(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

喜歡圓定尖呀?矯唔矯形呀?
圓杯試曼黛瑪璉啦,尖杯試下satami,或者上面唔知幾多樓我貼出來wacoal個隻新bra,都有90圍呀

Mode Marie 有好多系列?咩系列好著

Mm真係好多系列 你去到舖頭個姨姨會幫你揀 個個胸型唔同 我試左4,5個得2個啱shape

我淨係著開雙弧系列,太多款,無逐款試

我着緊Modern Girl 個我挺你 有得拆墊

我發覺mm啲bra愈大cup會愈貴
我買開雙弧系列 明明掛出黎同款bra寫440一個,但埋單竟然貴咗,後尾先知原來ab cup先係最低440,之後cd cup同款要480一個,唔知你知唔知

以我所知,所有牌子都係cup數越大越貴

因為多左布?
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

山藥粉見之前兔兔絲打講好似肥瘦都啱食 我都想上多一兩個cup 去到75G會好正 我瘦極下胸都冇可能去到70

Mm真係好多系列 你去到舖頭個姨姨會幫你揀 個個胸型唔同 我試左4,5個得2個啱shape

我買開雙弧系列 明明掛出黎同款bra寫440一個,但埋單竟然貴咗,後尾先知原來ab cup先係最低440,之後cd cup同款要480一個,唔知你知唔知

因為多左布?

我覺得可能因為cup數好大嘅人佔嘅數可以比A-E少,所以特別貴掛。

喜歡圓定尖呀?矯唔矯形呀?
圓杯試曼黛瑪璉啦,尖杯試下satami,或者上面唔知幾多樓我貼出來wacoal個隻新bra,都有90圍呀

係咩?我淨係著過satami同mm
愈大cup愈貴,呢樣我聽過,但同一款都會貴幾廿蚊真係好少見,可能我買得少
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

山藥粉見之前兔兔絲打講好似肥瘦都啱食 我都想上多一兩個cup 去到75G會好正 我瘦極下胸都冇可能去到70

係咩?我淨係著過satami同mm
愈大cup愈貴,呢樣我聽過,但同一款都會貴幾廿蚊真係好少見,可能我買得少

可能係就算睇落同款但個structure都好唔同 E.g. Pj days B cup C-D Cup Ecup以上 三款個structure 都唔同
我建議大杯唔好買wacoal,我買個個杯位啲布料超薄,好易突點 之後後面條背帶好快就磨蝕,我都係正常手洗唔粗用,買其他都冇咁快爛,仲要好似6百幾個,我買左兩個
有冇絲打買過Hafina?
之前見買2送1, 但我想買1個試下先,一買買3個嘅話唔啱size嘅話會晒咗 ,想問1個幾$到?
唔該
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

但本身骨架其實都幾橫,但又未至於勁大隻嗰重。不過減走啲肉應該可以73-74
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

但本身骨架其實都幾橫,但又未至於勁大隻嗰重。不過減走啲肉應該可以73-74

減到72可以着70圍扣最出
我都好想大波呀
有c尾d頭我就夠架喇
我都好想大波呀
有c尾d頭我就夠架喇

係咩圍先 38圍B都唔係細
想問下大杯絲打喺香港買嘅話有冇strapless bra推介?
冇買過strapless bra
想買個冇咁易sir落黎嘅 同埋著上身顯得個胸冇咁"dur"嘅
係網上面見到個有索帶嘅 一索就得 好似幾好
見到人哋著一字肩/露肩衫真係好羨慕好想買好想試下
利申 著緊mode marie 32f 但係有時北半球會吱左舊肉出黎
冇乜呢方面嘅常識 入黎等咁多位絲打教路學野
sorry for 1999

大杯好似用唔到索帶款 ,太大佢根本hold唔住

我朋友又係好大 就咁用貼果啲會好'the'

其實喺網上見到好多 不過佢冇得試我又唔敢買
香港又唔知邊到有d好嘅 mm又好似唔見佢有strapless bra賣
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

減到72可以着70圍扣最出

我都由65肥去70...
但點肥都肥唔到
我都好想大波呀
有c尾d頭我就夠架喇

我75b尾c頭咋
唔撥肉既話平過比坦克車碌過

(d bra仲要係厚墊個d )
我都好想大波呀
有c尾d頭我就夠架喇

我75b尾c頭咋

叫我依d32B情何以堪
strapless bra大碼實舖邊到有就真係難到我,無見過香港有邊間shop有大碼strapless仲要造得好,peach john我覺得唔得,又偏細又就跌咁
我都係上網買

Pj我着過佢個workbra strapess好麻麻 但有見過有個台灣女仔着70F覺得好着

我75b尾c頭咋

叫我依d32B情何以堪

我bra個墊仲厚過個胸
之前肥個陣大左半個cup 但一瘦返就瘦波先
65b 邊間好著
著緊幾個70b既mm覺得好cool
65b 邊間好著

著70都cool 65 應該唔會岩你

我75b尾c頭咋

叫我依d32B情何以堪

我bra個墊仲厚過個胸
之前肥個陣大左半個cup 但一瘦返就瘦波先

因為果啲本身都唔屬於你
strapless bra大碼實舖邊到有就真係難到我,無見過香港有邊間shop有大碼strapless仲要造得好,peach john我覺得唔得,又偏細又就跌咁
我都係上網買

Pj我着過佢個workbra strapess好麻麻 但有見過有個台灣女仔着70F覺得好着

我諗胸形唔同有關係?
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

try try
食極都唔肥
65b 邊間好著

著70都cool 65 應該唔會岩你

其實咁細胸係咪著冇wire都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞