(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
今日去左PJ 幫人買DAYS 系列BRA
65E 得返一個款,其他全部無晒碼

最後一日 我都未得閒出街買 如果wacoal 65圍都係5 6百 我可能買TLBC同mm算 pj好少款啱我 我依家着workbra扣最入都麻麻地

除左Days我係唔會買其他 我以前都唔知PJ有大size,我都係睇鄉土有個人叫王木木推薦,佢推薦嘅bra全部都好得,好好著 你地得閒過去望下佢有豐胸帖同bra帖
我只是小粉絲一名
果啲咩workbra dream bra佢全部都唔推,我自己試過真係唔得,所以我係唔會買
我依家行親街都會入bra舖攪攪震,巢佢地究竟出到咩碼 有咩新款 不過唔幫襯

Days 除左個杯面成日一條痕真係perfect 成日部住睇days幾時有冇條痕嘅出 dream個杯超開 我都開始脱離緊workbra
http://cometojapankuru.blogspot.hk/2014/11/shopping-made-in-japan-underwear-brand.html?m=1

但啲日本妹好似好鍾意work同dream 可能因為夾事業線

Dream個杯咁開都唔明點解谷到 仲要條鐵線好硬
http://cometojapankuru.blogspot.hk/2014/11/shopping-made-in-japan-underwear-brand.html?m=1

個杯開咩,但dream係低肌心夾線款式黎 你睇個日本妹胸唔大波都夾到

可以我個frame窄 dreambra係我身上冇野睇兼唔舒服

個杯開咩,但dream係低肌心夾線款式黎 你睇個日本妹胸唔大波都夾到

可以我個frame窄 dreambra係我身上冇野睇兼唔舒服

算數啦,個bra本身都一般,唔係你嘅問題

等Days 一係就要買貴bra

試le boni $398-$488,唔貴又有65圍,有strapless
無我碼無得試(得65B-D),你去試下 唔知好唔好

多謝絲打!睇緊啲款都幾合我心 最愛plain款

試le boni $398-$488,唔貴又有65圍,有strapless

睇地址原來我去過 我試過佢啲65真係好足65 對我黎講好鬆 仲要條鋼好硬

睇地址原來我去過 我試過佢啲65真係好足65 對我黎講好鬆 仲要條鋼好硬

絲打真係好瘦

食野唔係好吸收
今日去左PJ 幫人買DAYS 系列BRA
65E 得返一個款,其他全部無晒碼

之前喺mm買咗呢個

勁好著 著到唔捨得換
不過佢係無鋼圈 會易移位 要不斷撥波

好似好正咁 不過我上次又係有試mm嘅無wire覺得偏闊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞