(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
想問triumph有冇做開above D cup? 個陣去買 我同佢講著緊34D 佢幫我度 都話岩 跟住比左我試之後 我覺得太壓胸 粒lin飛晒出黎 佢又話冇做above D size 比左個36D我 話呢個會岩架啦 但都係壓
著過CK VS 但側邊條帶包唔晒 覺得好似唔太好著 .....

返第一頁睇下點度胸啦,你一定唔係D cup

如果66-67圍係咪都係著70圍?

想come着啲買65扣最出啦 買70一黎扣最入三個月就鬆

Staff比70我叫我扣第二格開始
話說啦魯話自己細粒,咁我而家簡直係個冬瓜,又肥又矮,得152cm

但絲打你身材正呢

瘦番就係
想問triumph有冇做開above D cup? 個陣去買 我同佢講著緊34D 佢幫我度 都話岩 跟住比左我試之後 我覺得太壓胸 粒lin飛晒出黎 佢又話冇做above D size 比左個36D我 話呢個會岩架啦 但都係壓
著過CK VS 但側邊條帶包唔晒 覺得好似唔太好著 .....

想come着啲買65扣最出啦 買70一黎扣最入三個月就鬆

Staff比70我叫我扣第二格開始

第二格 即係中間係for 70嘅人架 就算塊布度出黎68倒 因為有彈性所以唔會着到剛剛好
話說啦魯話自己細粒,咁我而家簡直係個冬瓜,又肥又矮,得152cm

但絲打你身材正呢

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

理論上65會好過70,試穿為準,例如上胸圍85下胸圍66-67,試65DE,同70CD
如果70試著已經要扣最入,其實已經唔fit,因為好快你著著下就太鬆,無得再扣入多一格,咁樣就太浪費錢!

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅拎手洗的話)

但絲打你身材正呢

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

分啲畀你 努力減緊肥

但絲打你身材正呢

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

分啲畀你 努力減緊肥

比落個胸倒 腰我都有keep

但絲打你身材正呢

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

分啲畀你 努力減緊肥

腰我肥極都ok, 著衫呃到人,但下半身⋯⋯

理論上65會好過70,試穿為準,例如上胸圍85下胸圍66-67,試65DE,同70CD
如果70試著已經要扣最入,其實已經唔fit,因為好快你著著下就太鬆,無得再扣入多一格,咁樣就太浪費錢!

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅手洗的話)

自膠

但絲打你身材正呢

瘦番就係

我成日比人笑成張紙咁

分啲畀你 努力減緊肥

腰我肥極都ok, 著衫呃到人,但下半身⋯⋯

會唔會係坐得多水腫?臨訓拉下筋

RW係? 戴上去唔啱即係唔啱碼 係屋企我唔戴架 有報告指長期戴唔除會有負面影響架
No. Photo no talk
開始改食白肉同豆漿奶類 又限糖分 高大一變肥變卡比獸咁 操身材又唔想腰粗 放完復活節break多咗成吋 太多junk food
不過都要投資買幾個靚bra

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅手洗的話)

自膠

自己有幾個用咗兩年 size太細 係時候替換
開始改食白肉同豆漿奶類 又限糖分 高大一變肥變卡比獸咁 操身材又唔想腰粗 放完復活節break多咗成吋 太多junk food
不過都要投資買幾個靚bra

真心 戒凍飲去肚腩最快

睇你手洗定機洗,你size 無變嘅情況下手洗半年都ok,半年之後通常開始wear

RW係? 戴上去唔啱即係唔啱碼 係屋企我唔戴架 有報告指長期戴唔除會有負面影響架

花園街

係咪未着好同企好咋?有冇拉返好個鋼圈呀啲帶呀果啲?
甘快突破1001 好采有絲打 確保唔會買錯bra

83係上胸圍?77係下胸圍? 相減係6cm點會有d呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞