身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
不過都啱咖喇 樓主唔做雞都唔知可以做乜
唔使講咁多啦知你係雞啦

講咁多野咪又係臭雞一隻
講到做雞咁撚高尚 真係好撚嘔心
咁大個人 除左塊西就冇其他能力賺錢
真係好可憐
痴撚線
價值觀錯撚晒
成段字出現最多就係錢字
有錢就乜都可以犧牲,乜都可以放棄?
個社會幾時變到咁
歪理。
不過你想做雞咪做雞囉,
最緊要唔好一路做雞一路扮純情扮女神!

因為大把女仔堅守原則,唔想俾你依d垃圾影衰

樓主疑似係假膠
重點係有冇諗過咁樣欺騙左男友感情
你話佢支持你就算
除非你話你男友咁做都無問題
你唔覺得咁樣佢係對你唔住啦
臭雞`
嘩屌
原來呢個世界真係笑窮不笑娼
做m記原來仲低賤過做雞
癡撚線
做好覺悟去殺人係咪無錯?
女性邏輯好屈機
屌你老母,我夠讀書唔叻啦,補習依d冇我份
讀書個陣走左去讀設計,year2個陣已經入到agency做part time,返工坐係office畫下野玩下又一日,加上一啲freelance job,完全夠我生活兼仲有時間chur gpa
唔係賣勞力坐係到賣自己既技能,唔該唔好用自己讀書唔叻去做藉口,更加唔好鄙視勞力工作,鬼叫你自己冇學歷冇技能?有塊閪就唔應該做勞動工作?
利申 我同你一樣都係女人
做m記,7仔有幾低賤?
講野都唔撚用腦
唔怪得做雞
一樣野 你敢做就得
你唔洗同我地咁多個人解釋
你第時同你男友 同你老公講
你做過ptgf 我比好多人屌過
你講得出口 我唔會話你係雞 更加唔會人生攻擊 睇低你
女權撚: ptgf唔係雞,係身體自由
睇完成段野,真係覺得好撚on9
唔係搞過人夫咩?咁都叫無傷害過人?
我情願辛苦返工都唔要出賣肉體 好撚嘔心呀
救命 唔係覺得呢個諗法係啱吓話

有腦就唔洗去做雞啦

樓豬都有可惜可恨之處,近誅赤,近墨黑,環境影響,窮人生仔,物質社會,社會既錯,要改變呢種風氣要由窮人做起,窮人要生生仔好啦

我深信做我公厠同ptgf大多佔窮人

窮是原罪
唔好覺得用自己嘅角度去打一篇嘢出嚟就覺得全世界人都會可憐你,都會覺得你嘅角度係啱,覺得你應該要去做雞

可以很肯定話俾你知,宜個世界唔會容納到宜你種觀念,繼續活喺自己嘅世界,活喺自己嘅道理下,冇人會可憐你,一個都冇!
繼續出賣自己啦
既然你覺得自己咁撚高尚
又要做雞又要拎貞節牌坊
真係鄧你男朋友橙
俾班恩客屌到變西隧就翻去搵男朋友埋單
仲有 做7仔m記個啲得罪你?
下下都話人低賤 人地起碼搵得3 40蚊一粒鐘都叫搵得有尊嚴係用手用腳打工呀
你呢?訓係張床到俾人當洩慾工具架咋
啱啦你做ptgf就最高尚啦
出賣肉體尊嚴俾人扣住對手黎屌
做熟客有得彈鐘唔代表你同啲一樓一唔同呀
講到尾你都係黎架咋
我係女人都睇唔過眼
其實你知唔知自己好污穢? 知唔知自己有咩性病?

你話你冇傷害過人
咁你有冇諗過你傷害左男友
你呃鳩佢喎 人地一心想搵個正正經經ge女友
你話莫講話留個處比佢啦 雞都做撚埋
咁對佢公平咩??
除非你同佢坦白自己做過雞
佢又接受 咁你贏
但唔好同我講佢唔知就咁事都冇

人哋話只要講大話講到最後 佢就唔覺得呢個係大話呀 真係唔知呢啲價值觀要去邊度學 痴線 同佢根本冇討論空間

痴閪線
大話盡頭就係真實
班新一代乜撚野事

係咪大陸種
狗共講大話講講下全部愚民信晒就係事實
支持
最好全民做雞 唔係講反話呀
等班垃圾愛情撚依世都冇可能得到佢地想要既野
稍為有d骨氣嘅都唔撚會出賣自己身體同貞操啦
你依加唔做雞會窮撚到要食屎咩?
反省下啦臭雞
全香港女仔就係因為你呢d人都比人話埋係雞

利申絲 做緊2份pt 自己賺自己洗 屋企人只係幫我比學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞