(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
bodibra 定 braologie好d
之前戇鳩鳩聽sales買依家著到副乳好大 有無絲打試過矯型bra邊間好? 窮撚畢直一千

可以試Hafina 平過莎娜美 1000左右買到3,4個
我就去開元朗yoho附近果間
早排有絲打話葵廣都有mm
想請問係邊層
因為我搵唔到

二樓 賣芝士麵隔幾間舖
早排有絲打話葵廣都有mm
想請問係邊層
因為我搵唔到

二樓 賣芝士麵隔幾間舖

一樓先啱
有冇絲打係wacoal買到65圍?
成千蚊個好肉赤

好想增肥到70
深水埗西九Wacoal outlet d bra幾抵 款都唔錯

我著開2扣既bra, 腋下 同 背脊d肉走晒出黎 , 如果想收返佢地, 係咪一定要著3,4扣bra?
bodibra 定 braologie好d
之前戇鳩鳩聽sales買依家著到副乳好大 有無絲打試過矯型bra邊間好? 窮撚畢直一千

可以試Hafina 平過莎娜美 1000左右買到3,4個
我就去開元朗yoho附近果間

Hafina係邊度嘅brand黎架? 依排好似幾多人講
深水埗西九Wacoal outlet d bra幾抵 款都唔錯

我著開2扣既bra, 腋下 同 背脊d肉走晒出黎 , 如果想收返佢地, 係咪一定要著3,4扣bra?

做exercise都可以修背

做exercise都可以修背

有做開運動同舉啞鈴 但d肉都竄左出去格甩底同背脊
frd推介我順便做coffee d修胸運動
但一著Bra就見到d肉出左黎 好不安
係唔係得3-4扣bra先可以修返d肉入去? 因為個人鍾情2扣多d
我自己都係去 6ixty 8ight 買,幾抵買

3-4排扣係紥住扮睇唔到,你要修肉要做運動,即係如果你有大肚腩,你著腰封唔通就可以令個肚腩消失,又或者肚腩肉變成胸肉
第二版果個外國女人亞洲P cup,肩帶唔粗又無矯形又咪係無問題 隨時個胸仲靚過著矯形嘅人
對於矯形bra其實真係唔洗過度迷信,著岩size先最緊要,如果堅持要著矯形款我都唔反對,因為對我黎講矯形也好不矯形也好,都只係一個bra,岩size都係會令胸型靚

矯形真係迷思黎
我細細個都係著2扣3扣都係無副乳
大大下轉左著矯形 感覺其實條腰舒服啲 唔關副乳事 都係無副乳🤔
咁我可唔可以理解做其實幾扣係唔影響有無副乳呢
我咁多款扣都試過都無話有

六十八辣殺嚟 戴壞波

果啲多排扣嘅bra,我地媽咪個年代都無人著 又唔見我媽個胸變型

我家族啲人平過ipad
唔知佢地有無變形
感謝各位意見 我都係去Satami睇下情況再決定買邊款bra
另外 你地著完bra撥完肉 出到街feel到啲肉竄左出黎 會唔會搵返洗手間撥返佢? 我而家好aware of 啲肉 係屋企都會間唔中撥

六十八辣殺嚟 戴壞波

陸拾捌送比我再貼錢我都唔會着

著到咁就完美,鎖骨中間到乳頭位一個等邊三角形(唔係等腰!等邊!),稱為黃金三角比例胸

努力中

著到咁就完美,鎖骨中間到乳頭位一個等邊三角形(唔係等腰!等邊!),稱為黃金三角比例胸

如果大細波好似比較難做到咁樣
感謝各位意見 我都係去Satami睇下情況再決定買邊款bra
另外 你地著完bra撥完肉 出到街feel到啲肉竄左出黎 會唔會搵返洗手間撥返佢? 我而家好aware of 啲肉 係屋企都會間唔中撥

你有無推高個bra黎著?

無特別推高, 我d肉係wire上面同埋腋下後少少近背脊既位到

我睇完呢個post之後先發現自己一直著個bra(wacoal)條肩帶係過長 較短返之後感覺集中返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞