(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
點解絲打啲下圍咁細 岩岩度左下圍79 上圍100 咁應該係咪著36e?

應該就啱啦

但好驚係外國買bra 早年係英國好驚啲size唔岩 雖然有做開gym 但背啲肉好難搞 係咪都係著番啲粗側帶既bra好啲

有咩好驚 咪都係咁著姐
不過上面都講左,80唔一定等於36,有機會係要著34,亞洲E cup對返就DD cup

得閒去試下 唔該晒絲打 睇完個post先發現淨係alphabet唔代表啲咩 雖然有做開gym練背 但啲肉都好難搞 早幾年去bodibra比佢氹左買舊叫"橋"既野。著落都好似幾有用 絲打有冇啲咩瘦背tips
大家按摩用咩油? 定豐胸膏? 有冇分享

按摩過程同手法緊要啲 彩X行嘅檸檬草按摩油幾正 有vitamin E

我前幾日睇左coffee係youtube教既胸部按摩手法
聽日去彩_行睇下支油先,thank you

我都有睇過coffe段片 基本上都係咁按 但真係要好冇恆心

其實係咪跟住按就得 見啲人又搽cream又剩 仲有可以食藥

基本上跟佢都冇乜問題 另外腋下有個穴位㩒落去痛痛地果個位有用 我雖然唔大但個型都ok 未必係亞洲人就八八地嘅

自己用開peach john,幾靚
基本上跟佢都冇乜問題 另外腋下有個穴位㩒落去痛痛地果個位有用 我雖然唔大但個型都ok 未必係亞洲人就八八地嘅

睇完即刻㩒 真係痛痛地 我其實著左矯型已經好左 可能講緊係中間距離2-3cm 但見親啲鬼都好挺好集中 側邊睇都會靚啲
點解絲打啲下圍咁細 岩岩度左下圍79 上圍100 咁應該係咪著36e?

應該就啱啦

但好驚係外國買bra 早年係英國好驚啲size唔岩 雖然有做開gym 但背啲肉好難搞 係咪都係著番啲粗側帶既bra好啲

有咩好驚 咪都係咁著姐
不過上面都講左,80唔一定等於36,有機會係要著34,亞洲E cup對返就DD cup

得閒去試下 唔該晒絲打 睇完個post先發現淨係alphabet唔代表啲咩 雖然有做開gym練背 但啲肉都好難搞 早幾年去bodibra比佢氹左買舊叫"橋"既野。著落都好似幾有用 絲打有冇啲咩瘦背tips

上面有share過 再share多次 依個係其中一個exercise我覺得幾好

應該就啱啦

有咩好驚 咪都係咁著姐

wiki既size chart

curvy kate既size
大家按摩用咩油? 定豐胸膏? 有冇分享

按摩過程同手法緊要啲 彩X行嘅檸檬草按摩油幾正 有vitamin E

我前幾日睇左coffee係youtube教既胸部按摩手法
聽日去彩_行睇下支油先,thank you

我都有睇過coffe段片 基本上都係咁按 但真係要好冇恆心

其實係咪跟住按就得 見啲人又搽cream又剩 仲有可以食藥

應該就啱啦

有咩好驚 咪都係咁著姐

wiki既size chart

curvy kate既size
唔quote太長啦 唔該晒咁多位絲打 聽日即刻去買番岩既bra 咁大個女原來都好似冇真係著過幾個岩bra 除左去bodibra買過幾次 但好撚貴 希望快啲著番好個型
Mode Marie
呢兩年有回購既牌子!
著緊 85E 174cm
(巴打不用pm 本人是肥婆)

之前試過bodi bra, wacoal , satami
同埋braologie
Braklogie唔建議大波妹買因爲真係用過咁多個bra最差
Mode Marie
呢兩年有回購既牌子!
著緊 85E 174cm
(巴打不用pm 本人是肥婆)

之前試過bodi bra, wacoal , satami
同埋braologie
Braklogie唔建議大波妹買因爲真係用過咁多個bra最差

馬莎同CK都試過⋯⋯⋯不值一提

173女漢子 除非H cup先叫突出

+1
171 英碼ff-g 香港(H-I)
個人感覺睇落唔大,但有苦自己知

英碼28F / US 28G 166 正常人以為我A
想知亞洲bra會唔會有我size

英碼28F都仲要睇你著開個牌子個圍係點計啦 外國bra唔係全部都32=70咁計
所以最好有上下胸圍數黎計

28F著緊Freya, Cleo by Panache
下圍27吋 英國係要揀返28底圍嘅bra
烏低身度上圍34吋
上下圍差7吋 第7個cup A B C D DD E F
暫時幾啱 但唔想次次上英國網買
用po度法70C... 唔知點解

點計到70C,上圍34吋(86.36),下圍27吋(68.58),圍差17.78,70D喎
如果你著Freya 28F無空杯,你應該可以著大約亞洲65G

跟第一頁烏低30度83cm 圍差15cm
跟英國度法烏低90度先有34吋
Freya Deco 係底圍鬆左啲 同埋moulded cup個胸會扁
但係Cleo Marcie unlined就底圍OK 無扁但係尖尖地 中間鐵線搞到好痛
想試亞洲圓啲嘅bra 絲打有無好介紹

Deco我都有5隻,唔扁呀,又圓又凸喎,你係咪未撐得起個杯口咋

著岩應該要係咁喎

試Peach John 65G啦,一係試下曼黛瑪璉改帶

張相對胸好靚

對上一次去PJ搵唔到65G
上淘寶買narue 65G點睇?

pJ 啲大cup 收得好埋 好難自己搵

女仔本身脂肪比例高啲 肌肉量少 我日日做腹都係變平only冇突肌仲要平得好慢 btw我食過肥仔奶粉完全冇用仲要肚瀉

就算做重訓,開頭有機會變粗先,因為脂肪燃燒比肌肉增生慢,只要keep住做番啲有氧減番脂肪就冇事。唔好信啲人話脂肪會變晒肌肉

我連續兩星期一星期做5日gym都冇變粗 不過我本身係削底好難長肉長肌

有啲女仔天生可能肌肉會多啲firm啲,所以可能易練啲。但我脂肪比例多好多,肌肉難練

練肌先要有脂 絲打比啲心機一定得嘅 我依啲紙片人都成功增上BMI16.X 見到個胸有大左最開心

首先要堅持到 胃口食大咗好難收。

試下轉下野食份量?例如以前食5份飯2份菜轉做3份飯同4份菜?

努力緊 食少咗嘢,食番多啲健康嘢。已經一星期冇做運動

女仔本身脂肪比例高啲 肌肉量少 我日日做腹都係變平only冇突肌仲要平得好慢 btw我食過肥仔奶粉完全冇用仲要肚瀉

就算做重訓,開頭有機會變粗先,因為脂肪燃燒比肌肉增生慢,只要keep住做番啲有氧減番脂肪就冇事。唔好信啲人話脂肪會變晒肌肉

我連續兩星期一星期做5日gym都冇變粗 不過我本身係削底好難長肉長肌

有啲女仔天生可能肌肉會多啲firm啲,所以可能易練啲。但我脂肪比例多好多,肌肉難練

練肌先要有脂 絲打比啲心機一定得嘅 我依啲紙片人都成功增上BMI16.X 見到個胸有大左最開心

16.x 自己最輕都係18 當時DSE加有做運動先咁瘦
自己宜家用75D個杯咇肉 條帶較到最近仍然攝到隻手 明顯粒Lin高過cup尖 利申舊bra wa記買

我仲要皮膚黑 係campus試過有人以為我係non local來自泰國之類嘅地方 絲打應該係個杯太細?

我都黑,好想自己白白淨淨。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞