(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

對上一次去PJ搵唔到65G
上淘寶買narue 65G點睇?

pJ 啲大cup 收得好埋 好難自己搵

買sales都話無

唔係個個款有大cup 嘛

買sales都話無

佢話65F都無
PJ tmall都無G

你搵啲無大cup款問極都唔會有咖喎

買sales都話無

佢話65F都無
PJ tmall都無G

全間鋪都無 最細圍大cup得70f
可能佢唔想搵

Pj 有G cup,有無咁細圍我就唔清楚

買sales都話無

佢話65F都無
PJ tmall都無G

可能佢唔想搵

我岩岩尋日先係 PJ 買左個65F

買sales都話無

佢話65F都無
PJ tmall都無G

可能佢唔想搵

我見佢呢排75折緊

買sales都話無

佢話65F都無
PJ tmall都無G

可能佢唔想搵

我見佢呢排75折緊

係呀! 好抵! 去到5月1都有折
本身想買多個days
但係我鍾意果款冇我碼
學生哥想問邊到有平bra賣…
我40f有冇鋪頭有我size

喜歡圓定尖呀?矯唔矯形呀?
圓杯試曼黛瑪璉啦,尖杯試下satami,或者上面唔知幾多樓我貼出來wacoal個隻新bra,都有90圍呀

Mode Marie 有好多系列?咩系列好著

Mm真係好多系列 你去到舖頭個姨姨會幫你揀 個個胸型唔同 我試左4,5個得2個啱shape

我淨係著開雙弧系列,太多款,無逐款試

我着緊Modern Girl 個我挺你 有得拆墊

我發覺mm啲bra愈大cup會愈貴
我買開雙弧系列 明明掛出黎同款bra寫440一個,但埋單竟然貴咗,後尾先知原來ab cup先係最低440,之後cd cup同款要480一個,唔知你知唔知

要平有好多
不過對自己好啲啦

圓杯試曼黛瑪璉啦,尖杯試下satami,或者上面唔知幾多樓我貼出來wacoal個隻新bra,都有90圍呀

Mm真係好多系列 你去到舖頭個姨姨會幫你揀 個個胸型唔同 我試左4,5個得2個啱shape

我買開雙弧系列 明明掛出黎同款bra寫440一個,但埋單竟然貴咗,後尾先知原來ab cup先係最低440,之後cd cup同款要480一個,唔知你知唔知

我唔知呀 32AB嘅我未有需要買上C或以上

要平有好多
不過對自己好啲啦

我自己係寧願着平衫都要買好同fit嘅bra 當然太貴我都afford唔到

以我所知,所有牌子都係cup數越大越貴
想問下大杯絲打喺香港買嘅話有冇strapless bra推介?
冇買過strapless bra
想買個冇咁易sir落黎嘅 同埋著上身顯得個胸冇咁"dur"嘅
係網上面見到個有索帶嘅 一索就得 好似幾好
見到人哋著一字肩/露肩衫真係好羨慕好想買好想試下
利申 著緊mode marie 32f 但係有時北半球會吱左舊肉出黎
冇乜呢方面嘅常識 入黎等咁多位絲打教路學野
sorry for 1999
成廿歲人淨係着過sport bra 我都想轉普通bra 第一次應該去邊度買好?
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁
我見到有sis話36c,想問下既話係咪代表下圍36cm 唔太識

Btw 想做縮胸手術
想問下大杯絲打喺香港買嘅話有冇strapless bra推介?
想買個冇咁易sir落黎嘅 同埋著上身顯得個胸冇咁"dur"嘅
利申 著緊mode marie 32f 但係有時北半球會吱左舊肉出黎

大杯好似用唔到索帶款 ,太大佢根本hold唔住
絲打有冇d豐胸操
細到仆街又瘦成個男人咁

大杯好似用唔到索帶款 ,太大佢根本hold唔住

我朋友又係好大 就咁用貼果啲會好'the'
成廿歲人淨係着過sport bra 我都想轉普通bra 第一次應該去邊度買好?

我推介mm 尖沙咀果間 因為個姨姨會教你着 同埋絲打可以跟第一二版咁度一度 對自己個size有個大概先 驚唔識計放上黎我地可以幫你cal下
我見到有sis話36c,想問下既話係咪代表下圍36cm 唔太識

Btw 想做縮胸手術

我咁瘦都唔會得36cm啦
36一般係指80cm
32對70
34對75
不過都係度最準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞