(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
除左bra有紅印係wire位(波底) 係咪即係扣得太緊?

pish
除左bra有紅印係wire位(波底) 係咪即係扣得太緊?

pish

我都有
有時陀背後都會有
聽講不痛不癢既話 實屬正常
strapless bra大碼實舖邊到有就真係難到我,無見過香港有邊間shop有大碼strapless仲要造得好,peach john我覺得唔得,又偏細又就跌咁
我都係上網買

絲打你喺邊個網到買架

搵下Fantasie依個牌子,再格下價 不過如果你65圍,買30佢係會唔fit,太鬆要自己改帶
Qmomo都有平口抹胸款,我覺得夠緊,不過偏細杯要買大一杯

Qmomo其他款好唔好着?

我覺得qmomo其他款都好著,自己有幾個係手
但抹胸冇帶個款真係好撚好著

有無話邊款抹胸
咁岩依排想買

Qmomo個款叫涼感推推
我自己係ig honeybra買

唔知qmomo寄唔寄歐洲
頭先睇過 好可愛
藍字 係咪姐係 cup偏細 band偏大?
買左好多錯size bra著左幾次就擺喺到
有無絲打知邊到有得放
PJ, Une Nana Cool, MM, Modern Girl 70E-F

Wacoal年年都有回收bra ge活動喔~
今年個活動就完
係捐就快~
有無絲打知邊到有得放
PJ, Une Nana Cool, MM, Modern Girl 70E-F

今年個活動就完
係捐就快~

有無絲打知仲有無其他地方可以回收舊bra?
我淨係識wacoal個回收活動,但wacoal真係無分店近我,次次出街都唔經
好多時個杯啱,但係包唔到粒野的
包到又會有吉位,點算好?

本身好瘦,個胸又無肉,好似著咩都唔啱
著半杯,上半球好似平哂咁,灰爆
30A/B
有無絲打知邊到有得放

今年個活動就完
係捐就快~

我淨係識wacoal個回收活動,但wacoal真係無分店近我,次次出街都唔經

Peach join都可以嫁,因為係wacoal group
捐完有$50現金券
有冇人着過雅芳婷?
有無絲打知邊到有得放

今年個活動就完
係捐就快~

Peach join都可以嫁,因為係wacoal group
捐完有$50現金券

係喎,無留意係wacoal group唔係wacoal
唔該晒絲打
好多時個杯啱,但係包唔到粒野的
包到又會有吉位,點算好?

本身好瘦,個胸又無肉,好似著咩都唔啱
著半杯,上半球好似平哂咁,灰爆
30A/B

個杯啱但又包唔晒有機會着得太低?
想問下Qmomo既size,我著左bidibra成年,無著過其他牌子既bra,唔係好知應該買咩size,我bodi著32G
有無絲打都著開Bodi bra又有買Qmomo
唔該絲打
有冇絲打買過Hafina?
之前見買2送1, 但我想買1個試下先,一買買3個嘅話唔啱size嘅話會晒咗 ,想問1個幾$到?
唔該

早兩日去左買 但未開始著
$399左右一個
但我抱住想換哂d bra既心情去 所以join左package $2400@10..
宜家諗返都覺得自己癲左

2400十個算抵喇

我果日去八百蚊三個 。 2千蚊有十個喎

絲打去邊間分店

我去左葵廣分店呀,不過俾佢呃 佢痴線架 佢無我size 求其窒左個85D 俾我 最後我第二日再去左satami 買

我係粉嶺買架 sales好好人仲幾好傾
Size跟我平時著開 試左又覺得ok 就買左
有冇絲打買過Hafina?
之前見買2送1, 但我想買1個試下先,一買買3個嘅話唔啱size嘅話會晒咗 ,想問1個幾$到?
唔該

早兩日去左買 但未開始著
$399左右一個
但我抱住想換哂d bra既心情去 所以join左package $2400@10..
宜家諗返都覺得自己癲左

2400十個算抵喇

我果日去八百蚊三個 。 2千蚊有十個喎

絲打去邊間分店

我去左葵廣分店呀,不過俾佢呃 佢痴線架 佢無我size 求其窒左個85D 俾我 最後我第二日再去左satami 買

我係粉嶺買架 sales好好人仲幾好傾
Size跟我平時著開 試左又覺得ok 就買左

不過唔知係咪因為d 店係加盟形式 所以會有ed 分別呢。
不過我都明白佢既 邊有sales 會話你知無你size 趕你走呀! 一定會想你幫你襯佢既 係我咁蠢俾人呃姐! 宜家d 85d 都唔知點算
我想問問 如果訓教唔戴bra 之後個胸分開左兩邊 好似冇左咁 係唔係正常
本來鋼絲戴住訓好un 諗住唔戴 之後個胸好似分開左好驚之後愈來愈分冇左咁
我想問問 如果訓教唔戴bra 之後個胸分開左兩邊 好似冇左咁 係唔係正常
本來鋼絲戴住訓好un 諗住唔戴 之後個胸好似分開左好驚之後愈來愈分冇左咁

試下着sleeping bra??

有冇試過e-heart美胸衣

訓教唔帶bra唔係好正常咩
唔知點解戴咩bra都好似戴到低左,好似dur低左,好難睇 點解會咁
唔知點解戴咩bra都好似戴到低左,好似dur低左,好難睇 點解會咁

個bra support唔到就會係咁 會唔會個band太鬆?或者個杯太細所以平時着低啲先得?

係啊 我都冇戴 但唔知大杯絲打有冇需要

地球有地心吸力咖嘛...會分開先係正常
唔會分開果啲係假波

係啊 我都冇戴 但唔知大杯絲打有冇需要

我個人習慣唔帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞