一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
好似幾抵,絲打電邊隻呀?短髮定長髮?
想問吓ekkohairhk電髮點? 上面都係講染髮
個淨睇到佢啲作品相好似試得過咁
依家IG D相,已唔知個意義係邊 影成點都可以係冇到
警世
啱啱中咗間黃店伏
間嘢係尖沙咀stage hair
見ig有廣告問間嘢漂染幾錢
明碼實價ig寫明男仔剪染漂$680
俾埋我之剪個頭佢睇 話想剪返呢個效果
到揀色嗰陣個髮型師開我$1298
話呢個價先做到呢隻色 我之前染開都係唔過$1000
問多兩句就已經閪口閪面 態度勁差
我就梗係唔制
之後就諗住試下$698先
佢話會過兩個禮拜甩到變啡但染完效果出嚟都係我揀嗰隻灰色
忍唔住問咗2次 諗住俾下機會佢 話哂都叫黃店
唔想佢地難做
俾埋ig啲對話佢睇
問第一次話唔會同我做 話漂驚我個頭傷 而家個效果仲好
問完第二次就補鑊話698做唔到呢隻色
結果染完出嚟同個色版完全唔同 已經有啡色
最後收我$510
問佢攞卡片話冇卡片 問佢咩名先叫自己Ricky
攞單都話得手寫
而家ig同間嘢攤牌但間嘢隔咗3個鐘都已讀唔覆
做黃店做到咁真係好撚肉酸
有單有據有對話record
講大話死全家
想報海關
之前上過去佢地整梨花頭
唔知係我個頭爛得濟定點 個梨花卷落完定型之後沖完水就冇左
想問jc.hairstylisthair 有咩伏?
見佢有開新鋪話專做頭髮護理
想做頭皮護理
有冇試過呢個 我應該齋剪染
我冇幫襯過,不過樓上有講佢又係好hard sell焗油嗰啲,仲要一sell就sell好貴嗰啲
聽聞尖沙咀嘅髮型師都話佢湯客都幾狼死
但我都等你包膠
一睇就知假相啦,肯定伏到喊
唔知有冇分邊隻電髮我係做佢$1080電染優惠
頭髮長到落腰
So far今日都仲keep得好好,
不過係要用佢教我個吹頭方法
本身以為電完就唔洗煩
好 thanks
ken_t_hair
有冇人去過
睇圖好似好靚
佢改咗名 可以睇翻google doc 有絲打分享過
但我都係呢間整paimore 效果出嚟好好 髮質好 曲都keep到依家 已經半年 剪頭髮嗰度冇咩comment 正正常常

不過坐得耐係真 我由12點頭嗰幾個客等到夜晚收舖先整完
我覺得癲呀!真係等咗好耐 中間好多時候都係呆等或者係個助手整 但效果好咪算數
有冇人去過呢間整? book咗過兩日去 怕中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞