一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
絲打淨係染?我見IG好多客人好評
我覺得助手都ok,有個樣係閪啲不過都有講兩句笑
我諗可能係天生個樣問題

態度方面真係100分,不過技巧見人見智
我覺得佢染唔到我想要嘅色
同埋我覺得我髮尾都剪得麻麻
但我朋友就好滿意佢漂染個效果

結論嚟講下次都會再試第二間
終於有人講喺ndu染髮,因為我唔係去電髮
睇完又唔係好想去
想問有男仔電髮黃店推介?
基本上見到地址係棉登徑都可以bye bye
三星期前係yon Chiu到剪電染 最後坐左9個鐘
想講最後整完出黎好滿意
染髮個到佢盡力幫我整番一致(我個頭唔知點解每次染都係頭頂好上色但其他部分唔上色)最後成果佢話未係好完全一致 但我番屋企睇其實係我染頭髮最一致同最上色嘅一次
電髮 梨花頭我其實都電過幾次 但今次d fd話最好睇
所以佢貴但我覺得係值
因為呢個post今日去左搵andyu_salon
先利申 呢個cm非打手 打手死全家

咁我打算剪陰啦 show左張圖俾andy
佢話我而家唔夠長唔會做到一樣效果
之後佢就幫我修左幾下 話而家最多係咁
再同我討論完一輪
我就話咁一係今次只俾剪陰嘅錢?
因為我其實只想剪個陰
點知佢話 唔洗啦你又未洗頭 我都係剪左幾下姐
結果無收我錢 我就走左
技術我就唔可以點評價,因為佢其實無幫我大剪
但就一定係明碼實價良心髮型店
係咪姐係andyu_hair
呀 係呀 自膠左
可能係我表達能力有問題啦
同佢傾嗰陣都講過俾佢發板但係唔想咁深色
但係出到嚟全世界都以為我染黑灰色
仲有對於佢哋係唔係黃店有啲保留 我上去嗰日附近坐咗兩個講普通話嘅大媽
sor for 玻璃心
想問下有冇paimore梨花頭+染髮推介
同你情況一樣
有冇人試過larryli_hair?
第一次新客去有折
但之後正價 無$2000走唔甩
我都唔記得上次幾錢
係ig cap
淨係染剪有冇推介
n.d.u. 係咪電先好
見yonchiu 好似都係電髮多
利申 非打手
我上年開始個fd介紹佢咪搵佢剪下
本身個頭之前整左電+染
但係電完唔夠半個月變到整棵草咁樣
完全睇唔到啲攣
上到去佢同我講我頭髮電壞曬
根住幫我做左個treatment 再加修剪個頭
D攣即刻出晒嚟 之後keep住都搵佢剪
但人就唔係幾識講笑 不過做嘢認真
同埋好乾淨 依家乾淨真係好緊要
你整左d 咩呀? 係咪全程都係佢整? 間salon 好似係比d freelance髮型師租場 所以我驚有事搵唔到人負責
yes
唔知dave 賣有架mx5 未呢
係咪個額高到清朝人咁嘅四眼仔? 如果係 應該已經結左婚,有冇離婚唔知喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞