一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
係巴打嘅話應該salon門口都入唔到
話說我髮型師之前轉左去Easesalone_hk
唔知係咪我跟佢都耐.. 我覺得電染唔伏..
利申:我髮型師會自己幫我調色上藥水上卷

但洗頭同吹頭唔多得洗到個背脊濕很曬..
吹到個頭底層仲濕..

價錢可接受.. 但剪得耐都想換下髮型師
有冇人去過hair kiss?
kifflui點解係藍嘅?

ig有show過佢嘅ad 剪佢嗰啲全部都係靚女女神
乜都唔做,因為佢乜都唔識
漂完化學灼傷唔好去

[有圖]salon中伏分享 幫佢出名!!
https://lih.kg/2176857
有無人去過uncle bu??
兩星期前去伏嘅salon剪咗個頭之後,真係頂唔順個掃把頭
見連登好多人讚yon_chiu 就約咗佢整頭
今次係剪番層次,電曲同修復
勁細心幫我剪,做完修復髮質靚咗好多,電曲當然都電得好睇,同埋啲曲明顯好多
仲會好耐心咁教你點打理頭髮
真係冇搵錯人
去過luna
喺個唔伏list入面
真係電得幾好 教埋你點吹頭點保養
不過佢幾忙吓 上次電坐咗5個幾鐘
想問下去過yon chiu電髮既係咪都ok?
因為兩年前貪新鮮睇完ig去左揾kxx cxxx 之後大伏左 有陰影
ok啊
佢好細心同埋完美主義
淨剪頭髮都剪咗個半鐘
又會好有耐性教你點打理頭髮 點吹頭
佢徒弟手勢都幾好
唔似其他salon 洗頭勁hea 又成日掛住吹水

除咗價錢貴同坐好耐
其他都滿意
想問下佢會唔會染髮
[有圖] 去salon電髮中伏變左鳩毛村姑
https://lih.kg/2180259

呢個絲打去咗間伏salon

有冇人試過呢間電/染
係咪有人想做DR.JR INKARAMI !?
諗住去Riclylcm染髮
見佢係唔伏個list上面
有無巴絲去過可分享下
有冇人試過matt_hair_stylist?
見佢都8k follower 想試下
剪洗+電曲 過3次
我個人覺得ok
好處:唔hard sell,都有主見,試過一次上到去佢話我頭髮唔夠長 建議我唔好電
電完出嚟唔師奶 不過頭兩次電完有啲唔夠曲 係助手幫手電嘅 但我覺得都ok幾好
第三次係ricky親自幫我 唔知係咪知我幫襯過兩次係熟客 幾靚 都keep到幾個月
唔係好傷頭髮

不過佢剪頭髮真係偏快 唔知算唔算hea 因為係真係靚過樓下150洗剪吹嗰啲 唔會剪完太短/一節節 個人認為ok
同埋少貴1400電曲包剪

時間 我記得第一次搞咗好耐 第二次幾快 第三次唔快唔慢 我諗唔定嘅

染我就未試過 但印象坐喺度睇佢染啲客冇特別覺得核突嘅
佢助手都細心嘅 問我冷氣會唔會太大 又見到我電話冇電 幫我充電
個助手係長曲髮嘅男 幾靚 初頭有啲cool 第三次發現人唔錯
好似多咗個新助手 係女嘅 好靚女 冇乜點比佢serve過 不過印象中做得嘢 唔港女
電過 明明俾佢自己ig幅圖比佢睇 叫佢照電
都可以電到完全唔同
唔好曬錢試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞