(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

頭盔先 佢講嘅野未必一定岩晒 絲打可以自己判斷

其實年中都見唔少人話想增肥 泵大完個波之後減返
我覺得其實唔work
好似張圖咁講,你靠增肥泵大嘅你一減一定係減呢啲「多餘」嘅脂肪
所以點解好多人一減就會減胸先

如果要泵大個波真係要keep 住個體重先
唔好覺得整大完減返個波會係返度
當然唔係無人減肥唔減胸,不過真係好少
我自己係唔減胸果type,瘦左十磅都無縮水
但係更多朋友係一瘦就瘦個胸先 就算瘦一兩磅都係瘦左係個胸度

所以瘦底嘅絲打增肥x2046啦

著到咁就完美,鎖骨中間到乳頭位一個等邊三角形(唔係等腰!等邊!),稱為黃金三角比例胸

如果大細波好似比較難做到咁樣

大細?即係高低胸?
我都大細波,兩邊差小小,但好彩無高低

應該咁講,大細波爭得遠果啲細果邊咪要sip 墊嘅
咁應該會推高左乳頭做唔到等腰
lm

著到咁就完美,鎖骨中間到乳頭位一個等邊三角形(唔係等腰!等邊!),稱為黃金三角比例胸

大細?即係高低胸?

咁應該會推高左乳頭做唔到等邊

哦,好似明小小
不過推高左乳頭都應該係0.5cm範圍之內,同著太低變成等腰三角形情況又唔同嘅,大家一齊向等邊三角形胸進發啦

咁又係 總之記得唔係等腰 要做等邊

頭盔先 佢講嘅野未必一定岩晒 絲打可以自己判斷

其實年中都見唔少人話想增肥 泵大完個波之後減返
我覺得其實唔work
好似張圖咁講,你靠增肥泵大嘅你一減一定係減呢啲「多餘」嘅脂肪
所以點解好多人一減就會減胸先

如果要泵大個波真係要keep 住個體重先
唔好覺得整大完減返個波會係返度
當然唔係無人減肥唔減胸,不過真係好少
我自己係唔減胸果type,瘦左十磅都無縮水
但係更多朋友係一瘦就瘦個胸先 就算瘦一兩磅都係瘦左係個胸度

所以瘦底嘅絲打增肥x2046啦

我是例子 重左廿磅 升左兩cup 條腰本身粗左3cm 靠做運動條腰幼返1cm 個背冇點厚

大細?即係高低胸?

哦,好似明小小
不過推高左乳頭都應該係0.5cm範圍之內,同著太低變成等腰三角形情況又唔同嘅,大家一齊向等邊三角形胸進發啦

其實邊睇到自己乳頭著左bra之後係邊度 ?
想買bra top未買過...有冇sis可以介紹?

點解著呢d見唔到內衣都仲可以有谷間既? 求教學
想買bra top未買過...有冇sis可以介紹?

點解著呢d見唔到內衣都仲可以有谷間既? 求教學

有機會張相執過
有機會張相執過

呢樣真係唔知
我見有時d ig靚女都係咁著,又係唔會見到有bra邊
我買過d好普通有個薄pad等你唔會飛釘,成個白色一塊布圍住個胸果種
但係行多幾步就會向下甩 好驚,有冇絲打可以share下心得

大細?即係高低胸?

哦,好似明小小

如果你著薄杯,大約係個bra外面摸到架嘛 同埋你乳頭應該會對正個bra最高峰果到,如果岩的話

我唔著bra就係等邊,如果著左就肯定唔係...咁又冇理由唔洗著bra架?
有機會張相執過

呢樣真係唔知
我見有時d ig靚女都係咁著,又係唔會見到有bra邊
我買過d好普通有個薄pad等你唔會飛釘,成個白色一塊布圍住個胸果種
但係行多幾步就會向下甩 好驚,有冇絲打可以share下心得

可能著nude bra,或者件衫本身有pad

大細?即係高低胸?

哦,好似明小小

如果你著薄杯,大約係個bra外面摸到架嘛 同埋你乳頭應該會對正個bra最高峰果到,如果岩的話

我唔著bra就係等邊,如果著左就肯定唔係...咁又冇理由唔洗著bra架?

咁要較下啲帶啦

篤到
啦魯絲點增肥加磅
好想肥十磅

大細?即係高低胸?

哦,好似明小小

全部差少少漏Lin 逼到核爆
不過呢排冇乜機會出新世紀 痛到

大細?即係高低胸?

哦,好似明小小

啦魯絲點增肥加磅
好想肥十磅

1. 戒凍飲 (健脾 幫助吸收)
2. 三餐要食足
3. 狂食 要多過以前食到嘅份量
4. 先碳水化合物 開始有起色就多蛋白質
5. 運動後食野
6. 要接受自己條腰/ 腿冇以前咁幼

哦,好似明小小

絲打好勁身材
貪平係secret planet買左2set bra 一個nude bra
個nude bra係拉繩果種 幾正
但係另外2set 完完全全唔啱著(粒)都(粒)唔到入去
佢哋又唔L覆機 勁嬲

哦,好似明小小

絲打好勁身材

我都係好易露出黎 btw著左半年 感覺上個胸型好似好左

絲打好勁身材

我都係好易露出黎 btw著左半年 感覺上個胸型好似好左

咁多個絲打係咪著1/2杯呀?我未試過岩size 都書漏lin
不如著下3/4
豐胸資料大概喺邊頁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞