(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

點解80圍唧肉要堅持買返75圍

你上下胸圍幾多呀?你講你satami 80G其實俾唔到咩建議你,都唔知你隻satami有無偏大偏細 一個牌子嘅bra size係不能夠走天下

冇錯 上面都有講過 even同一個牌子唔同款已經有唔同

你上下胸圍幾多呀?你講你satami 80G其實俾唔到咩建議你,都唔知你隻satami有無偏大偏細 一個牌子嘅bra size係不能夠走天下

係囉我都唔明

知道 唔該哂絲打

Satami G cup 好似得三個款,三個款有兩個都係深嘅

着露肩衫但唔慣用nubra,有冇邊隻冇帶bra好用?
想買波波小姐但聽講勁離罩

絲打咩size 我買the little bra company 睇個名都知冇大杯 不過美國size大cup少少 e.g.佢個30C同pj30DE差不多 着緊佢個strapless好正

香港有冇舖啊?
我好細咋 稔我PJ 30D差不多

香港d bra成日個杯岩,但個圍太闊
上ig買
着露肩衫但唔慣用nubra,有冇邊隻冇帶bra好用?
想買波波小姐但聽講勁離罩

絲打咩size 我買the little bra company 睇個名都知冇大杯 不過美國size大cup少少 e.g.佢個30C同pj30DE差不多 着緊佢個strapless好正

香港有冇舖啊?
我好細咋 稔我PJ 30D差不多

香港d bra成日個杯岩,但個圍太闊

第一頁有general 咁講點帶先岩
不過satami 好似最大出到G 你如果覺得唔夠包可以要去其他鋪俾啲肉上地鐵

不過satami 好似最大出到G 你如果覺得唔夠包可以要去其他鋪俾啲肉上地鐵

個形容好正 上地鐵

個形容好正 上地鐵

我都覺得好正
鴨寮街

個形容好正 上地鐵

我都覺得好正

咁咪去試下75GH睇下邊個岩身啲
不過H杯唔多地方有 試下Salute同Bodibra JJ cup
Salute太貴就考慮下台灣都有啲矯形bra,不過無得試,訂2個碼返黎試,試完唔岩個隻碼退返去/讓俾人 590台幣有交易,姐係150港紙到

http://m.kellylove.com.tw/index_67.html

多謝絲打教路
有冇strapless bra介紹
要有細圍大杯嘅

個形容好正 上地鐵

我都覺得好正

不過H杯唔多地方有 試下Salute同Bodibra JJ cup
Salute太貴就考慮下台灣都有啲矯形bra,不過無得試,訂2個碼返黎試,試完唔岩個隻碼退返去/讓俾人 590台幣有交易,姐係150港紙到

http://m.kellylove.com.tw/index_67.html

依個brand有冇得改帶架? 好似幾正咁
要有細圍大杯嘅

你指嘅大杯係幾大先
要有細圍大杯嘅

你指嘅大杯係幾大先

下圍67上圍94定5
有冇d唔會sir落去嘅

個形容好正 上地鐵

我都覺得好正

依個brand有冇得改帶架? 好似幾正咁

正唔正就唔知,我無買過,啲款咁醜樣,嫌棄
隔離壇有人介紹話深杯足碼,改帶你問下客服得唔得,無咪拎去街市俾人改
勁平,不過又係個句,介意退貨就又無啦,有時係要交下學費,我都交唔小

深杯足碼我又唔係好介意 太平唔會驚爆杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞