(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
bodibra 定 braologie好d
之前戇鳩鳩聽sales買依家著到副乳好大 有無絲打試過矯型bra邊間好? 窮撚畢直一千

著過BODIBRA,覺得係有用有大到,但一個好貴,而家著緊SATAMI

想問下前面絲打講買QMOMO間IG SHOP唔做咁應該去邊買?
MYDRESS而家6折左$254買唔買得過?
之前戇鳩鳩聽sales買依家著到副乳好大 有無絲打試過矯型bra邊間好? 窮撚畢直一千

著過BODIBRA,覺得係有用有大到,但一個好貴,而家著緊SATAMI

想問下前面絲打講買QMOMO間IG SHOP唔做咁應該去邊買?

BTW, BODIBRA D碼係令人震驚,不用驚慌
我問過佢D碼係點計,佢話係由C起跳,因為又會撥番D肉,所以AA CUP都一下變C

幾錢一個?
Bodi bra $700 幾一個
我都係上mydress 買qmomo, 因為睇過台灣官網,$254同台灣價差唔多
我想問下如果下胸圍67,咁係咪即係可以揀65g或70g咁樣?
我想問下如果下胸圍67,咁係咪即係可以揀65g或70g咁樣?

你兩個都試睇下邊個舒服啲
Qmomo 真係唔好著, 料好差, 我覺得好界肉

幾錢一個?

冇記錯好似係7xx一個,但仲要買埋小背心$5xx 好貴
利申 買晒兩樣
當然你都可以話唔買,如果耳仔軟可以去始創嗰間,我嗰時去有個唔sell野既sales,要我問佢先講可以join plan嗰啲,可能覺得我個樣細個唔似會買? 但唔知佢仲有冇做

同意x2046
strapless ok,除此之外其他真係唔值200幾,啲料衰過peach john

咁有咩牌既抹胸bra推介

同意x2046
strapless ok,除此之外其他真係唔值200幾,啲料衰過peach john

咁有咩牌既抹胸bra推介

真心 aeo幾好 平平地around100-150 有折的時候
仲係學生仲用緊啲cheapcheap bra
想去買番個好啲既 推番啲肉去前面
請問各位絲打有咩好介紹
仲係學生仲用緊啲cheapcheap bra
想去買番個好啲既 推番啲肉去前面
請問各位絲打有咩好介紹

新歡mm
我買satami 話我有C,但去番其他鋪頭有陣時又C又B
但我又真心覺得自己好細,得A
所以有陣時我都唔知自己咩cup

幾錢一個?

冇記錯好似係7xx一個,但仲要買埋小背心$5xx 好貴
利申 買晒兩樣
當然你都可以話唔買,如果耳仔軟可以去始創嗰間,我嗰時去有個唔sell野既sales,要我問佢先講可以join plan嗰啲,可能覺得我個樣細個唔似會買? 但唔知佢仲有冇做

加埋過左畢直 係咪矯型都貴? 窮撚要儲錢買bra
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

山藥粉見之前兔兔絲打講好似肥瘦都啱食 我都想上多一兩個cup 去到75G會好正 我瘦極下胸都冇可能去到70

但本身骨架其實都幾橫,但又未至於勁大隻嗰重。不過減走啲肉應該可以73-74

減到72可以着70圍扣最出

減到先得
我買satami 話我有C,但去番其他鋪頭有陣時又C又B
但我又真心覺得自己好細,得A
所以有陣時我都唔知自己咩cup

有時個bra有墊 / 集中返啲肉 可能會令個cup大左
自己度下就知大概咩size 同埋個個brand 嘅size chart 唔同 好難咁比
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

山藥粉見之前兔兔絲打講好似肥瘦都啱食 我都想上多一兩個cup 去到75G會好正 我瘦極下胸都冇可能去到70

但本身骨架其實都幾橫,但又未至於勁大隻嗰重。不過減走啲肉應該可以73-74

減到72可以着70圍扣最出

減到先得

我無啦啦最近個背都薄左
最近去w字頭 勁多水泡厚墊款
不過好在見到唔少筆直低過500靚款去到E 遲啲去新都會廣場睇吓
窮撚著唔起600以上 不過佢啲承托力一流仲要超靚

試過Braologie Lacie同Casual
Size range幾大 實搵到size同一定啱
包副乳背脊幾好 不過睇你自己鐘唔鐘意4排扣同側翼咁高
佢啲款簡單 無好多顏色揀 靚唔靚就見人見智啦
我自己好唔鐘意佢個杯好淺 壓到個胸扁晒
雖然會有線 但長期咁壓真係唔係幾好 除非你本身胸型係淺

Braologie 仲好快變形
幾個bra 個杯中間縫位都凹左條坑落去

而家著satami
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞