一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
呢間嘢出名伏,你唔睇咗樓主個list先決定?
就係柒咗先知
依啲通常都偷圖
幾千followers得幾個like
真係唔好去剪
一去到睇一睇就話染唔到除非加錢用paimore又點又剩
剪頭髮個陣剪到一忽忽 啲前陰長曬佢都可以唔修下
仲要係幫手洗頭嘅男仔出聲講句:洗唔洗叫佢修下你前陰
我無再叫到佢幫我修 原因係我之後根本到電頭洗頭都無再見到佢
佢去咗serve第二啲客都算
電完出嚟一個鐘後即刻唔攣
我啲fd仲問我又話去電頭髮
我個晚whatsapp返佢話要補電
佢話返我唔識打理 好難再補
然後我繼續同佢講真係直曬 佢先死死氣話補電
補電個日上到去黑口黑面 仲電到我啲頭髮爛曬
呢間真係唔好去
Zaza藍架喎⋯⋯

利申:前員工
病假扣錢,違反勞工法例
聽日去edgy salon 佢個team leader Sean得唔得架 因為係我個frd介紹話電得唔錯 所以就算見到咁多唔好嘅comment都去試 我2家好撚柒淆
睇咗好耐諗住搵Kennycheng.hairstylist 點知見到樓上絲打中伏睇嚟要再搵過
Kala_hair_group電髮好唔好?見佢$800 paimore 電髮好吸引
大伏 偷日本髮型師圖
[多圖警世post] 識偷圖你都可以做髮型師 尖東IG呃錢偷圖撚kin_chong_hair
https://lih.kg/2063026
我都伏過 佢一路剪一路禁電話覆客 真係火都黎
整完都唔覺得整得靚 超垃圾
Omg! 唔該你!!!!
我早排都去左佢度整 仲要係電髮 真係feel到佢勁冇心機
佢就咁打橫一刀剪我把頭髮 冇細修過
而家搞到後面睇一舊野咁唔知做乜
剪髮過程唔夠5分鐘 佢又消失左之後一路係佢助手跟
仲要叫我整個treatment 講到好有用咁
但整完完全覺得冇料到 睇落毛躁過未整之前 埋單成千七
JC hair 真係好伏
嗰日同兩個朋友去電染
一坐低就係咁sell我哋加錢upgrade藥水
sell完全程助手同我地整頭,最後先同我哋一邊剪頭髮,一邊剪一邊sell我哋買產品
最後焗完油洗兩次就打回原形, 染髮出嚟隻色同我哋喺色版睇都唔係好一樣仲要收得貴( 唔記得exactly幾多錢,但對唔住個效果
去左andy度整電+染, 希望個攣keep到
有無人試過旺角間hair kiss?
見佢ig post電髮好似唔錯 想知伏唔伏
有冇人去過LaB Hair HK?
請問有冇人知呢間點
google唔到佢,最早嘅post係2019年7月,唔知係咪啲伏鋪頭改名黎
有冇人幫襯過 Tiger Au? 佢ok嗎?諗住下個禮拜去
Ig: tiger.au.hair
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞