一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
我同你差唔多
想染灰ash tone變咗金黃
而家少MK
有邊個電梨花係好?
我電完反而好容易蹺哂出去成隻八爪魚咁
我frd今日係Ndu電得幾好 你睇下ig啲相睇啱唔啱心水
人哋係專注整頭,唔係做覆客或Sell客
佢都send咗段嘢解釋啦,你聽唔明係你嘅問題
睇得出你係啲好煩嘅客
睇佢IG都覺得佢好串
又想啲客明白原理但又要嫌麻煩
有冇絲去過y2hair染髮
有冇巴絲打係呢間整過
見佢染啲色幾靚 又黃咁
其實佢得一個髮型師?點解個個都係講Andy
我都去左了
雖然唔係全程跟 但剪同漂依啲要技巧少少嘅都係佢自己做返
成間salon啲員工都好有禮貌
全程無一刻係會令你有hard feelings
洗頭會有頭皮按摩依下好勁
應該得佢一個
現場有其他髮型師但估計係租場
會唔會係你果陣比較多客handle唔到全程跟足
講呢個highlight 陰 +mk金

我就知道係你啦
我是yon chiu
關於我串
請各位不用為我說辭了
.
我只有一個acc
我不會扮其他人去為自己說話
.
多謝為我說話的人
抱歉覺得我串的人
.
我就是做頭髮的
在於髮型師的態度
會說這個髮況好難
但不會說一個客好煩
.
有人問野
我會回答
.
你想問的是係咪會滑d
我想講的是點解會滑d
.
我不想用空洞言詞去令人安心
.
延伸出新問題我延伸答
但重覆問我不會重覆答
.
我當時就是直接答你"我不會重覆答"
這是我的回答方式
這位提問者
如令你不快 不好意思
.
個人認為「是、否、滑啲、順啲」呢啲係直接唔空泛
反而你啲長篇大論就好空泛
但既然你都道歉
我都唔會再係到講啲咩
都多謝你道歉
啲人永遠唔會明頭髮滑唔代表頭髮靚,更加唔明點解大家出嚟摸上手都係kick嘅,但係你話你啲料靚啲?同埋點解你收得貴啲?
Venus hair有冇伏?
好開心啊~我今日搵左yonchiu剪
雖則比預期坐耐好多好多(也許加上因為是星期天)
但是九成時間都不是白坐白等的
剪加色加電
價錢較為貴,但個人認為非常值得
每個程序都非常用心講解,解釋,分析
係感受到的心血啊~
到最後階段,我話我以後會唔捨得洗頭,佢話聽到好開心~
以往轉轉折折搵過的唔同髮型師,都未有滿意的/長久的
依家似乎已經搵到了~好開心啊~心情好多了
希望你唔好出名到我以後預約唔到你啦嘿嘿
去咗搵Yon 整頭髮,雖然一開始要等成個鐘
但勝在電完出來嘅效果係好睇,過程yon同助手都會細心幫你整
想問有無巴絲用緊yonchiu 4號home care+油?
當時衝動買左 但番到屋企都係驚敏感唔敢用
呢兩日買 全新無開過 半價出讓
希望有用開既巴絲會接收 費事原封不動扔
How much?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞