一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師 (2)

1001 回覆
144 Like 5 Dislike
買左啲咩野
跟著個list去試左Mickey Jim 電出來幾好睇
有ig?
想問係咪京喚羽?見佢hashtag都有寫到
成日睇日本台灣啲stylist,見呢隻產品好似好紅,個效果又好犀利咁,但香港係咪無乜人做
之前電完好靚 不過翻到屋企洗完頭直晒又乾 宜加個頭極樣衰
睇完個list諗住搵yonchiu或者ndu andy電上直下曲
想知去開依兩間電髮既絲打 個卷大概keep到幾耐先至再電?同埋喺屋企自己會唔會吹唔番個卷出黎或者個卷會唔會同髮型師吹出黎唔同左?
同埋想睇自己喺屋企吹完個頭個效果係點
萬分感謝 中伏之後真係好驚再中伏
其實係咪藥水夠好 ie. 用 Paimore
可以同一日同時做電染都ok
隔離Post有髮型師解釋過
藥水再靚,你同時電染都係傷
個個都吹到隻Paimore大晒神仙水咁
唔識用咪同大陸藥水出嚟一樣質素
唔知咩黎 但勁好用
同問
有無絲打去過呢間?
追曬po都無見人講過
有無剪頭髮靚既髮型師推薦?
想剪瀏海
想知salon momiji 有冇絲打响嗰度試過電髮?
見到嗰啲post 好多都係挽color
真係唔好去@ck_cheung_hair度整 伏到仆街 ig寫明798包三樣野 上到去根本就唔係 逼你加到1400 又話要染兩次底色 如果唔係上色上唔到 又會好淺色 做highlight一定要加olaplex 唔係傷頭髮 我表明左好多次唔加 但你唔加就講到你加為止 仲話我ig上面post d髮型全部都係咁做 你要改我條formula都無辦法 老實講我染髮染得好密 唔係兩截色好嚴重根本唔洗染兩層底色 同埋加完個olaplex根本頭髮就無柔順過 同原先一鳩樣 仲要所有程序都係佢助手整

臨走幫你夾曲個頭 仆街 夾撚到成個跳舞群組啲啊嬸咁 仲好意思話係咪好靚呢 點知洗完頭 先發現啲頭髮後面根本就唔齊 有啲長有啲短 夾曲就係為左掩人耳目 搞到自己番屋企仲要修剪 仲話10年經驗 真係想問條友係咪8年洗頭仔 2年剪髮經驗?

仲要染緊既時候頭皮好痛 之前已經有絲打咁講 希望絲打真係咪中伏 呢間係我去過咁多間最垃圾
有冇絲打做完焗油覺得keep得耐少少,有冇邊間推介
之前做完巴西焗油keep一個月左右就還原返
終於試左 yon chiu
電到我想要自然攣既感覺 我好鍾意
剪頭髮都真係好細心
不過要預返有咁上下budget
我同朋友兩個唔同日子去佢都俾咗9折我
Babylight 出嚟好靚
想book andy嘅話應該whatsapp ndu salon個電話定andyu_hair 嗰個
我係whatsapp salon問可唔可以指定佢,啲時間可以同佢夾一夾嗰日同場見都有好幾個師父
順便要讚啲Cs真係唔錯 有禮貌未試過洗頭有按摩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞