(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

我有vip

其實我唔肯定得電話得唔得 anyway 想嘅留底tg 俾我啦

我有vip

其實我唔肯定得電話得唔得 anyway 想嘅留底tg 俾我啦

之前係65 但著開70 啱啱又去度左一次 變左70 所以應該啱

我自己度係80-70 即係70a 但係我著70a撥完肉之後好壓胸 就算唔撥都有d壓
而著70b 撥完之後好啱身 但係行路行一陣又有少少空杯 要用手扯低d個鋼圈
我究竟發生咩事

如果你無乜點肥,但65變70,就係著鬆圍著散左啲肉啦,試下扣入啲
同埋你撥肉有無撥過頭,唔好打斜向上撥 一隻手捉住bra側面鋼圈向上提高,另一隻手合埋d手指伸入個bra由背脊向前撥 向前,向前,向前,唔好打斜向上撥炒啲肉上黎,會杯底空

同問 但葵芳mm 教我打斜向上撥既...邊個先岩?

打斜撥個問題就係會炒曬啲肉上去杯口同中間wire個到,咁你杯底同杯外側咪空曬,咪會成日覺得個bra壓胸郁幾郁就離罩,其實只係撥過左龍
所以根本唔應該咁撥,你睇返bodibra,wacoal同我第一版貼果條片,都係教平撥

尖沙咀mm教平撥架bor

sales真的不可靠 隨時連自己都唔識著bra,但就日日教人著

度度都唔同

如果我平撥嘅話個bra最下面會有空隙,係掂唔到我個胸底,即係如果係下面摸上去嘅話就會摸到我個胸,咁樣係咪即係代表我個胸圍太細?

我有vip

咁都可以夾下...如果夾到嘅我都唔介意陪絲打去嘅

我有vip

冇錯

我有vip

如果你無乜點肥,但65變70,就係著鬆圍著散左啲肉啦,試下扣入啲
同埋你撥肉有無撥過頭,唔好打斜向上撥 一隻手捉住bra側面鋼圈向上提高,另一隻手合埋d手指伸入個bra由背脊向前撥 向前,向前,向前,唔好打斜向上撥炒啲肉上黎,會杯底空

打斜撥個問題就係會炒曬啲肉上去杯口同中間wire個到,咁你杯底同杯外側咪空曬,咪會成日覺得個bra壓胸郁幾郁就離罩,其實只係撥過左龍
所以根本唔應該咁撥,你睇返bodibra,wacoal同我第一版貼果條片,都係教平撥

sales真的不可靠 隨時連自己都唔識著bra,但就日日教人著

度度都唔同

如果我平撥嘅話個bra最下面會有空隙,係掂唔到我個胸底,即係如果係下面摸上去嘅話就會摸到我個胸,咁樣係咪即係代表我個胸圍太細?

有冇示意圖?
上面講圍細無野睇 著mm 63c 著左衫睇落都係A咁

度度都唔同

有冇示意圖?

即係咁

度度都唔同

所以你另一隻手要捉住側邊鋼圈向上提嘛,你都無扯邊高個bra令個bra貼住胸底,你提返個bra上黎咁先有真正托起個胸 你去第一版跟住段片著一次啦

一陣試吓先

度度都唔同

有冇示意圖?

即係咁

睇你幅圖就一係未拉好 一係圍太鬆 一係杯太細 如果拉好 睇埋個圍冇鬆 上面爆肉就杯太細了
早排有絲打話葵廣都有mm
想請問係邊層
因為我搵唔到

個bra size岩架 只係著左衫就無野睇

我就咁量係65 但著上身會易吱肉 所以改左做63
如果戴完之後,過一陣個bra會自己跣上去,變左離左罩,即係邊part錯左?
如果戴完之後,過一陣個bra會自己跣上去,變左離左罩,即係邊part錯左?

一般就個圍太鬆
bodibra 定 braologie好d
之前戇鳩鳩聽sales買依家著到副乳好大 有無絲打試過矯型bra邊間好? 窮撚畢直一千
bodibra 定 braologie好d
之前戇鳩鳩聽sales買依家著到副乳好大 有無絲打試過矯型bra邊間好? 窮撚畢直一千

我著開satami
呢兩間我都無試過
今日去satami買新bra
著開34b 撥左會有線 好似平時人地夾胸咁
然後佢俾多個34c我試 冇線 好舒服 但係右邊會離離地罩 最後都係買左34c
我有叫佢俾32c我試下 因為我見絲打話34b=32c?? 但佢就話我中間wire個位會太緊 唔岩著
依加係想問 我著34c係咪真係岩 今日佢幫我度多次個陣 我又唔記得問我上下胸圍係幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞