(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

大細胸好common,如果有壓逼要大多cup,或者揀個杯形唔同試下
大波真係唔洗諗著恤衫,除非著黎扑野或者oversize look

其他野等其他絲打答 我唔識
講真個個牌子同個個款都唔同 唔同款又岩唔同胸型 都係sales清楚d 跟左雞地Hafina 5個月 個個月準時揾佢較帶 矯型豐胸都好靠自己堅持

大細胸好common,如果有壓逼要大多cup,或者揀個杯形唔同試下
大波真係唔洗諗著恤衫,除非著黎扑野或者oversize look

緊係唔係啦,馬莎啲裇衫胸位特登整闊啲,前面仲有暗扣,唔會走光架

wacoal呢個系列我試過 覺得無特別作用 可以慳翻
不如買恤衫 其實好多設計for大波嘅恤衫,我記得bravissimo有出

緊係唔係啦,馬莎啲裇衫胸位特登整闊啲,前面仲有暗扣,唔會走光架

咁犀利 學到野
我著suit 都係買大再改 無諗過會有特別design

上網買其實好多選擇但我廢事講了,太多人介意無得試/換貨煩

無得試真係好易中招 所以就係自己選擇囉其實
要有size 有得試就要接受無款
我跟住個表自己度係A 下圍67
但我一向著開satami都係買70c
今日去左rm 佢俾70b我,但試個陣都有d壓胸,最後佢俾70c我先岩岩好
點解會咁既?我度左好多次,都冇c架
今日去左rm 佢俾70b我,但試個陣都有d壓胸,最後佢俾70c我先岩岩好

推返好啲肉後會唔會差唔止10cm??同埋你啲bra係咪好多墊?

東京去intesucre
Amphi Lesiage香港都無 搵代購

不如買恤衫 其實好多設計for大波嘅恤衫,我記得bravissimo有出

一次quote哂先,唔該哂咁多位絲打俾意見

Bodibra JJ cup講緊成$759一個,join左套票都成500幾一個,仲要尾數要俾cash
其實同其他牌子原價買可能仲貴dd....
但係又唔係特別襟著,我之前買落幾個都係唔夠半年玩完
好彩本身都係同個friend夾一人一半
上次買左一個bra+緊身衣仲淨4千幾quota

都係諗緊去東京掃一堆番黎好過

東京去intesucre
Amphi Lesiage香港都無 搵代購

一次quote哂先,唔該哂咁多位絲打俾意見

Bodibra JJ cup講緊成$759一個,join左套票都成500幾一個,仲要尾數要俾cash
其實同其他牌子原價買比可能仲貴dd....
但係又唔係特別襟著,我之前買落幾個都係唔夠半年玩完
好彩本身都係同個friend夾一人一半
上次買左一個bra+緊身衣仲淨4千幾quota

都係諗緊去東京掃一堆番黎好過

Salute舊款都係差唔多姐,料靚好多囉,仲日本製,寧願你去sogo買 不過如果你唔係咁like尖杯就無辦法,因為Salute比較尖型

其實本身唔著尖bra已經出街成日俾人望
咸濕目光奇異目光好奇目光
好驚著尖bra會更誇張...
有冇人明白A Cup嘅絲覺得就算著咩個感覺都係一樣嘅個種慘痛
有冇人明白A Cup嘅絲覺得就算著咩個感覺都係一樣嘅個種慘痛

36A都唔係細架bor 絲打咩A先

推返好啲肉後會唔會差唔止10cm??同埋你啲bra係咪好多墊?

我度個陣已經烏低到好似鞠躬咁
satami AB cup個d係厚pad 但到c cup都已經冇
今日係RM買個個佢話係王牌

satami AB cup個d係厚pad 但到c cup都已經冇

究竟係我度錯定係一直都買錯

究竟係我度錯定係一直都買錯

咁就去下page 1同2 check下自己有冇着啱啦 依家我唔靠普通sales幫我度size 着上身試最實際

點解80圍唧肉要堅持買返75圍

點解80圍唧肉要堅持買返75圍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞