一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
跟ig廣告/相去揾salon九成九會中伏
唔見太多人講marcus yeung 佢整babylight如何
有冇短髮絲 有剪開既髮型師覺得剪得好推介下
我都係搵佢整咗一個星期多啲咋,答唔到你
不過到而家啲頭髮都仲滑嘅
如果有睇我之前啲comment,我係兩個星期內電咗兩次頭加染咗一次髮
(中伏salon電加染,搵yonchiu 電過一次)
到而家都冇變海格冇變一棵草
如果有睇佢ig 都應該知佢會電髮同時幫你頭髮做修護
我估因為咁頭髮先冇受傷
有見佢幫人染,但我嗰陣冇搵佢染
如果我同你講我上次搵佢整粉紅色,漂一次,上色一次,加剪冇焗油,落樓都係$368你信唔信?
同問。本身book咗,但what’s app問咗地址後,原來同maker.hair一模一樣。我上網search咗maker.hair勁多負評,話咩剪頭髮求其,髮型師又西面,仲要唔知咩牌子染髮,然後又圖同實際效果完全不符合。搞到我嚇一嚇即刻取消返。但唔知係咪真係咁差,因為佢ig都開咗幾個唔同account ,myha_irshop係其中一個。
邊間剪蔭同電髮幾好?
助手幫我挑黎漂 粗幼不一
有朋友去過 亂接客勁多人
已經係助手搞都整左八個鐘 中間呆坐咗幾粒鐘
求救 有冇邊個髮型師做paimore梨花頭靚?我電左鬈頭髮但勁唔鍾意 想整翻上直下內卷既梨花頭好想喊
觀望左好耐最後決定試ekko
態度係好 亦都Nice同溫柔嘅
但真係色差好嚴重
去之前有講想染灰紫色
去到有再講想染灰紫色
中途都有再講係想染灰紫色
亦強調左兩次唔想要灰藍因為唔中意甩到綠色
結果出黎係灰藍色
即使有用去黃洗頭水 洗左一次頭已經變緊綠
下次試ndu
今日同frd去咗ndu
我染 佢電梨花 兩個都好滿意staff都好nice
Andy幾乎全程自己落手落腳 染到隻色係我心目中個效果 仲好好心機set埋頭
見到咁多人講我都想book,想問下洗唔洗呆等好耐
唔洗啊 佢time management做得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞