身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
咁咪即係援交,係木魚,咪即係雞
唔俾人扑都可以唔認呀
我唔歧視做雞既人,一個願打一個願捱,有乞所謂
老老豆豆,啲公廁咪仲賤仲污糟
你光明正大認係雞咪算囉
連登真係有愛,睇住個價值觀錯晒嘅人打一堆垃圾都竟然咁多巴絲打晒自己寶貴時間打長文屌醒樓主

本身都想講類似嘅野,不過睇完樓主之前出過d咩 post就打消呢個念頭,個價值觀已經冇得救

唔鐘意人地叫你做雞?你個價值觀分分鐘比真正嘅雞更雞更cheap更賤

本身對ptgf冇話特別大反感,亦唔算了解

不過睇完呢個post就覺得ptgf同雞真係唔同,係仲cheap撚過雞,雞都不如

人地擺低句「咪又係雞」唔係冇原因,不過樓主都唔會知問題係邊啦
曾經有人叫過我去做ptgf,一晚萬幾蚊,我無做到,而家打份垃圾工

我諗我有資格同你講,你唔受得苦,對生活低頭,唔係高尚,係無骨氣,尊嚴都賣,點抬起頭做人?

不過生活係你自己過嘅,其他人不容置喙,只不過刻苦生活嘅人其實比你更高尚。

因為做雞真係太容易。

做雞容易,但做咗一次就唔會再有返轉頭嘅機會,一世都係雞

樓主講得啱㗎其實,兩晚的確等如一個月人工
一下海,根本無得返轉頭
依條撚樣都唔知係咪假膠黎 開d post咁撚離地
又話做性奴 又話自己做雞

我都覺得係假膠
不過都呃到幾十正評

假膠都打咁大篇野既話
都算高汁
做雞走去睇唔起其他工
老實講個身體係你自己嘅 你鍾意點冇人可以阻止你
但瞞住男朋友真係仆街都不足以形容
咪撚害人啦公廁

講大話講到咁理正氣壯...
做得雞仲想搵男人埋單
曾經有人叫過我去做ptgf,一晚萬幾蚊,我無做到,而家打份垃圾工

我諗我有資格同你講,你唔受得苦,對生活低頭,唔係高尚,係無骨氣,尊嚴都賣,點抬起頭做人?

不過生活係你自己過嘅,其他人不容置喙,只不過刻苦生活嘅人其實比你更高尚。

因為做雞真係太容易。

做雞容易,但做咗一次就唔會再有返轉頭嘅機會,一世都係雞

樓主講得啱㗎其實,兩晚的確等如一個月人工
一下海,根本無得返轉頭

就算將來已經冇做,一世都會掛住係雞而個名
[url]拍拖年幾尋日同男朋友第一次濕吻 https://lihkg.com/thread/37595/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]

你仲要係你男友嘅初戀
Mola mola
唔洗講人地做麥記做7仔有幾低下
因為你已經無得返轉頭。
[url]拍拖年幾尋日同男朋友第一次濕吻 https://lihkg.com/thread/37595/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]

你仲要係你男友嘅初戀
Mola mola

同男朋友濕吻左之後就做雞
真係咪撚同港女拍拖 好撚危險

痴撚線架

做雞來睇不起其他職業

最最最仆街是呃埋男朋友

好撚心你分撚左手先做雞啦
如果你讀書有料就同人補習 洗做ptgf

我讀書唔差 只係唔係最好
我有搵過補習
如果你有搵過就知幾難搵 競爭幾大
無人脈根本就無咩可能競爭得嬴人
再者補習都搵唔到幾多

呀絲打 我平心靜氣同你傾下喇
我屋企唔係有錢 讀緊冇政府支助嘅大學
阿嫲留落嚟畀我讀書嘅遺產畀我老豆個阿哥同個大陸女人結婚生仔後lam到剩唔係好多
雖則依家有媽同阿爺肯頂住先 要減輕媽媽負擔所以我冇零用錢
計過哂食飯車錢盡慳都要每月3000到 未計娛樂女人護膚依啲
我計過補習如果學生冇放飛機嘅話每月有2000收入
依家個男朋友搵得少 同佢拍拖會AA 唔似上一個男朋友搵咁多會喺經濟上幫我
生活上真係幾大壓力幾辛苦 加上讀自資大學課程
一定會遇到好多有錢人 著哂名牌返學唔洗愁 帶notebook可以喺學校隨時做嘢 我就一定要去學校電腦室 或者返屋企做
我自己都試過喺ig畀人問價話對我有興趣 仲出幾萬蚊同我嚟一Q 自問ex係樣衰肥仔 我唔怕對啲樣唔好嘅男人做愛
咪當自慰畀鬼壓一次咁
又有啲個look唔差嘅二世祖想追我包我咁
但係我真係好愛我男朋友 我剩係想同佢做愛剩係想成為佢嘅嘢 就算佢冇錢都想屬於佢一個
我DSE成績都唔係好好 搵私補嗰時都會畀人壓價
但依家有好多私補中介網其實只要你包裝自我介紹嗰到做得好係可以搵到$150一堂個半鐘
我依家有3個學生 一個係中介網搵 一個係中介網搵返嚟嗰個學生嘅親戚 另一個係暑假返補習社pt畀一個學生家長欣賞出$250一堂畀我長期教佢個小朋友
依家我可以辛苦少少慳到錢買衫買貴嘢畀自己扮靚哄自己開心 唔洗依靠男人生活(我對上一個男朋友洗好多錢喺我身上)雖然過程其實都辛苦嘅 我知道可能對比起你我會搵錢慢啲 但嗰種感覺係充實好多
同埋你男朋友有日知道咗一定會好傷心 紙包唔住火
樓主好勇敢 相信你一定經歷左好多
先至會講得出今日呢番咁強硬既說話
呢個社會令你覺得錢係無比重要
有咁樣既價值觀 唔係你既錯
唔知依家既你係咪真係毫無迷茫
如果係既 我支持你 因為你知自己做緊咩
但如果你其實有迷茫
例如你所講 無咩朋友 生活好摺 要講大話
或者你可以試下停下來
你仲有好多時間

如果係故黎,我五體投地

係目前睇到覺得最合理既回覆
依家唔知樓主背影係點 所以評論唔到咁多
無論如何只想同樓主講句:批評潮好快就過 希望你見到咁多難聽說話唔好一時諗唔開( ´・ᴗ・` )

其實睇到佢句comment就知佢唔係為屋企為生存啦
咁你係咪雞?

我只係知拎住四五十蚊人工浪費青春時間
仲低賤過雞
對唔住要我靠勞力生存我做唔到

咁你唔好打劫?

我無傷害任何人
點解你可以拎得出呢啲比喻

你男朋友唔係人 你屋企人唔係人?
不過可能佢地都係出去叫雞/做雞
點解會有人覺得做雞會係岩?做雞唔係賣淫咩 唔係癌法架咩

打錯字 *犯法

做雞唔犯法的

不含馬佚操作嘅一樓一鳳係合法

自己條女喺高登識嘅你 快快趣趣check下你女友手機
分分鐘就係樓主
如果係真 你真係無撚得救
做雞做到你咁撚自豪
你話個d真係好有困難出賣身體 我不賣身 我賣子宮 個d就話理解姐
你純粹頂唔順窮 頂唔順無錢 shame on you
做一世啦 唔好拍拖結婚啦 咪撚害人喇
係我眼中 一個大話講到最後就係真實
啫係搵人埋單仲唔話比佢知
btw
[url]同男朋友高登識 你問我未必答 https://lihkg.com/thread/83339/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
你做雞無問題 最重要同你結婚對象坦白
你自己接受到比好多人搞過唔代表佢地都接受到
呢種風氣真係好恐怖
見過ig有人為想做而去做雞
話自己由細就想做雞
最r爆頭嘅係 佢仲可以上埋myradio接受訪問

廿幾頁應該所有道理巴絲都講晒
想識朋友想豐富閱歷有好多方法途徑
想賺錢更之然
你睇唔起做m記呢啲低人工嘅工
反而覺得 自己分享你呀媽俾你嘅身體
俾n咁多個三唔識七嘅男人享用撫摸 好高尚
妹妹 係好好賺呀
拖吓錫吓又幾舊水
但既然你覺得高尚就請你每拍一次拖都向你男友明言你做過雞
依條撚樣都唔知係咪假膠黎 開d post咁撚離地
又話做性奴 又話自己做雞

我都覺得係假膠
不過都呃到幾十正評

假膠都打咁大篇野既話
都算高汁

就算假膠我都認為呢種諗法現實真係存在係做緊ptgf嘅人身上

真係咁多人咩屋企有事等錢洗等等嘅情有可原咩

你話我鐘意sex又想搵下錢又想享受下瞞住周圍嘅人果種刺激感嘅咁又吹唔漲嘅
明白既
個個人睇法唔同
雖然我唔會幫襯ptgf
向自己目標行啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞