一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
Jc.hair 果個堅伏,整頭整勁耐,晏晝12點整到半夜12點,中間係咁要加錢,漂到啲頭髮斷晒,sell你買貴出面一倍嘅洗頭水
感覺如何??
我係7月去 染+剪
佢係閣樓細舖仔 得3-4個髮型師+1個洗頭仔 都唔會sell焗油個D
我全權交曬比髮型師 佢好有心機剪 下次會再去
你用邊隻染?佢有4個價錢
Shiseido(係咪咁串) $6xx 嗰個
好耐之前去過 依間垃圾到仆街
屌佢老母個陣染頭 等撚左個9幾鐘先有人黎幫我整都算 條女仲要一睇就知唔熟手
染完出黎仲要兩節色
過2日自己買泡泡染番均勻
Salonkagu Justin?
下星期要返返office, 咁岩story到有fd又係介紹ndu
book左今日去, 都係搵 andy
so far 環境幾舒服, 客同客中間d位都幾寬闊
風筒用 dyson 呢下有d驚訝
同埋又有個小型snack bar

btw 門口個打卡位幾靚
我個留言俾salon cap 左😂
洗頭會問夠唔夠力同埋水溫岩唔岩咁
都唔知幾多年冇聽過呢d問題
同埋 andy幾nice, 我初初冇咩idea, 傾左傾又比到d意見我選擇
好似佢cap d對話咁 andy真係好快手
知唔知佢洗剪吹係幾錢㗎
yon chiu 幾好,可以試試
覺得好有心機 都跟得好足 出嚟效果唔會失望
咁就唔知啦 可能500蚊?
佢果陣剪就加400
今日我都去左剪
難得有間salon 真係由reception 到髮型師都好nice
仲有野食
剪到我想要既野
唔講了 再講變打手
絲打淨剪?
有冇絲試過呢間整?想電
電同染
有冇相睇下整成點
我都想電染
全部係佢親手做?
同埋會唔會sell?
你上佢ig 度睇會清楚d
電同剪都係 染都係佢開顏色
唔會sell 啊本身我都想整paimore 諗住貴d 靚d 點知佢話我髮質唔洗咁貴
Yon chiu做treatment係咪做dr junior tokio inkarami?

淫蟲Jim無客到要賣廣告
一見到佢嘅廣告就舉報佢,等佢冇得賣廣告
我搵過幾次Jim剪頭髮的確剪得幾唔錯
但上次搵佢電髮 佢個女助手負責電 電得好差 態度又差 西口西面 吱藥水個陣可以吱落我塊面到
染髮就查到落面都唔幫手抹
無下次
你係絲打定巴打?
如果你係絲一定係靚女,佢有冇撩你講性?
如果係巴打,你應該好似女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞