一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
加個水印就當係自己作品
仲要係edgy salon

https://misskitb.blogspot.com/2020/08/ig.html
啱啱search佢ig搵到
又係剪完頭就交畀助手
又要人地加錢用靚藥同做treatment
IG標示價錢600買單1030
Around $1500 keep到至少8個月 不過好睇你平時點打理個頭 我有跟足Kivchan 教咁吹
有無人去過依間?伏唔伏?想電髮同染髮
同問
隻style好想試
Peter_hair_design 唔建議大家去,見係黃先去但技術真係幾後悔,個頭一開始已經唔靚,兩個月亂到
有冇人去過呢間?

想試呢間,見佢電髮幾自然,
有冇人試過?

curious rabbit嚟,kanji lau個間
有冇人幫襯過hair_duo個oliver_hair?
成日見到啲kol同youtuber搵佢染,但聽講佢收成三千蚊,真心覺得三千蚊染個頭好痴線
有冇人染過可以分享吓覺得值唔值?
睇完ig去咗
尖沙咀河內道 MIM Hair 整paimore
好核突...整完好直但望落好毛燥,內灣效果睇唔出
仲要全程係學徒整

Marco坐低 upsell treatment > 學徒整咗三個鐘 > macro 剪咗五分鐘 ,收$1200,冇下次

Ig: marcoto.hairstylist
追過下post見到lui.fc_hair話要等好耐同junior搞
但效果如何?
睇佢ig救爛髮唔錯咁 價位又好吸引
今日蘋果
我fd舊年染過 (我陪佢)佢染highlight就2000唔包剪 剪埋加400 剪得都幾細心
係染到好靚嘅 都keep得耐
佢係大師嚟 加上全程都係佢落手落腳整
值唔值得就睇你點諗啦
有冇人係衣間電過髮吖
個地址好似有絲打講過係伏,你Google吓
想問下絲打整左咩
打算遲下去補電
我都中過伏 唔會再幫襯

有冇人去過呢間
我電曲髮啊,如果你係直髮可能好啲既,但預都係好一般,我就唔會有下次
Mim堅伏,去左電pirmore+護髮
伏位1. 佢同我講primore只系藥水名,只係無咁傷髮,做完頭髮唔會柔順左
伏位2. 除左示範之外,大部份時間助手整。 伏位3. 示範戈陣連個髮卷都渣唔實,彈左落地下執起再用過,夾八爪雨都系咁甩手

最伏系比張韓式電髮張佢睇,類似佢ig戈d. 話得得得,電完變左街市大媽頭. 人地做pirmore吹順個頭,撓2兩撓頭髮就好令。佢要落曲髮gel.仲要gel到一條條...

收成千2

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞