一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
jerrylo都伏 叫佢染乜色佢偏偏就係唔肯染
唔理客人意見之餘仲要個價錢同原本講嘅唔同
滿地花生
我有相同經歷!!
其實佢幫我算係整得幾好 隻色都唔錯
自己覺得幾滿意
本身整完有諗住keep住揾佢整
但佢係整完之後都係咁send wtsapp 黎問我有無男朋友
可唔可以做佢女朋友個啲...我見到個下0咗
之後就無再覆佢

我仲以為得自己有啲咁嘅經歷....原來唔係得我一個係咁

Sam hair play有冇人試過?電韓妹頭幾靚咁
請問尖沙嘴jackson係咪jackson_n_hair?
我都想知,不過見佢啲客人回圖似偷圖

呢間 廣告多到仆街,用啲垃圾藥水電 大部份比左個學徒搞
另外去過有個巴打開Post做緊既Salon 剪到左右冇左忽
我仲岩岩約左佢整頭
有無圖丫絲打
試過
全程係個閪面助手整
佢頭尾出現加埋唔過5分鐘
亂接order等咗超耐
個頭整到出來都好普通
個髮型師叫sean
上面google doc有
你可以睇下
Sean_hairstylist/On.s.c.h(salon: Edgy_salon) 呢個係佢?
係啊
我喺repair個page度book
去到係sean來
唔肯定repair係一個group 定點
但嗰陣係呢個sean幫我
但佢自己個page同repair個電話係唔一樣
唔好搵佢最好
Btw佢個repair標榜自己剪瀏海好叻
咩面型都剪到
我去到一句話我唔適合有瀏海
嬲撚咗
好撚多髮型師有幾個ig,有幾個Number
落勁多唔同嘅廣告吸客
我都覺 啲回圖似真韓妹
iForward 都幾黃
髮型師黃之餘成間鋪都係Pepe
心機野
果個jim hairstyle係咪係salon界個名臭曬
我見上面果個爆料ig都有唔少髮型師follow
係啊
個巴打好似都好唔平
有追開個ig post
而家見倒條友揾返啲曾經畀佢性騷擾過嘅女事主 貌似係想恐嚇 我個人覺得依間舖頭唔止係伏咁簡單了 分分鐘有日老強咗啲妹妹仔
我上面有推介佢 七月頭搵過佢整
我覺得幾唔錯 而且唔洗等全程都係佢跟
我漂咗一次 完全無痛
髮質依家過咗一個月亦無問題
同埋就算佢助手幫我洗洗下頭
佢都自己過翻黎幫我洗
剩係呢一點 我已經覺得好難得

幾個月前睇ig廣告試左依個髮型師
做梨花頭+ 染+剪(想轉轉個陰)
就係比佢bio句與日藉髮型師學藝五年呃咗
個日佢好多客 同埋佢洗頭都係佢親手做嘅
個個都係染電 等耐啲都無問題
電完個頭+染完出嚟 個顏色都ok
剪頭髮求鳩其就嬲
咁我想同佢講想剪空氣流海
佢就求求其其剪幾刀 唔喺幫我剪薄個陰喎
喺搞到個陰長度不一 碎濕濕咁
前後唔洗十分鐘成個頭就剪完
返到屋企再睇佢ig先發現佢買followers!
個人最唔可以接受嘅服務體驗係剪髮個part
或者係我同佢唔夾
Stage 同fringe five都有去過。
Stage去親都又電又染啲頭髮玩殘晒
後來去開fringe five,個師父都ok
不過今年轉左呢個都係尖沙咀嘅都幾好。
快手得黎都好有心機,最緊要乾淨企理(疫情之後都好怕污糟

利申:so far 剪染treatment都試過,幫襯左幾次都Ok
Kit_hair嗰間染紫色出到嚟變咗藍色
搵個助手幫我漂頭 個助手好似唔記得睇時間
漂左勁耐 個頭傷到而家 次次去剪頭髮都比髮型師問個頭搞過咩黎
完全唔明點解係唔伏 仲要喺第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞