(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

我都比人話背肉好薄,同你size咁上下,但啲人會覺得我大 我自己睇就適中喇

咁我又冇人覺得我大 佢地話差不多咁上下不大也不小但我就覺偏小

你幾高?

要胸大我另願有162-164高度好過,胸適中夠用就已經好完美。任何野都係取個平衡係最好

最弊係未到適中呢

173女漢子 除非H cup先叫突出

+1
171 英碼ff-g 香港(H-I)
個人感覺睇落唔大,但有苦自己知
留名
胸自己度連aa都無真係喊左出黎
戴左bra第一下岩身 郁幾郁就離罩
大細胸
留名
大細胸

我40f有冇鋪頭有我size
留名
大細胸

食極唔肥?太瘦?月經係咪都唔準?
山藥粉幫到你,長期食,養返好個脾胃
脾主肌肉,開竅於口,其華在唇,所以仲要做運動強化肌肉
養返好個體質就會大,過左發育期都會

突然間覺得自己好似幫山藥粉賣緊廣告咁

山藥粉咩黎?係咪中藥 有興趣
我BMI 16 食極唔肥 比人話紙片人

喜歡圓定尖呀?矯唔矯形呀?
圓杯試曼黛瑪璉啦,尖杯試下satami,或者上面唔知幾多樓我貼出來wacoal個隻新bra,都有90圍呀

張敬軒打手絲打 長期亂着都有40F
留名
大細胸

山藥粉應該係淮山粉
兔兔絲打係咪係咩點點綠有得賣 點樣食 有興趣
留名
大細胸

哎呀呀,太瘦啦
山藥即係准山,係非常好嘅補品,又係藥又係食物,正所謂藥食同源嘛~有條件可以煲湯飲,無條件/懶就日日食粉啦 沖奶/豆漿甜甜地幾好架

山藥味甘而性平,入脾、肺、腎三經。具有健脾、補肺、固腎、益精等多種功效。山藥中的黏質液含有女性荷爾蒙的基本物質,能促進荷爾蒙的合成作用,讓胸部變得更豐滿。

試下先
留名
大細胸

哎呀呀,太瘦啦
山藥即係准山,係非常好嘅補品,又係藥又係食物,正所謂藥食同源嘛~有條件可以煲湯飲,無條件/懶就日日食粉啦 沖奶/豆漿甜甜地幾好架

山藥味甘而性平,入脾、肺、腎三經。具有健脾、補肺、固腎、益精等多種功效。山藥中的黏質液含有女性荷爾蒙的基本物質,能促進荷爾蒙的合成作用,讓胸部變得更豐滿。

呢個寒底人食都可以?以前買過飲左幾次無飲
好想大波啲 食多左野個波真係大左少少 個真係少少

圓杯試曼黛瑪璉啦,尖杯試下satami,或者上面唔知幾多樓我貼出來wacoal個隻新bra,都有90圍呀

Mode Marie 有好多系列?咩系列好著

咁我又冇人覺得我大 佢地話差不多咁上下不大也不小但我就覺偏小

你幾高?

要胸大我另願有162-164高度好過,胸適中夠用就已經好完美。任何野都係取個平衡係最好

最弊係未到適中呢

+1

絲打係英國住?

係阿,想買防震sports bra,去過bravissmo(好似咁串)同馬莎試款,買返著開既size,覺得抖唔倒氣+鋼線壓肋骨好痛,係咪正常

Mm真係好多系列 你去到舖頭個姨姨會幫你揀 個個胸型唔同 我試左4,5個得2個啱shape

耶~好衰架姐你,問過無份著嘅人 (無65圍又唔like著改帶bra)
啦魯,有人搵你呀 (飛線俾啦魯)

接左線了

Mm真係好多系列 你去到舖頭個姨姨會幫你揀 個個胸型唔同 我試左4,5個得2個啱shape

我淨係著開雙弧系列,太多款,無逐款試

我淨係著開雙弧系列,太多款,無逐款試

我着緊Modern Girl 個我挺你 有得拆墊

最弊係未到適中呢

+1

絲打係英國住?

係阿,想買防震sports bra,去過bravissmo(好似咁串)同馬莎試款,買返著開既size,覺得抖唔倒氣+鋼線壓肋骨好痛,係咪正常

點解唔試下Panache sports bra呀?好鬼死舒服架
Shock Absorber都可以但我就嫌肩帶太長,我胸生得比較高

我果頭唔知邊度買panache(想試) 得閒網購試下先
I want 豐胸
好似漏左氣既唐記包點咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞