(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
平時自己買bra冇墊通常34a 有dd 墊既就34b
總之就好平果種啦
舊年著左一年蔡太倒 佢親自幫我度就拎左36A比我 再改下個bra咁 但今年係mode marie買佢拎75c比我 到底我係咩size mm係咪同bodibra果啲一樣 又係報大幾個cup左
因為我都幾肯定自己係一定著唔到c :0)
但我係屋企度 下圍係73 上圍84 咁應該係75a?
不過下圍我唔知應該計吸氣定呼氣果陣(吸氣果下下圍會大啲?)
同埋我覺得自己個胸唔係冇肉 但好唔集中 啲肉好似去哂下面咁(姐係愈近鋼圈位先至多肉)點解決好 應該買邊種bra
我著mm其實都係想著靚個胸 但佢其實都幾緊 姐係你會feel到有野包實哂個胸 但追post又見到有絲打話有野cool住胸會影響佢發育 咁我到底應該著唔著

75A同70C都拎來試下
70C你可以著得耐啲

乜乜太咁西都仲有一大堆人排隊要籌俾佢侮辱 硬係覺得舖頭啲人睇咁多對波一定專業
男人夠睇好多對波啦,咪一樣係唔識依啲bra野

我幾年前幫襯過佢
佢無啦啦叫個師奶來望我個胸
我又試過比比下錢比佢拉左去睇第2個妹,個女仔勁慘 上身咩都無著比乜太喺陌生人面前指指點點話佢又有雞蛋又外擴

乜乜太咁西都仲有一大堆人排隊要籌俾佢侮辱 硬係覺得舖頭啲人睇咁多對波一定專業

我幾年前幫襯過佢
我又試過比比下錢比佢拉左去睇第2個妹,個女仔勁慘 上身咩都無著比乜太喺陌生人面前指指點點話佢又有雞蛋又外擴

佢好似仲會叫人唔好撥肉,話會乳癌 on9

如果係真嘅,我又性趣聽下數據
假嘅就唔好係度鳩up 啦
有無無肩帶同唔會跌既bra推介? 夏天想著off shoulder 但無無帶bra
利伸 波好細 著唔到but bra 諗住聽日試下peach john無bra帶個扣係側邊果個
有無無肩帶同唔會跌既bra推介? 夏天想著off shoulder 但無無帶bra
利伸 波好細 著唔到but bra 諗住聽日試下peach john無bra帶個扣係側邊果個

Nu

我幾年前幫襯過佢

佢好似仲會叫人唔好撥肉,話會乳癌 on9

如果係真嘅,我又性趣聽下數據
假嘅就唔好係度鳩up 啦

又有人信個下先on9

我以前以為只係乜太自己睇咋 原來咁得人驚

Nu

The little bra company 正

我仲試左mm個strapless都唔錯 胸口唔太窄着都ok 本身對胸個型算埋嘅就TLBC好啲
絲打們好
最近減肥啲bra開始唔係好fit身
準備換過一堆矯型bra
去某尖沙咀矯型bra shop著開b 啱先自己量就a

有邊間好介紹?
你地瞓覺係咪唔著bra?連專for睡眠著都唔會著?驚唔驚變八字波
絲打們好
準備換過一堆矯型bra

有邊間好介紹?

絲打即係着邊間?
你地瞓覺係咪唔著bra?連專for睡眠著都唔會著?驚唔驚變八字波

咩都冇着 但瞓前會按摩同做push up

點先算外擴架?

點先算外擴架?

簡單啲講就係對波嘅方向係向左同向右走

絲打們好
準備換過一堆矯型bra

有邊間好介紹?

絲打即係着邊間?

bodyform呀
唔出名既尖沙咀小店
本身個胸都外擴 所以一定要著有鋼圈矯型

好似唔少絲打話mm啲料麻麻
考慮緊mm/satami/wacol
求意見

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞