(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
I want 豐胸
好似漏左氣既唐記包點咁

絲打有冇過瘦?我自己就增肥後大左兩cup

I want 豐胸
好似漏左氣既唐記包點咁

100磅倒, 155cm, 著Regina Miracle既D cup
我係想除左bra既時候"上半球"都可以漲d唔係竹筍胸
I want 豐胸
好似漏左氣既唐記包點咁

100磅倒, 155cm, 著Regina Miracle既D cup

要做下集中提升exercise同按摩

葵廣既 但其實佢又幾好禮貌同埋同我試左好多個
同埋佢話有D要改帶先得 我唔係住附近唔會無啦啦過果邊...

我朋友叫我去尖沙咀山林道果間 個姨姨好好 佢會就唔同款比唔同size我 好好人同好pro!
I want 豐胸
好似漏左氣既唐記包點咁

要做下集中提升exercise同按摩

Bodibra真係好嗎? 我未買過. 我以前有追過香討豐胸post d人好推peach john days
諗住下次去買pj, 不過呢個post矯形見到Bodibra
大家按摩用咩油? 定豐胸膏? 有冇分享

同一個胸圍先有得比啦,尖杯凸啲高啲,圓杯就範圍大啲無咁高
夾棉bra係有幾塊布拼接,著上身會貼啲無咁易走位,moulded bra係一體成型,無咁貼,但邊個功能好啲我就覺得唔係咁分 唔明點解佢會咁講
你試矯形bra,背扣多啲咪會覺得緊啲,因為彈性無咁大嘛,你如果真係買左75你著耐左就知呀,當個橡筋鬆左就好快唔著得
同埋仲要睇埋你著個隻bra有無偏碼呢

上次我去mm 夾棉同lace同moulded都有試 moulded真係開啲

按摩過程同手法緊要啲 彩X行嘅檸檬草按摩油幾正 有vitamin E

我都比人話背肉好薄,同你size咁上下,但啲人會覺得我大 我自己睇就適中喇

咁我又冇人覺得我大 佢地話差不多咁上下不大也不小但我就覺偏小

你幾高?

要胸大我另願有162-164高度好過,胸適中夠用就已經好完美。任何野都係取個平衡係最好

最弊係未到適中呢

173女漢子 除非H cup先叫突出

+1
171 英碼ff-g 香港(H-I)
個人感覺睇落唔大,但有苦自己知

英碼28F / US 28G 166 正常人以為我A
想知亞洲bra會唔會有我size

28f但正常人以為你A差好遠喎
有冇睇過係咪著開既brand計法唔同?
例如bodibra計法, c=普通既a (聽我家姐講)
點解絲打啲下圍咁細 岩岩度左下圍79 上圍100 咁應該係咪著36e?

同一個胸圍先有得比啦,尖杯凸啲高啲,圓杯就範圍大啲無咁高
夾棉bra係有幾塊布拼接,著上身會貼啲無咁易走位,moulded bra係一體成型,無咁貼,但邊個功能好啲我就覺得唔係咁分 唔明點解佢會咁講
你試矯形bra,背扣多啲咪會覺得緊啲,因為彈性無咁大嘛,你如果真係買左75你著耐左就知呀,當個橡筋鬆左就好快唔著得
同埋仲要睇埋你著個隻bra有無偏碼呢

上次我去mm 夾棉同lace同moulded都有試 moulded真係開啲

杯型嘅問題,moulded都可以好夾溝,同埋又唔係夾溝=好=功能好啲

試上身啱最實際
點解絲打啲下圍咁細 岩岩度左下圍79 上圍100 咁應該係咪著36e?

應該就啱啦

按摩過程同手法緊要啲 彩X行嘅檸檬草按摩油幾正 有vitamin E

我前幾日睇左coffee係youtube教既胸部按摩手法
聽日去彩_行睇下支油先,thank you

我都有睇過coffe段片 基本上都係咁按 但真係要好冇恆心

應該就啱啦

但好驚係外國買bra 早年係英國好驚啲size唔岩 雖然有做開gym 但背啲肉好難搞 係咪都係著番啲粗側帶既bra好啲

其實係咪跟住按就得 見啲人又搽cream又剩 仲有可以食藥

其實係咪跟住按就得 見啲人又搽cream又剩 仲有可以食藥

基本上跟佢都冇乜問題 另外腋下有個穴位㩒落去痛痛地果個位有用 我雖然唔大但個型都ok 未必係亞洲人就八八地嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞