤工種隨時可以被取代 可有可無感覺
即使工作外 我都會花時間同佢地傾計
佢地有專業人士 有大我少少年紀學生 甚至有婦之夫

我唔知其他ptgf工作模式係點 我自己只係固定做兩三個熟客
到佢地唔再搵我先再接新客慢慢scan
因為呢個年代入互聯網
基本上我ig/論壇出個post 已經幾百人比我揀
我唔需要好似以前既人咁無得揀
太樣衰 太老 太九唔搭八 我通通可以選擇唔接
出過幾次ptgf基本上已經foul走九成騎尼怪
剩低既都係我自己覺得高質/可接受同安全
起碼我比人鎖住手銬黎屌果陣唔會驚佢影我擺上網甚至做其他野
即使過程辛苦少少 但都好快就完
即使有時會比人侮辱 有時甚至邊喊邊做 覺得自己好低賤
因為唔係個個都會似某啲客咁理人感受
但比起十個鐘m記果種唔知自己做緊乜既絕望 實在好太多太多
至於你話我做雞即係呃男朋友
我認我係呃 但起碼我有講大話到最後既覺悟
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
而呢份講大話到最後既覺悟有好多代價
包括我唔可以似其他ig女神咁經營個幾千followers 既ig 日日自拍拎存在感
識朋友都要好小心謹慎 因為識多個朋友 就多一個機會比人認出黎甚至起底
因為咁我生活好摺

所以你地睇我地唔起唔緊要
但唔好搞笑到叫人公開自己做雞
話自己睇得起公開自己做雞既人
現實係點所有人都好清楚
更加唔好講叫人返低賤工做生做死得一萬幾千
我夜晚出黎幾個鐘
有時已經可以賺其他人半個月甚至大半個月人工
日頭其他時間我可以做自己鍾意做既野
我可以儲錢 我可以規劃將來
呢啲係我返上面啲低賤工永遠都唔敢想像

出呢個post既原因唔係話想美化/或者叫其他女仔去做ptgf
只係想你唔好講到返m記做洗碗好高尚咁
做呢啲工種一啲都唔高尚
即使而家比我揀多一百次
我都唔會有一次選擇返去果啲工作之中
只會後悔點解一開始要浪費時間係果啲地方
m記七仔唔係屬於我既地方
永遠都唔會係
Too long didn't read
淨係知你係 part time 雞
Too long didn't read
淨係知你係 part time 雞
咁你係咪雞?
講咁多咪又係雞
理解既,我有西可能都會做同一樣野,因為個收入真係冇得比之餘仲可以揀客

不過我諗既然行得呢條路無謂呃你男朋友
主旨:我做ptgf多錢過你做麥記所以高尚過你你唔可以屌鳩我。
政府,社會的錯,所以D女同叫ptgf D男人無錯,比班資本家剝削,所以就做pt雞搵多D,真是合理
咁你係咪雞?

我只係知拎住四五十蚊人工浪費青春時間
仲低賤過雞
對唔住要我靠勞力生存我做唔到
主旨:我做ptgf多錢過你做麥記所以高尚過你你唔可以屌鳩我。

說穿了
絲打咩樣 幾多歲
想問下幾錢q
係道德上出賣勞力點解會低級過出賣身體?
咁你係咪雞?

仲低賤過雞

咁你唔好打劫?
god bless u 希望冇意外冇病痛 加油

唔介意嘅po你張相岀黎,等各巴打認住你
(係個明白道理明白社會走向嘅人)
係咪曲線開post搵客呀?
高天鷲連環圖plz
真係正宗做雞做到拎貞節牌坊
救命 唔係覺得呢個諗法係啱吓話
其實唔包括性行為/kiss既ptgf,我都接受到既
如果我係女人都想做,唔洗返pt返到成隻狗咁先得小小錢
咁你係咪雞?

仲低賤過雞

咁你唔好打劫?

我無傷害任何人
點解你可以拎得出呢啲比喻
救命 唔係覺得呢個諗法係啱吓話

有腦就唔洗去做雞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞