(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
最近試左Victoria secret
真係翻唔到轉頭

唯一缺點真係好貴
所以我都唔太捨得買

Vs有條line有30圍 等緊佢銅鑼灣開

我都等緊 知唔知幾時開?

我都想知 現時啲VS好似都係得底褲香水果啲
承托唔係靠肩帶!唔好睇肩帶粗幼揀bra!

At most, they should carry no more than 10% of the breast's weight.

唔多過10%係靠肩背,其餘都係靠背帶,買鬆圍先會聚曬啲力係肩帶!

請睇下,依個KK cup係亞洲P cup了 唔著矯形bra唔著粗肩帶,承托完全無問題!你無P cup著咁粗肩帶做乜?著咁多排扣做乜?

想修背修肉點都要做下運動
最近試左Victoria secret
真係翻唔到轉頭

唯一缺點真係好貴
所以我都唔太捨得買

Vs有條line有30圍 等緊佢銅鑼灣開

我都等緊 知唔知幾時開?

我都想知 現時啲VS好似都係得底褲香水果啲

有排啦,經過cwb見到仲裝修緊

之前我呀媽話經過見有啲唔知咩人係門口擺賣
想問triumph有冇做開above D cup? 個陣去買 我同佢講著緊34D 佢幫我度 都話岩 跟住比左我試之後 我覺得太壓胸 粒lin飛晒出黎 佢又話冇做above D size 比左個36D我 話呢個會岩架啦 但都係壓
著過CK VS 但側邊條帶包唔晒 覺得好似唔太好著 .....
想問triumph有冇做開above D cup? 個陣去買 我同佢講著緊34D 佢幫我度 都話岩 跟住比左我試之後 我覺得太壓胸 粒lin飛晒出黎 佢又話冇做above D size 比左個36D我 話呢個會岩架啦 但都係壓
著過CK VS 但側邊條帶包唔晒 覺得好似唔太好著 .....

返第一頁睇下點度胸啦,你一定唔係D cup

如果66-67圍係咪都係著70圍?

但好奇怪 我著其他牌子 VS/CK 側邊條帶唔闊個啲 著D好似岩咁 等陣即刻度

但好奇怪 我著其他牌子 VS/CK 側邊條帶唔闊個啲 著D好似岩咁 等陣即刻度

每個牌子都唔同,唔好用a 牌子去理解b 牌子
各位絲打好

如果66-67圍係咪都係著70圍?

想come着啲買65扣最出啦 買70一黎扣最入三個月就鬆

同一個牌子唔同款都會有唔同 試上身最直接 唔使理Ck vs點 至少你triumph果款34D根本唔啱你
各位絲打好

你地好
同一個牌子唔同款都會有唔同 試上身最直接 唔使理Ck vs點 至少你triumph果款34D根本唔啱你

慣左手勢加密 唔好意思
強貼留名
67圍 有時改帶65又太窄 著到好緊
買70扣最入又好快鬆
想問有無邊個牌子係唔洗改帶都有65圍
強貼留名
67圍 有時改帶65又太窄 著到好緊
買70扣最入又好快鬆
想問有無邊個牌子係唔洗改帶都有65圍

第一頁有列出黎

留名學買bra
有關改帶我自己都有咁改過 可能胸下圍67嘅絲打買70咁加都得 不過就要自己做

詳細link
https://m.douban.com/group/topic/29684217/
有關改帶我自己都有咁改過 可能胸下圍67嘅絲打買70咁加都得 不過就要自己做

詳細link
https://m.douban.com/group/topic/29684217/

我都有縫過,縫到手都跛,因爲你縫完仲要改肩帶位,否則著上身肩帶變成 \ /,會唔舒服同受力改變左

果時我直接轉交叉帶戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞