身為一個ptgf 我有野想講

1001 回覆
231 Like 3017 Dislike
懷疑樓主想搵客
其實無野需要講落去
開頭睇呢篇野係有d嬲 唔明點解可以歪理到咁撚樣
咩大話講到最後就係真 真係痴撚線到
跟住忽然明白 覺得我自己作為一個人 一個有羞恥心嘅人
唔明你呢d雞嘅理論係好正常
因為人同雞係有分別嘅
希望你用呢d錢用得開心 同記住你老母唔係生你出嚟將塊閪當提款機用 將肉體當做賺錢機器嘅
當作為女性 真係好為你呢種人羞恥 既然咁自豪做ptgf可以賺多錢 點解要怕同人講啊?點解要驚捭人知啊
睇完你個po我真係好驚自己身邊有你呢d人

佢當八達通嘟炸 臭雞

八達通咁少錢邊夠人地用
哇好大條人生道理,好有性格,繼續做雞啦,你第時諗通左你就會覺得宜家既你on9得不堪入目
雞 做你男朋友就慘
好好奇你話唔夠洗係點解....你究竟係洗錢去邊
收皮啦臭雞 係女人都唔撚幫你
臭g
我希望樓主係假膠
如果你真心咁諗既話都幾得人驚
唔肯接受現實淨係去羨慕人地有得去旅行
咁就要做雞 搵得個幾千好多咩 你努力既話 番下補習個啲都幾千啦
同男朋友講大話都仲要講到咁高尚

梗係覺得樓主係 attention seeker,其實佢之前好多post都係咁
港女潛伏期:
14-18歲時, 青春無敵, 只要你唔太樣衰, 基本上唔會冇男朋友, 因為一定有男仔追, 情竇初開半推半又一齊左, 呢個時候個處最容易比左人, 開心咪得

港女第二期:
18-22歲時, 青春仍在, 進入花花世界, 係Ocamp識到一個新既, 立即比較現任, 覺得佢好唔成熟同好多不足, 好自然就受唔住誘惑棄舊迎新, 然後一句come on James, 同時覺得「男追女」係必然, 亦發現「原來可以有更好既選擇」, 再收埋兵發現都真係冇野可以輸下. 拿, 個處一早就冇左嫁啦, 於是好容易同人做愛, 做愛次數極速上升

港女第三期:
22-25歲時, 離開校園, 投身社會, 知道錢既重要性, 覺得昔日既籃球隊隊長, 搞笑幽默開朗型男仔都是笑話, 公司遇上有錢男士, 即退化成拜金港女, 用「上進心」同「安全感」去量度男人, 平凡既男仔絕不會睇上眼或者收佢做兵, 將自己睇高一線. 覺得男人其實都幾易得到. 當然做愛已經是家常便飯

港女第四期:
26-28歲時: 青春難免走下坡, 但依然以昔日把尺去量度男人, 心有不甘但仍然覺得The best is yet to come. 因為以前都係男追女!!!!!, 我只須要坐係度等就有人要!明明以前都係咁!!!!

港女第五期:
29歲或以上時: 發現完全唔夠後生女爭, 知道自己真的老了, 開始心急, 昔日平凡男初有小成, 開始後悔錯失潛力股, 覺得男女唔平等, 因為女人冇男人咁襟老! 完全忘記自己後生時所得到既風風雨雨.

有男朋友而又識左冇耐既, 就覺得點解男人遲遲都冇計劃結婚, 係咪佢唔愛我? 如果愛點解冇計劃結婚? 佢知唔知我唔等得? 知唔知結婚係對我一個好重要既保障同「安全感」? 萬一佢拖到最後同我分手搵第二個咁我點算? 點解佢咁自私唔考慮我既情況?知唔知我青春有限?

港女未期:
最後得不到任何男人時: 埋怨世上所有男人都是賤男, 覺得單身就係最好, 咀咒結左婚既總會離婚. 職場上要求所有同事加班勿拍拖遠離節日.

完全中哂而家d港女既心態

明顯follow 埋d 富二代又葡萄人地成日旅行名牌要人有我有啦😂😂😂😂
攞去洗啦臭雞
唔推到你男朋友知都唔得喇

明顯follow 埋d 富二代又葡萄人地成日旅行名牌要人有我有啦😂😂😂😂

做雞就係想輕鬆月入 4, 5萬

唔係為咩 一買一賣

我唸有PTBF都會一堆人狗衝去做 但無價無市 成班友係到葡萄PTGF賣西搵錢 但自己無得賣J搵錢
只能替你感到可悲

但講到尾,雞就係雞,唔撚係援交,更加唔撚係咩PTGF

點都係雞
唔想競爭然後做雞,仲大大聲話係你自己既選擇
如果你有性交易既話 算唔算賣淫 算唔算犯法?
其實講乜都冇用
佢根本唔會睇得入眼
人地不知覺得自己幾清高幾高尚
佢坐係mon前面笑鳩緊我地無知咋
cheap精
其實做唔做雞我就理唔到咁多, 不過好心你就分手先出黎做啦屌,條仔無辜架屌你
港女潛伏期:
14-18歲時, 青春無敵, 只要你唔太樣衰, 基本上唔會冇男朋友, 因為一定有男仔追, 情竇初開半推半又一齊左, 呢個時候個處最容易比左人, 開心咪得

港女第二期:
18-22歲時, 青春仍在, 進入花花世界, 係Ocamp識到一個新既, 立即比較現任, 覺得佢好唔成熟同好多不足, 好自然就受唔住誘惑棄舊迎新, 然後一句come on James, 同時覺得「男追女」係必然, 亦發現「原來可以有更好既選擇」, 再收埋兵發現都真係冇野可以輸下. 拿, 個處一早就冇左嫁啦, 於是好容易同人做愛, 做愛次數極速上升

港女第三期:
22-25歲時, 離開校園, 投身社會, 知道錢既重要性, 覺得昔日既籃球隊隊長, 搞笑幽默開朗型男仔都是笑話, 公司遇上有錢男士, 即退化成拜金港女, 用「上進心」同「安全感」去量度男人, 平凡既男仔絕不會睇上眼或者收佢做兵, 將自己睇高一線. 覺得男人其實都幾易得到. 當然做愛已經是家常便飯

港女第四期:
26-28歲時: 青春難免走下坡, 但依然以昔日把尺去量度男人, 心有不甘但仍然覺得The best is yet to come. 因為以前都係男追女!!!!!, 我只須要坐係度等就有人要!明明以前都係咁!!!!

港女第五期:
29歲或以上時: 發現完全唔夠後生女爭, 知道自己真的老了, 開始心急, 昔日平凡男初有小成, 開始後悔錯失潛力股, 覺得男女唔平等, 因為女人冇男人咁襟老! 完全忘記自己後生時所得到既風風雨雨.

有男朋友而又識左冇耐既, 就覺得點解男人遲遲都冇計劃結婚, 係咪佢唔愛我? 如果愛點解冇計劃結婚? 佢知唔知我唔等得? 知唔知結婚係對我一個好重要既保障同「安全感」? 萬一佢拖到最後同我分手搵第二個咁我點算? 點解佢咁自私唔考慮我既情況?知唔知我青春有限?

港女未期:
最後得不到任何男人時: 埋怨世上所有男人都是賤男, 覺得單身就係最好, 咀咒結左婚既總會離婚. 職場上要求所有同事加班勿拍拖遠離節日.

完全中哂而家d港女既心態

唔洗做 想拎塊閪由頭贏到落尾 發覺輸撚左 開始屌尻男人
真心希望你會知道自己既思想係邊度出左錯
上面有好多巴絲都講左 我唔多講
你黎緊既日子仲有好長既路要行
重複你而家做緊既野只會繼續錯落去
為左錢
比唔識既人去掂自己既私處
會唔會覺得對唔住愛你關心你既人?
除左錢 你得到D咩
如果你答我錢係最重要
你可以由而家起同親人朋友伴侶斷絕關係
日日不斷重複出賣身體
制唔制?
長氣左少少 希望你睇到 更希望其他女仔睇到
思考身體既價值係乜野
'一句大話講到最後就係真實'
咁同捉唔到既出貓唔係出貓
捉唔到既犯法唔係犯法
有咩分別?
好可憐你思想已經扭世到一個好嚴重地步
可能係社會既錯
明明自己做緊既野最低賤走去話其他工低賤工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞