(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
strapless bra大碼實舖邊到有就真係難到我,無見過香港有邊間shop有大碼strapless仲要造得好,peach john我覺得唔得,又偏細又就跌咁
我都係上網買

絲打你喺邊個網到買架
65b 邊間好著
著緊幾個70b既mm覺得好cool

著70都cool 65 應該唔會岩你

其實咁細胸係咪著冇wire都得

睇你點睇 有人舒服大過天著一世sport bra 都得
睇你追求啲乜
我都好想大波呀
有c尾d頭我就夠架喇

係咩圍先 38圍B都唔係細

我75b尾c頭咋
唔撥肉既話平過比坦克車碌過

(d bra仲要係厚墊個d )

叫我依d32B情何以堪

好多香港女仔普遍size黎,好正常

我75b尾c頭咋

叫我依d32B情何以堪

我bra個墊仲厚過個胸
之前肥個陣大左半個cup 但一瘦返就瘦波先

我冇瘦返過 一直增肥中 增多啲上個胸度
strapless bra大碼實舖邊到有就真係難到我,無見過香港有邊間shop有大碼strapless仲要造得好,peach john我覺得唔得,又偏細又就跌咁
我都係上網買

Pj我着過佢個workbra strapess好麻麻 但有見過有個台灣女仔着70F覺得好着

我諗胸形唔同有關係?

我都覺 我覺得佢個workbra strapless好𠝹胸

我75b尾c頭咋

叫我依d32B情何以堪

我bra個墊仲厚過個胸
之前肥個陣大左半個cup 但一瘦返就瘦波先

我冇瘦返過 一直增肥中 增多啲上個胸度

我都係減肥唔會減胸 減得好放心
試過大病瘦左十磅 下胸圍細左 上胸圍無變
我都係上網買

Pj我着過佢個workbra strapess好麻麻 但有見過有個台灣女仔着70F覺得好着

我諗胸形唔同有關係?

對於workbra 呢個我聽過有朋友除左條肩帶係屋企著
我都係上網買

我諗胸形唔同有關係?

我唔用帶佢個strapless都着到有痕
我都係上網買

我諗胸形唔同有關係?

咁又真係好似緊過龍喎
我都係上網買

我諗胸形唔同有關係?

咁又真係好似緊過龍喎

就算買有個cup都一樣 可能係個型唔啱我

我怕發毛

我怕發毛

我覺得洗衣機洗仲易變形 始終係機械嘅力
人嘅力都仲識就

我怕發毛

我覺得洗衣機洗仲易變形 始終係機械嘅力
人嘅力都仲識就

我用專用洗衣袋加洗衣機手洗程序

如果夠替換都會儲埋一齊洗
我都係上網買

絲打你喺邊個網到買架

搵下Fantasie依個牌子,再格下價 不過如果你65圍,買30佢係會唔fit,太鬆要自己改帶
Qmomo都有平口抹胸款,我覺得夠緊,不過偏細杯要買大一杯

Qmomo其他款好唔好着?
LM俾女朋友睇
我都係上網買

絲打你喺邊個網到買架

搵下Fantasie依個牌子,再格下價 不過如果你65圍,買30佢係會唔fit,太鬆要自己改帶
Qmomo都有平口抹胸款,我覺得夠緊,不過偏細杯要買大一杯

Qmomo其他款好唔好着?

其他款唔好著 而且淘寶好多一樣款,都唔知邊個抄邊個

見到拐拐着得好正

唔擰得架!你搵毛巾印乾先掛咪唔會滴水

收到 所以我好好奇究竟手洗點樣整乾佢

唔擰得架!你搵毛巾印乾先掛咪唔會滴水

收到 所以我好好奇究竟手洗點樣整乾佢

我會用拳頭之後放個bra"杯"上去禁下禁下
背帶又係輕輕力渣渣咁整走d水,咁上下唔會係咁滴就由佢風乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞