一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
琴日去左尖沙咀hair la forme做淨染
呢間serve人好快手,唔會要你鳩等
揀色果陣會詳細比意見,染同剪都細心
整體中規中矩啦

另外上年暑假去過屯門柏麗banda hair染髮
髮型師剪得唔錯,會好有耐性教我點打理,傾落亦都係個好貼地好有心既手足
不過個學徒就染得一般髮根未上勻色就帶我沖水,返到屋企一照鏡頹左
屯門區收人600蚊淨染,似乎可以染好啲
女仔想淨剪可以去邊間?
ZaZa hair 食得屎上次將我個頭上錯咗顏色,俾佢搞到鬼五馬六
個老闆 dllm
Zaza
千祈唔好去,一個星期回復原狀
好撚差
做唔切但又接勁多客
同時間做3個客
上到去成粒鐘先淨係洗左個頭
電髮出黎都係唔靚
千祈唔好去
有無人做過
artis_salon
salonparadise
chicprivate
ichirin
labhair

想整韓式有空氣劉海嗰隻,好糾結...
有無男仔電髮介紹?
有無淨剪/洗剪既salon或者髮型師推介,韓系髮型artis salon得唔得
有無人試過尖沙咀間Niger river hair salon? 400 男士電髮, 包洗剪吹, 頭髮護理, 好似好抵咁
有冇人最近去過luna整?
睇圖好似幾ok咁?
想染highlight有冇推介
去Yonchiu整一次真係有啲貴 仲係學生唔係幾負擔到
不過宜家啲頭髮爛到乜咁 都唔敢risk搵其他髮型師 唔知yon係咪真係抵做同埋救得翻咁旱又乾嘅頭髮
見到佢分幾隻cns cnc sns幾隻curve仲有分firm同soft curve 應該點揀
Jackychan_stylist 好唔好
有冇觀塘唔伏既salon? 想過年前剪下頭髮
唔好cream 亂剪的... 剪左5分鐘就完
有個日本大牌子既treatment搽完唔洗等
(當然假設佢係用啦)
唔一定似澳寶等一分鐘架
不過佢無交帶講清楚都係一個問題
多謝你既資訊 長知識
不過佢乜柒都話加錢,唔覺得佢會dum本用靚野
都唔知搵邊個好 個個都伏咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞