身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
返去同你老母講
「阿媽,你咁低賤㗎,學我做雞啦,搵到錢你就高尚啦

咪係,又唔會傷害人,又有錢收,點解唔做,老豆唔會介意
我尊重你有咁既決定 因為講到尾都係社會逼人 但我想講既係做人應該要有自己既底線 即使生活再艱苦 條路再難行 我諗你都唔想第時老公有咁多襟兄弟
睇來你已經放棄左自己尊嚴 出賣肉體 淪為玩物 成為金錢既奴隸
講到尾你眼中只有錢 男友 家人 其他你都唔放左眼內
真係好可悲 點解你仲有資格大大聲講出來
收皮啦 又要洗錢又要懶就話番pt係消耗時間做原因
唔好侮辱M記d staff
起碼人地活得有尊嚴
一句到尾 pt雞賤過地底泥
我唔係雞我唔係雞
我係陪人行街啫

屌你啦肉類分割員物業管理員
Too long didn't read
淨係知你係 part time 雞
How much ???
只可以講 唔係太介意女仔做雞 但係可唔可以唔好大條道理話自己唔係雞美化自己

講真出面有邊個性工作者出黎做唔係有苦衷 人地收既錢可能分分鐘小過班PTGF幾倍

一面做雞一面話自己有幾咁高尚 又要做雞又要攞貞節牌坊

最撚仆街係個班有男朋友仲出去做PTGF個班人 屌你有冇諗過你另一半會幾咁難受?
屌你老母你覺得做PTGF咁正常咁合理咁點解你要咁大反應呀,唔通連你自己都覺得自己似隻雞?
做雞係冇問題
但你話鳩做m記嘅賤過你就係問題
救命 唔係覺得呢個諗法係啱吓話

邊個去定義對錯

好明顯你自己都知自己錯 你問你老母你做雞係啱定錯 佢話啱我當你贏

臭雞
無羞惡之心,非人也

非人=禽獸=雞
未見過做雞都咁撚串
覺得咁無問題咁理直氣壯就講畀條仔聽啦
出賣身體高貴過出賣勞力嘛
呢個社會變成咁,幾有錢都無用了
快D去打劫銀行,揾得更多更快

仲好高尚添啊

打劫高尚過做m記

點解係打劫?我傷害過咩人

打劫都可以唔傷害人
笑貧不笑娼
但係大前提
做娼就要認娼

欣賞為生苦而落海
唔理你心態係點
你都係娼

娼都係一種生存方法
以前女性冇能力,唯有靠身體

香港竟然番去到用身體換錢既時代
只係以前既一樓一,變左出街版

如果為生活,你加油
如果為未來,香港地唔洗靠賣身既。。
臭 雞
都on99 仲理直氣壯咁樣
做雞無問題 因為做雞好好搵 做完雞就可以吃喝玩樂樓主有無補充
D價值觀錯到呢,你不如學葉繼歡去打劫算撚數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞