(絲入)絲打係邊到買bra?(2)

1001 回覆
46 Like 4 Dislike
想問下粒lin差1mm就出左個bra出面係咪即係個杯太細
但係鋼圈闊度又無問題

我都想知
一撥就露左出黎

我都係 然後向入撳返粒lin入去

其實係咪大家啲杯太淺
我未試過有呢個問題
我想問除左pj days satami(啲款好老土)
仲有無65

Mm 好似有得改帶

Mm某啲款本身偏窄 如果係足65有機唔使改
仲有無65

Mm 好似有得改帶

mm要等佢改有啲煩
因為mm店唔近我
唔想買完又要搵日出去

尖沙咀果間有得即日改 你早啲試完即日有得拎 等三星期改果啲係台灣果邊改
但係鋼圈闊度又無問題

我都想知
一撥就露左出黎

其實係咪大家啲杯太淺
我未試過有呢個問題

應該係杯太淺 我試過
但係鋼圈闊度又無問題

我都想知
一撥就露左出黎

其實係咪大家啲杯太淺
我未試過有呢個問題

應該係杯太淺 我試過

杯淺係咪姐係個cup數唔岩
仲有無65

Mm 好似有得改帶

mm要等佢改有啲煩
因為mm店唔近我
唔想買完又要搵日出去

尖沙咀果間有得即日改 你早啲試完即日有得拎 等三星期改果啲係台灣果邊改

好呀
我搵日去
有無人知學生優惠完在未
但係鋼圈闊度又無問題

我都想知
一撥就露左出黎

其實係咪大家啲杯太淺
我未試過有呢個問題

應該係杯太淺 我試過

有機會,如果個design 係偏淺嘅有機會要平時著開個碼再加1cup
但係鋼圈闊度又無問題

我都想知
一撥就露左出黎

其實係咪大家啲杯太淺
我未試過有呢個問題

應該係杯太淺 我試過

冇錯
仲有無65

Mm 好似有得改帶

mm要等佢改有啲煩
因為mm店唔近我
唔想買完又要搵日出去

好呀
我搵日去
有無人知學生優惠完在未

學生優惠去到5月尾 我上星期又買左兩個 今次台灣改

我都想知
一撥就露左出黎

其實係咪大家啲杯太淺
我未試過有呢個問題

應該係杯太淺 我試過

有機會,如果個design 係偏淺嘅有機會要平時著開個碼再加1cup

著大1cup鋼圈可能會太闊

咁我又唔清楚
仲有無65

Mm 好似有得改帶

mm要等佢改有啲煩
因為mm店唔近我
唔想買完又要搵日出去

好呀
我搵日去
有無人知學生優惠完在未

咁我一去mm就同佢講我係65圍要佢改
定試完先講
試70?
仲有無65

Mm 好似有得改帶

mm要等佢改有啲煩
因為mm店唔近我
唔想買完又要搵日出去

好呀
我搵日去
有無人知學生優惠完在未

咁我一去mm就同佢講我係65圍要佢改
定試完先講
試70?

佢會一黎就幫你度胸下圍 但隔衫所以我61佢都度左64 65 你可以先同佢講一講

你想要嘅功能bra 應該要睇款,而唔係睇cup
你呢個情況我會覺得杯淺款就試d,杯深就試c

點睇係淺杯定深杯 (sorry有啲無知 )
最近買左個功能bra係c 但好逼同好緊 抖唔到氣咁 諗緊係咩問題
有冇人講下Hafina嘅橋?
想知有冇用

點睇係淺杯定深杯 (sorry有啲無知 )
最近買左個功能bra係c 但好逼同好緊 抖唔到氣咁 諗緊係咩問題

會唔會個圍太窄一 要提鋼圈呀 着太底會低"銀"住個胃唔舒服
有冇人講下Hafina嘅橋?
想知有冇用

加橋著效果係好超多 副乳同成個背收曬 超集中
包得好過莎娜美著起bra入面既橋
無bodibra既橋咁辛苦
無知一問 點先試到咪真係岩 因為有時係店試完ok 但買左着完一日又覺得唔太岩(例如郁多幾下走位) 定正常都係耐唔耐要撥一撥d肉?
開左(3)比大家繼續傾
(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講
https://lihkg.com/thread/245544/page/1?ref=ios
(絲入)絲打係邊到買bra?(3) 乜都講
https://lihkg.com/thread/245544/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞