(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike

絲打 你身形同我差不多

我下胸圍打錯數字喎

我下胸圍少你一兩cm啫,上胸圍同你一樣

如果66-67圍係咪都係著70圍?

理論上65會好過70,試穿為準,例如上胸圍85下胸圍66-67,試65DE,同70CD
如果70試著已經要扣最入,其實已經唔fit,因為好快你著著下就太鬆,無得再扣入多一格,咁樣就太浪費錢!

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅手洗的話)

自膠

自己有幾個用咗兩年 size太細 係時候替換

所以真係要最少都要每半年度一次。

有時係條帶鬆左個杯又未wear咁點算

可以換帶咪換左條帶佢 無得換就算啦

理論上65會好過70,試穿為準,例如上胸圍85下胸圍66-67,試65DE,同70CD
如果70試著已經要扣最入,其實已經唔fit,因為好快你著著下就太鬆,無得再扣入多一格,咁樣就太浪費錢!

冇錯,揀bra我會揀扣最出啱啱好,可以著到半年(堅手洗的話)

自膠

自己有幾個用咗兩年 size太細 係時候替換

所以真係要最少都要每半年度一次。

有時係條帶鬆左個杯又未wear咁點算

可以換帶咪換左條帶佢 無得換就算啦

背帶冇得換
大細波好嚴重點算 左邊戴bra撥完會露乳暈 但右邊又岩岩好
其實個bra 帶完出黎個暈要係邊到 先算正常的
Lm
屌成班人妖都開到2

絲打 你身形同我差不多

我下胸圍打錯數字喎

咁你戴咩size?

絲打 你身形同我差不多

我下胸圍打錯數字喎

咁你戴咩size?

著開 70c or d,視乎唔同牌子

乳頭要對好杯尖

即係例如咁樣(黑色係乳頭位置)

咁如果高個姐係唔岩?

同埋副乳係應該做d 咩整走佢?
咩都唔識

乳頭要對好杯尖

即係例如咁樣(黑色係乳頭位置)

咁如果高個姐係唔岩?

同埋副乳係應該做d 咩整走佢?
咩都唔識

高過即係個bra細啦,去第一版睇下點度胸
副乳問題,情況就等同於你搭港鐵夾硬塞自己入去滿曬嘅車廂入邊,黃色波板糖推你入去關門,到下個站開門你都係會俾人逼返出去車外,根本都無你容身之地(個bra太細你夾硬撥啲胸肉入去,用矯形bra強行紥住,點知郁幾郁啲肉又走返出黎),車廂啲人落車,你係咪有位企呀,唔洗黃色波板糖人推你,唔再跌出黎呀(個bra夠裝,啲肉咪乖乖係入面,唔洗夾硬推),著岩返size啲肉就會回流

依類簡單運動都可以集中返架 雙管齊下
想問下帶矯形bra 邊張圖先岩

我較到好似上面個張咁壓胸
個sales 話我較太緊個肩帶,較鬆d
但鬆d 就變左下面咁

同埋有時個副乳撥左入bra, 但一舉手就走返出黎,咁係代表乜?個杯唔夠大定係點?但我32圍都鬆
想問下帶矯形bra 邊張圖先岩

我較到好似上面個張咁壓胸
個sales 話我較太緊個肩帶,較鬆d
但鬆d 就變左下面咁

同埋有時個副乳撥左入bra, 但一舉手就走返出黎,咁係代表乜?個杯唔夠大定係點?但我32圍都鬆

就黎去試婚紗 想買nude bra但唔知去邊到買好
聽人講波波小姐幾好 但最大得D唔岩著

quote 唔晒,回返兩位絲打,我係撥完郁幾下就會變返最尾右手邊張圖咁,同埋32圍扣最入個wire 都會縮左上去少少,可能一黎鬆二黎肩帶太緊

我都係胸下圍61mm, 上身45度咁度係83mm, d sales 叫我著32B/C,其實我都唔知條數點計但佢話fit 我就買左
未用過mm, 得閒去試下睇下岩唔岩自己先

quote 唔晒,回返兩位絲打,我係撥完郁幾下就會變返最尾右手邊張圖咁,同埋32圍扣最入個wire 都會縮左上去少少,可能一黎鬆二黎肩帶太緊

我都係胸下圍61mm, 上身45度咁度係83mm, d sales 叫我著32B/C,其實我都唔知條數點計但佢話fit 我就買左
未用過mm, 得閒去試下睇下岩唔岩自己先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞