(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
想問大家點睇cotton on sports bra
之前試過nike好多款
一係就緊到透唔到氣咁 一係就岩岩好 但圍又太鬆

我都想試下 nike個圍鬆
之前試過nike好多款

Nike 啲款好random,一樣係s 我有啲覺得好窄有啲覺得鬆
真係要逐個試
之前試過nike好多款

Nike 啲款好random,一樣係s 我有啲覺得好窄有啲覺得鬆
真係要逐個試

之前試過nike好多款

真係要逐個試

Pad位岩岩好 但圍係超級鬆
你地深呼吸會唔會覺得有種cool住cool住嘅感覺

正常戴緊嘅時候又會唔會覺得cool住

有呀屌
正常戴有時都feel到cool住
你地深呼吸會唔會覺得有種cool住cool住嘅感覺

正常戴緊嘅時候又會唔會覺得cool住

有呀屌
正常戴有時都feel到cool住

我今日試左 用心口深呼吸就會用丹田就唔會
之前買mm覺得好正 但之後屋企附近果間執左 就轉左買wacol
以家帶左一年都係覺得mm好d
覺得以家個shape走走地樣 諗住黎緊買返mm算
但追哂post見到sis話唔好叫sales睇 我次次都會問sales 個bra岩唔岩
如果唔叫佢地睇 自己可以用d咩方法睇岩唔岩
平時自己會試下扭腰同坐低 睇下離唔離 想知仲有咩方法知岩唔岩

睇第一頁,有教
之前試過nike好多款

真係要逐個試

nike sports bra我個bra size佢係建議著s但我試左上身係著到但真係緊到透唔到氣咁 試m就好好多
咁係咪應該揀m?
佢中度support個啲我覺得好得好厚覆蓋面積好多搞到好熱
因為我著sports bra出面都要著返件tee 佢係咪expect人齋sports bra咁做運動
之前試過nike好多款

真係要逐個試

nike sports bra我個bra size佢係建議著s但我試左上身係著到但真係緊到透唔到氣咁 試m就好好多
咁係咪應該揀m?
佢中度support個啲我覺得好得好厚覆蓋面積好多搞到好熱
因為我著sports bra出面都要著返件tee 佢係咪expect人齋sports bra咁做運動

係呀,最緊要舒服
我自己會就咁著個sport bra
著tee 諗起都熱
想問問size
我度到上圍77-78, 下圍就70, 睇表應該係AA, 但去mm買左2次都係拎70D俾我, 而70D又係fit到既, 但我諗唔明
同埋咁樣我係咪永遠要試上身先知真正既size
想問問size
我度到上圍77-78, 下圍就70, 睇表應該係AA, 但去mm買左2次都係拎70D俾我, 而70D又係fit到既, 但我諗唔明

差咁遠 要請資深絲打解答
想問問size

絲打度上圍時有冇烏身度?

想問問size

fit係指著到咩形態先?請睇下607樓

我今晚返去對鏡研究下先

今日去左hafina買功能bra 原來之前個bra帶到有d寒背 八字波 無副乳但係帶錯bra bra帶同arm pit位有舊肉突出黎(未睇意為副乳 唔知寒背) 買左三個660 先搞掂個舊肉再諗胸型 之後要覆診話join plan 二千十個bra可以遲d揀 可以搵人一齊join 但係要係一定要果度拎 加有d色要訂
有無絲打都想買功能bra 齊join plan
今日去左hafina買功能bra 原來之前個bra帶到有d寒背 八字波 無副乳但係帶錯bra bra帶同arm pit位有舊肉突出黎(未睇意為副乳 唔知寒背) 買左三個660 先搞掂個舊肉再諗胸型 之後要覆診話join plan 二千十個bra可以遲d揀 可以搵人一齊join 但係要係一定要果度拎 加有d色要訂
有無絲打都想買功能bra 齊join plan

其實hafina係邊度牌子黎?
做左咁耐cd rom 終於可以9up下
啱啱今日去左mm買bra
唔似得你地咁rich 淨係買左特價500/3個就算
不過著左上身有番個胸型幾靚
同埋鐵線唔會搞到自己痛 幾好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞