(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
著MM 70d好似平咁

你著邊款系列mm

我著mm80d都好似好平
睇左呢個post 先知原來一直買錯bra, 因為以前去w/t 字頭d 鋪頭買,d sales一向比75B我。但睇番個post自己下圍係69, 要買70嘅bra先合適。

因為見好多人推介mm, 我就去左mm買,姨姨推介70C/70D(如果個bra有厚pad), 佢仲話我有副乳,大細胸,佢介紹左d 4 款收副乳 or集中嘅bra比我,我試著覺得比而家著嘅ck 好得ni,所以買哂。多謝大家推介

多謝大家
等我再睇多次個post 了解下豐胸資訊

其實邊睇到自己乳頭著左bra之後係邊度 ?

如果你著薄杯,大約係個bra外面摸到架嘛 同埋你乳頭應該會對正個bra最高峰果到,如果岩的話

全部差少少漏Lin 逼到核爆
不過呢排冇乜機會出新世紀 痛到

絲打好勁身材

我都係好易露出黎 btw著左半年 感覺上個胸型好似好左

咁多個絲打係咪著1/2杯呀?我未試過岩size 都書漏lin
不如著下3/4

點睇係1/2定3/4咖

著左半年 真係有啲wear
著MM 70d好似平咁

我諗係睇款? 我果款唔係厚款而且個薄墊拎得出黎但着上身冇好平咋喎

著MM 70d好似平咁

我諗係睇款? 我果款唔係厚款而且個薄墊拎得出黎但着上身冇好平咋喎

著MM 70d好似平咁

著MM 70d好似平咁

個姨姨叫我放鬆d, 我完全理解唔到係咩意思

著MM 70d好似平咁

全部差少少漏Lin 逼到核爆
不過呢排冇乜機會出新世紀 痛到

絲打好勁身材

咁多個絲打係咪著1/2杯呀?我未試過岩size 都書漏lin
不如著下3/4

點睇係1/2定3/4咖

咁我係著緊3/4杯 不過撥肉都好易出左黎

絲打好勁身材

不如著下3/4

點睇係1/2定3/4咖

咁我係著緊3/4杯 不過撥肉都好易出左黎

你點撥呀?唔好打斜撥,wire有無貼到底
如果你無撥過頭,個罩杯應該對你黎講細左啲喎,3/4杯乳頭位正常唔會咁高

我覺得係個圍大左 btw tst mm教我斜撥

依個圖都叫準 可以參考下
著MM 70d好似平咁

要等考埋試
著MM 70d好似平咁

要等考埋試

著MM 70d好似平咁

要等考埋試

要等考埋試

要等考埋試

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞